Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Pa tole ?
Beseda ZADNJI album je tako grozna
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=5792
Beseda ZADNJI album je tako grozna
http://www.pozareport.si/?Id=estrada&View=novica&novicaID=5792
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Men je pa nekako kr malo boljše sm se postavla nazaj na noge.Kar pa ne pomeni da mi ni hudo!Zdej sm prišla že toliko daleč da več ne jokam ampak sem si dala njegovo sliko na namizje in ko si vrtim pesem ga zraven gledam
Angel pogrešamo te!!
Angel pogrešamo te!!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
sunshyne napisal/-a:Men je pa nekako kr malo boljše sm se postavla nazaj na noge.Kar pa ne pomeni da mi ni hudo!Zdej sm prišla že toliko daleč da več ne jokam ampak sem si dala njegovo sliko na namizje in ko si vrtim pesem ga zraven gledam
Angel pogrešamo te!!
se podpišem... sam še slike nimam na namizju... ampak če prou razmislm, mislm da je čas da zamenjam wallpaper ne... Toše it is!!!
Torej... pol se pa lahko res podpišem
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
gregalina napisal/-a:Js sm pa šele včeri prvič slišala pesem Moja in sm si jo takoj dol potegnala. Ful je lepa! Pa takoj gre v uho. Včeri in dans sm si jo že zihr 20krat zavrtela
uf mal pozna,ampak vseen pohvalno-si jo vsaj slisala,kaj pa eni k je se niso? men je ful dobr komad!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
sej kolega ma tut na msn napisano: citiram:
he he... kaj čš besedilo.... dvakrat ga slišiš pa ga znaš na pamet
... si ga je kera mogoč izpisala??
!! EDIT: sm iz firbca pobrskala... pa sej je besedilo gor... hehe... kolega očitno ne zna iskat...
Moja
moja - slo verzija od Tošeta, mal pozn, ampak noro dober komad,besedila na netu pa ni, gad demit
he he... kaj čš besedilo.... dvakrat ga slišiš pa ga znaš na pamet
... si ga je kera mogoč izpisala??
!! EDIT: sm iz firbca pobrskala... pa sej je besedilo gor... hehe... kolega očitno ne zna iskat...
Moja
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moja,
kot v pravljici sva se ljubila
Moja,
misel ista naju je vodila
da skupaj eno sva.
Moja
Zdaj pogled beži stran
ker bojim se
Moja
Da bi videl srečo tvojo z drugim le
z mano nikdar več ne.
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
blizu tebe vedno bom ostal.
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Moja
drugi se prebuja s tabo
Nisi moja
Vse izgleda kot da lažni so bili
dnevi najini vsi
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Kakor da je vse
umrlo brez tebe
Daj prebudi me, edina
Reci da je vse
kot bilo je prej
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Moja,
misel ista naju je vodila
da skupaj eno sva.
Moja
Zdaj pogled beži stran
ker bojim se
Moja
Da bi videl srečo tvojo z drugim le
z mano nikdar več ne.
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Moja
drugi se prebuja s tabo
Nisi moja
Vse izgleda kot da lažni so bili
dnevi najini vsi
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Kakor da je vse
umrlo brez tebe
Daj prebudi me, edina
Reci da je vse
kot bilo je prej
Daleč je nebo
ki nad mano zvezde šteje
Mislim da si tu
da mineva čas hitreje
nisem se vdal
Daleč je nebo
hladni veter lomi veje
Mislim da si tu
bije mi srce močneje
Nisem se vdal
Zadnjič spremenil malina2203, dne 07. Nov. 2007 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
blondygirl - Kofetarica
ti malina kje si pa najdla besedilo? k sm ga jst tud ze neki casa nazaj iskala pa ga tud nism nasla!
tko,da se ti zahvaljujem zanj
tko,da se ti zahvaljujem zanj
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Eh to pesem sem že tolkokrat poslušala, da znam besedilo na pamet...potem sem ga pa samo še natipkala
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
sunshyne napisal/-a:Men je pa nekako kr malo boljše sm se postavla nazaj na noge.Kar pa ne pomeni da mi ni hudo!Zdej sm prišla že toliko daleč da več ne jokam ampak sem si dala njegovo sliko na namizje in ko si vrtim pesem ga zraven gledam
Angel pogrešamo te!!
js mam tud njegovo sliko na namizju,ampak mi gre slabse kot teb ....cas zaceli vse rane..ampak se sprasujem kdaj bo zacelil moje ...
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Jaz sem se do včeraj še kar dobro držala, ko pa sem brala tisti intervju z Doro, me je pa zlomilo. In potem danes, ko že cel dan premišljujem samo to, kakšno kariero bi si ustvaril najmanj v Evropi, da je to kar je zapustil, komaj četrt tistega, kar bi lahko še dal... Odkar je umrl in do tega trenutka se mi še vedno ni zgodilo, da bi eno samo solzo spustila. Čutim samo neskončno žalost in tesnobo, bi se pa veliko raje zjokala, ker bi mi bilo potem gotovo lažje. To tesnobo sem preganjala z gledanjem njegovih spotov , intervjujev, kako je ves vesel ..., pa sem pozabila, da ga ni. Zdaj pa tudi, ko gledam spote, mi je ves čas v zavesti, da tega obraza ni nikjer več, da so te prelepe oči nekje zmečkane in da so ta prečudovita usta bila v sekundi zbrisana iz obličja zemlje. Šele zdaj je prišlo za mano, da ga RES VEČ NI !
Posnetkov od par strani nazaj iz pogreba, ko ste pisale, kako starši trpijo, pa sploh pogledat ne morem!
Danes je ta deveti dan, odkar sem si kupila album Božilak, makedonske narodne. Nisem imela moči ga še poslušat in vprašanje, kdaj ga bom lahko. Njegove prejšnje albume sem si predvajala samo enkrat in še to komaj. Če ga ob poslušanju še gledam, to še gre, ker se zamotim z njegovo podobo. Tako da pri meni edino spoti pridejo v poštev.
Zanima pa me nekaj: na makedonski televiziji zelo velikokrat zavrtijo koncertni posnetek pesmi, ki gre nekako tako: oj, djevojče, djevojče.... in meni je strašansko všeč. Tudi on tam taaaako dobro zgleda.
Me zanima, če katera ve, kakšen je naslov te pesmi? Sem mislila, da kar tak kot refren, ampak na tem cd-ju z narodnimi je ni pod tem naslovom. Poslušat pa kot sem že rekla, ne morem. Če katera ve, naj napiše, kakšen posnetek je pa tudi dobrodošel...
Posnetkov od par strani nazaj iz pogreba, ko ste pisale, kako starši trpijo, pa sploh pogledat ne morem!
Danes je ta deveti dan, odkar sem si kupila album Božilak, makedonske narodne. Nisem imela moči ga še poslušat in vprašanje, kdaj ga bom lahko. Njegove prejšnje albume sem si predvajala samo enkrat in še to komaj. Če ga ob poslušanju še gledam, to še gre, ker se zamotim z njegovo podobo. Tako da pri meni edino spoti pridejo v poštev.
Zanima pa me nekaj: na makedonski televiziji zelo velikokrat zavrtijo koncertni posnetek pesmi, ki gre nekako tako: oj, djevojče, djevojče.... in meni je strašansko všeč. Tudi on tam taaaako dobro zgleda.
Me zanima, če katera ve, kakšen je naslov te pesmi? Sem mislila, da kar tak kot refren, ampak na tem cd-ju z narodnimi je ni pod tem naslovom. Poslušat pa kot sem že rekla, ne morem. Če katera ve, naj napiše, kakšen posnetek je pa tudi dobrodošel...
-
blondygirl - Kofetarica
malina2203 napisal/-a:Eh to pesem sem že tolkokrat poslušala, da znam besedilo na pamet...potem sem ga pa samo še natipkala
ja sej jst ga tud znam na pamet drgac.sam ga nisem se nc pisala! ga slisis dvakrat,trikrat pa ga znas!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov