Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 17. Okt. 2007 13:51

jaz sem gledala pogreb. Ljudi je bilo res ogromno. Solz pa nisem mogla zadrževati, sploh ne takrat, ko sem slišala tisto jokanje tam - verjetno mamino, puncino in očetovo. :cry:

a je on bil edinček ali pa ne?
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 17. Okt. 2007 13:58

Kolko jaz vem je mel starejso sestro......
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 17. Okt. 2007 14:38

nisem si misla da me bo smrt od enega ki sem ga poznala samo po njegovih pesmi pa s televizije tak prizadela....pa me je in to ful...dans v šoli se sploh nism mogla zbrat pa nič...skos sm si besedila njegoovih pesmi pisala pa nanj misla....pa bolj ko se je bližala 13 ura bolj hudo mi je blo...res toše...nikol te ne pozabimo!
p.s.men un link njegovega pogreba sploh ne dela...vete še za kiro stran ko bi bil gor posnetek tega...si res želim to videt... :cry:
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 17. Okt. 2007 15:15

Nas je ogromno, ki nas je zguba fenomenalnega pevca tak prizadela. Pa nevem ali mene tudi, pa ce sem kdaj slisala da je kaki zvezdnik umrl, mi je blo cist ravno. Zdaj pa mi enostavno z glave ne gre, ze cel dan samo sedim za internetom pa prebiram clanke o njem in gledam njegove video spote.........pa enostavno ne morem verjeti, da ga vec ni. Pa sej ne more biti res, da smo ostali brez tako dobre osebe z bozanskim glasom. Pa na nastopih vedno tako nasmejan, lusten, zabaven...... ne morem verjeti res. Pa se vse je mel pred sabo, zdaj je bil v najlepsih letih, pa se kariera mu je bila na vrhuncu. Prej sem glih prvic vidla spot ko poje v slovenscini, superca.

Tisti link pa meni tudi vec ne gre, kao da so ga blokirali al neke, nevem. A prej ko pa je bil pogreb pa sem se lahko gledala, samo mi je bla gdra motna slika. Ko pa je bil pogreb fertik, pa sem se vidla dva njegova spota (eden je bil z otrostva z neko deklico, drugi pa mislim ko je mel kakih 19 let) in potem je blo vse fertik.
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetkana » 17. Okt. 2007 15:19

Nelaa napisal/-a:Nas je ogromno, ki nas je zguba fenomenalnega pevca tak prizadela. Pa nevem ali mene tudi, pa ce sem kdaj slisala da je kaki zvezdnik umrl, mi je blo cist ravno. Zdaj pa mi enostavno z glave ne gre, ze cel dan samo sedim za internetom pa prebiram clanke o njem in gledam njegove video spote.....

pr men je čist enako! enostavno ne morem verjet. souz pa tud več ne morm zadržat :( sm mu dans tam na čopovi pržgala svečko. :cry: :cry: :cry:
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 17. Okt. 2007 15:28

Zdaj pa te poslusam ta radio, ze res cel dan samo njegove pesmi vrtijo http://www.cityradio.com.mk/ in moren recti, magari ne razmin o cem poje Tose, a pesem je vseeno lepa, pa lepo je cuti njegov glas.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 15:36

a je blo sploh kej svečk tam pa kej ljudi?

jst mu grem tud svečko prižgat.če ne danes pa jutri.če pa že odmaknejo mu jo bom pa doma, važno da vem da je namenjena njemu in da gori.
Nelaa, res nas je ogromno, vendar vsaj v sloveniji, tistim ki nam je segel v srce, bolj malo.dejstvo da, je si marsikdo misli o nas da smo prtegnjene, ampak mene to ne briga.Meni je precej hudo, ker on je bil res nekej posebnega, dobrega srca in pri njemu nikoli nikoli nisem imela občutka, kot da je kaka zvezda, ampak kot da je normalen človek, človek z dobrim srcem, velikimi ambicijami/cilji/željami in z neverjetno vnemo na vseh podorčjih katerihkoli se je lotil.nevem, jst sploh ne najdem več besed, sploh nevem kaj bi še nardila, rekla, da bi zavrtela čas nazaj, da se to nebi nikoli zgodilo.nevem, prehitro prehitro je ugasnilo njegovo življenje, pa seveda vsa mlada življenja na tak način prehitro ugašajo.
Ne vem, kje je bil zdaj tisti poveličevani bog, ki je moral vzeti mlado, dobro življenje.Mislim nevem, nikomur ni hotel nič slabega, pa ga je doletela taka kruta smrt..čemu, zakaj??jst nevem, sploh ne morem verjet, nočem verjet, nočem dojet, nočem nič.Pa naj se sliši še tako blesavo, ampak meni je zares hudo. :(
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 17. Okt. 2007 16:05

Jst sem dans, ko sem gledala pogreb, jokala k dež :cry:
Včeri sem bla samo žalostna pa zamorjena, ampak ko sem dans vidla tisto množico in vse tiste svečke, si nisem mogla pomagat. Kr neki časa so mi tekle solze :cry:

Jst sem bla pred 2 leti čist zaprisežena fanica. Celo na njegovem fan clubu sem bla včlanjena, in res ne morem verjet da ga nikoli več ne bomo videli. Včasih sem z veseljem poslušala njegove albume, zdej jih pa sploh nočem vrtet, ker me čist zamori :?
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 17. Okt. 2007 16:17

:cry: :cry:

Tudi moja svečka mu že gori v spomin. :(
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 17. Okt. 2007 16:30

Se sprasujem, a je vedel da ga ljudje tako obozujemo? In se posebej njegov narod??? Danes se je res pokazalo, da ga je lasten narod zares cenil.

Ja mene je fasciniralo vedno pri njem, da mu slava in uspeh nista stopila v glavo, da je kljub temu ostal normalen, cist navaden clovek.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 17. Okt. 2007 16:36

Zdajle je na MKTV posnetek pogreba. Verjetno bojo to ponavljali. Zelo žalostno zgleda.
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 17. Okt. 2007 16:36

ciber_girl napisal/-a::cry: :cry:

Tudi moja svečka mu že gori v spomin. :(

moja svecka tudi :( jutri pa se nameravam it vpisat v žalno knjigo :(
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetkana » 17. Okt. 2007 16:43

a ni tko, da se lahk sam še danes vpiše v žalno knjigo?
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 17. Okt. 2007 16:45

sweetkana napisal/-a:a ni tko, da se lahk sam še danes vpiše v žalno knjigo?

ja jaz sem tud tako mislila pa sem na teletekstu prebrala da se lahko do petka vpisemo v zalno knjigo.

a mogoce kdo ve tocno a je samo se danes oz. do kdaj??
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Okt. 2007 16:45

baje da do petka...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov