Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Nov. 2007 22:06

ja men je fant za rojstni dan kupu cd Dan za nas-sicer res,da sm ga mela ucer,sam cd-ja se vedno nisem poslusala-nekako mi ne gre
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 07. Nov. 2007 22:10

vse najboljše!!! :birthday:

drgač pa čis štekam in une k ne zmorejo in une k se pa lih s tem tolažjo in prejokajo to... ful je težko, res... sam bo lažje sčasoma, res bo...

sm lih nekje na netu brala, k je mama od tega fanta k mu je toše plačal operacijo, govorila, da je pač plačal operacijo in da so mu hotli preostanek denarja vrnt in da o tem sploh ni hotu slišat... pa je pol še dodala, da je šele po njegovi smrti naznanjajo kok je bil dober, humanitaren, prej se pa tega dejansko niti ni tok opazlo, ker je bil skromen in tega ni hotel obešati na veliki zvon... mislm ful je lepo povedala no... čeprou je žalostno vse skupi izjava fanta, češ, kako naj mu pa on reši/vrna življenje? :roll:
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 07. Nov. 2007 22:12

Aja se opravičujem, sem na hitro brala in prebrala "kolegica". :D
Ma sej pomoje je dostim moškim všeč, sam večina ne upa priznat.

IZABELA: meni ne vleče makedonska televizija tko da ne vem kere pesmi vrtijo, ampak edina ki se jo spomnem da jo je on pel pa da je vsebovala besedo "devojče" je zelo lepa makedonska narodna "Makedonsko devojče"

besedilo je pa tko nekak:
________

Makedonsko devojče
kitka šarena
....
....(tle ne vem kaj je)

refren:
Dali ima na toj beli svet
poubavo devojče od Makedonče?
Nema, nema ne ke se rodi
poubavo devojče od Makedonče.
________

Še prevod refrena če kero zanima: "Ali obstaja na tem belem svetu lepše dekle od Makedonke? Ne, ne obstaja, ne more se roditi lepše dekle kot je Makedonka" :D

Sam ne vem če je to ta pesem ki jo iščeš...
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 07. Nov. 2007 22:17

Aja se opravičujem, sem na hitro brala in prebrala "kolegica". :D

ah noooo, ni problema!!! hehe :)

Ma sej pomoje je dostim moškim všeč, sam večina ne upa priznat.

ej to se pa čis strinjam!!!!! :roll:

Drgač sm pa lih dns iskala to makedonsko tv... pa mi je ne potegne... :roll:

je še kej novic morda? je še kera kej zvedla? :P
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 07. Nov. 2007 22:32

Hm, jz nism zvedla nč novga, sem pa našla 2 ful lepi interpretaciji "ne-svojih" pesmi (joj ej, sploh ne znam več slovensko govort k sam hrvaške, srbske pa makedonske članke berem zadnje 3 tedne)

no v glavnem, tole je zapel pred točno 1 letom (no jutri bo 1 leto):
http://www.youtube.com/watch?v=8C8vrF4HlgA

tale je pa še kr pretresljiva za poslušat...mislm besedilo je tako...no sej boste slišale
http://uk.youtube.com/watch?v=VwpP6VIAhyI
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Nov. 2007 22:34

tud jst nism slisala nic novega!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 07. Nov. 2007 22:36

Takole vem da sem že mnogokrat pisala tule gor ampak vseeno bom še enkrat.Res je po dolgih dnevih boja s solzami sem se pobrala in sedaj mi je resnično nekako lažje.Vem še vedno je praznina in ta bo ostala do konca mojih dni saj smo izgubili veliko.Vidim da ste res odlične punce katere ni sram priznati kaj občutijo,kako trpijo,kako prelivajo solze dan za dnem.Boli me ko preberem kakšne grde misli katere kdo napiše pod forum.Moje mnenje je še vedno isto in isto bo ostalo naj pač takšni ljudje ne berejo teh prispevkov.Resnično sem v prvih deh te tragedije mislila da se mi meša saj mi Toše ni bil nič(ne prijatelj,ne sorodnik...).Sama sem imela v srcu veliko bolečino,praznino in ja težko mi je bilo pogledati vse prispevke(od nesreče,do pogreba,žalostnih ljudi po bivši Jugi)in ob tem samo pomisliti na njegovo mami,očeta,sestro,nečaka,punco,prijatelje,sorodnike in vse glasbene kolege.Tako kot mnogim tudi meni ni všeč koliko različnih informacij se je razširilo na trg(od prepovedanega vstopa v hišo,o povzročitelju nesreče...)a vendar to je delo novinarjev.Nikoli ne bodo dali miru kar je pa zelo žalostno če samo pomislim da družina ne more v miru oditi na grob in z njim ostati vsaj nekaj minut,ur...Ne upam si predstavljati kakšne trenutke preživljajo sedaj oni a vendar čas bo zacelil(pa naj se še tako grdo sliši)rane.In prav tako jih bo vam draga moja dekleta.Pomislimo vsi skupaj nanj vsak dan,se nasmejmo v nebo in prepevajmo njegove pesmi tako žalostne kot vesele.Naš svet premore malo takšnih ljudi in vprašanje če bomo še kdaj dobili takšnega angela.Zapomnite pa si smrt ni odhod za večno je le odhod v drugo življenje in Toše nas spremlja!Sedaj pa vse nasmešek na obraz in si zavrtite pesem Moja saj je bila to njegova zahvala za nas!Toše ljubi te Slovenija!

Tule pa še ena pesmica iz moje strani:
Je ena pot človeška
le eno ognjeno srce
ena so pota človeška težke so naše steze.

Spomin,
ki je v meni kakor dar z neba
težek je izhod v temi edinstveni je jok iz srca.

Črta ki sklene pot
tegobna;mračeča;težka;hrepeneča
zaključi se v raju dolgih zmot.

Kakor kapljice v oceanu grenke so na licih solze
naše srce je kakor mračen pristan
ki v soju luči sije zaman.

Ostale so le pesmi,misli,spomini in besede
ki v naših srcih bodo za vekomaj živele!

Toše pogrešamo te!!!R.I.P
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 07. Nov. 2007 22:42

Jaz mam kabelsko, pa od makedonskih dobimo nacionalno, pa DM sat, kjer je pa večinoma skoz samo muzka ter sms-i, ki jih folk pošilja. Tam zavrtijo Tošeta po moje prav vsako uro.
Drgač pa, kar se tv oddaj širom Balkana o Tošetu tiče, jst sem velik zvedla na njegovem fanclub forumu, tko da kar registriraj se. Vidm, da je tam že nekaj cosmopolitank :) . Jutr bo na eni bosanski tv, pa premiera spota Moja na Papriki ob 19.40.
Alo, vsi tipi jutr ob 19.40 pred televizor! :D

malina 2203, da to je ta pesem!!! Tudi jaz sem mislila, da je naslov Makedonsko devojče, ampak na cd-ju ni nobenga niti podobnega naslova! A je možno, da sploh ni izšla na cd-ju? Da jo je samo v živo izvajal? Ma, kakšen koncertni posnetek .... Dih ti jemlje....
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 07. Nov. 2007 23:00

Alo, vsi tipi jutr ob 19.40 pred televizor!

he he... toooo!!!

ja js sm tut na forumu tam... drgač mam vzdevek "drejch" tam... sam nism uspela še čis čis ceuga prebrat... pa tut nism še nč pisala... vidm pa da ima svega i svašta... res, balkan!!

so pa tut občutljivi na slike z nesreče (ok, sej smo vsi, to je itak dejstvo) ... sam sm opazla tut, bognedaj kak link prlimat k piše kej o nesreči al pa kaka slika da je... (sej pogleda tist k ga zanima,ne?)
pa nek govorijo o eni k se mu kao glava vidi v avtu pa da je kao še ena hujša k una z roko... hmmm...

je pa lažje tle in tam k te folk razume (ok, se najde vedno kak "osebek" k kej zateži da smo glupe) ... in pomaga ful...

SKUPI SMO!!!! :)

....

PA NIMAM TV PAPRIKE IN SM TUT JEZNA!!! :)))) ... Na kerem bosanskem programu bo?? Neki od tega pa mam... hmmm
Zadnjič spremenil NeGrA, dne 07. Nov. 2007 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Nov. 2007 23:01

evo neki novega na tem naslovu

http://toshefan.blogger.ba/
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Nov. 2007 23:03

NeGrA napisal/-a:
Alo, vsi tipi jutr ob 19.40 pred televizor!

he he... toooo!!!

ja js sm tut na forumu tam... drgač mam vzdevek "drejch" tam... sam nism uspela še čis čis ceuga prebrat... pa tut nism še nč pisala... vidm pa da ima svega i svašta... res, balkan!!

so pa tut občutljivi na slike z nesreče (ok, sej smo vsi, to je itak dejstvo) ... sam sm opazla tut, bognedaj kak link prlimat k piše kej o nesreči al pa kaka slika da je... (sej pogleda tist k ga zanima,ne?)
pa nek govorijo o eni k se mu kao glava vidi v avtu pa da je kao še ena hujša k una z roko... hmmm...

je pa lažje tle in tam k te folk razume (ok, se najde vedno kak "osebek" k kej zateži da smo glupe) ... in pomaga ful...

SKUPI SMO!!!! :)

....

PA NIMAM TV PAPRIKE IN SM TUT JEZNA!!! :)))) ... Na kerem bosanskem programu bo?? Neki od tega pa mam... hmmm

ne vrjamem,da bi res kje obstajale une slike k se mu glava vid-ker ce bi pol bi to blo ze povsod objavlen! sej veste,da novinarji vse objavjo-sam tega se ne sme.tud roke ne bi smel bit gor
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 07. Nov. 2007 23:03

malina2203 napisal/-a:Hm, jz nism zvedla nč novga, sem pa našla 2 ful lepi interpretaciji "ne-svojih" pesmi (joj ej, sploh ne znam več slovensko govort k sam hrvaške, srbske pa makedonske članke berem zadnje 3 tedne)

no v glavnem, tole je zapel pred točno 1 letom (no jutri bo 1 leto):
http://www.youtube.com/watch?v=8C8vrF4HlgA

tale je pa še kr pretresljiva za poslušat...mislm besedilo je tako...no sej boste slišale
http://uk.youtube.com/watch?v=VwpP6VIAhyI

Njegov glas me vedno znova fascinira.......res skoda taksnega talenta. :?
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 07. Nov. 2007 23:04

sunshyne, lepo si napisala!
Ampak čustva so zakomplicirana reč. Ne da se jih regulirat na ukaz.
Jer srce nije kamen!
In ravno zato, kot si napisala, ker je vprašanje, če bomo še kdaj dobili takega angela, je tako zelo težko.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 07. Nov. 2007 23:07

tako tako... pa še raztreseni smo vsi še zmeri in itak da ni jasne slike, kaj šele pogleda vnaprej! ... Nikol ne veš kaj nam čas prnese (ja filozofsko rečeno... sm bol realist) ... mogoče nas pa še kej preseneti!!

Verjamete v reinkarnacijo?? Js verjamem da je Toše najdu svoj mir nekje drugje... - sam glede na to, da sm realist, me lih to boli kr NJEGA ni več in duplikati so sam za tolažt oz. mentalno prepričanje... :roll:
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Nov. 2007 23:11

NeGrA napisal/-a:tako tako... pa še raztreseni smo vsi še zmeri in itak da ni jasne slike, kaj šele pogleda vnaprej! ... Nikol ne veš kaj nam čas prnese (ja filozofsko rečeno... sm bol realist) ... mogoče nas pa še kej preseneti!!

Verjamete v reinkarnacijo?? Js verjamem da je Toše najdu svoj mir nekje drugje... - sam glede na to, da sm realist, me lih to boli kr NJEGA ni več in duplikati so sam za tolažt oz. mentalno prepričanje... :roll:

verjamem v reinkarnacijo in vem,da se bomo enkrat nekega dne nekje srecal!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov