Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 2 od 172
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 172
Naslednja
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
meni je toše zakon!sej je na kakšnih fotkah mejčkn čudn sam v živo je pa to čist neki druzga!
jaz sm bla tud na koncertu v križankah...ZAKON!
prejšni teden sm bla pa v hali tivoli in je blo supr!sam mal dle bi lahko pel...itak če bi blo po mojem bi skoz on pel!čeprav je cetinski tak žur na redu da sm mislila da se mi bo zmešalo!
gre mogoče kdo na tošetov koncert zdej 29 v velenje al pa 30 v koper?!
upam da bo meni ratalo pridt do tja...služba pa to!
lepo se imejte pa poslušejte TOŠETA
jaz sm bla tud na koncertu v križankah...ZAKON!
prejšni teden sm bla pa v hali tivoli in je blo supr!sam mal dle bi lahko pel...itak če bi blo po mojem bi skoz on pel!čeprav je cetinski tak žur na redu da sm mislila da se mi bo zmešalo!
gre mogoče kdo na tošetov koncert zdej 29 v velenje al pa 30 v koper?!
upam da bo meni ratalo pridt do tja...služba pa to!
lepo se imejte pa poslušejte TOŠETA
*Živi in pusti Živeti*
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma men je ful luškan in dobro mi poje, sam mi gre pa zmeraj bolj na živce... Čist prepotenten se mi zdi...
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Ojla,
Ne morm verjet, da si šla kar v Zagreb na koncert Sem slišala zadnjič na intervjuju na tv Pink, da bo jutri pel Toše eno grško. Mene pa zanima kakšen je on in real life?!? Sva se spoznala na enem private partyju v Monsu.
Sem šla na decemberski koncert v Tivoli in Toni&Toše je res super kombinacija. LP Rebeka
Ne morm verjet, da si šla kar v Zagreb na koncert Sem slišala zadnjič na intervjuju na tv Pink, da bo jutri pel Toše eno grško. Mene pa zanima kakšen je on in real life?!? Sva se spoznala na enem private partyju v Monsu.
Sem šla na decemberski koncert v Tivoli in Toni&Toše je res super kombinacija. LP Rebeka
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Punce, a kj veste kdaj bo Makedonec spet kej v Sloveniji glasilkal??? Za valentinovo je bil v Kongotu, pa sm prepozn zvedla ... Ti šment!
Drugače pa še nč nismo rekle na njegov tanov (no ja, kmalu bo že eno leto star) album. Men je najboljši njegov do sedaj. LOŠE TI STOJI ... mmmm...
Aja, pa v Tivoliju je blo tut toook dobr, res škoda, da ni dlje časa bil na odru.
Drugače pa še nč nismo rekle na njegov tanov (no ja, kmalu bo že eno leto star) album. Men je najboljši njegov do sedaj. LOŠE TI STOJI ... mmmm...
Aja, pa v Tivoliju je blo tut toook dobr, res škoda, da ni dlje časa bil na odru.
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Mah ja, sj slike niso nobene od njega ne vem kaj, pa še ponavad je tok čudn oblečen. Sam v živo je pa čist drgač. Pa predvsem ma dober glas, kok je pa kjeri vizualno všeč pa vsaka sama zase ve. Jst vem, da ne hodim na koncerte zaradi njegovega videza ...
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
ancek napisal/-a:Drugače pa še nč nismo rekle na njegov tanov (no ja, kmalu bo že eno leto star) album. Men je najboljši njegov do sedaj. LOŠE TI STOJI ... mmmm...
Meni je bil pa njegov prejšnji (Dan za nas) veliko boljši. Pa njegove makedonske pesmice...npr. Usne na usne....
Za dežjem pride blato...
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 2 od 172
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 172
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov