Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Jaz gledam njegov koncert, ki ga je imel leto 14.2. v BG Areni eden njegovih zadnjih večjih koncertov.
In solze mi kar same od sebe tečejo, še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo.
Res je bil božji dar (Todor) vendar le za kratek čas, vendar nam je kljub temu toliko podaril.
In solze mi kar same od sebe tečejo, še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo.
Res je bil božji dar (Todor) vendar le za kratek čas, vendar nam je kljub temu toliko podaril.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Pa se še mi na tem mestu za trenutek posvetimo kampaniji, ki je zajela Balkan, fondacija, ki je bila ustanovljena leta 1999, ko smo prav tako izgubili mladega črnogorskega glasbenika njegovi in Tošetovi glasbeni kolegi so plakatom dodali tudi pesem:
Vlado Georgijev: Ne, brze od zivota
(feat. Igor Lazic)
I ako podjes podji gorom
neka u lisju trepti dusa brujna
I ako podjes podji zorom
neka se svjetli staza jedva cujna
I ako brodis brodi valom
neka se kolijevka sretne s grobom
I ako hodas hodaj zalom
nek' progovori zemlja s tobom.
Ne,brze od zivota,ne ako mislis bilo gdje
moras sporije...(2X)
Ti podji moru , sumi podji valu
Ti brodi, brodi zori brodi moru
Ti idi, idi gori idi zalu
Ti hodi, hodi zemlji njenom dvoru
I ako pjevas pjevaj o njoj
nek' zagrljene ruke svjetle zrakom
I ako sanjas sanjaj spokoj
neka se i zora sretne s mrakom.
moras sporije...(2X)
I ako ljubis ljubi stijenu
nek' ljubav nadje ljubav kamen
I ako trazis trazi njenu
nek' bukti zemlja zemlja plamen
Ti hitaj moru hitaj zori
Ti brodi noci brodi bruju
Ti pjevaj o njoj pjevaj gori
Ti ljubi spokoj i oluju
Ti nadji zemlju hodi gaju
besmrtan bices u tom sjaju.
moras sporije...(4X)
Daj malo bejsa ,bejsa ,bejsa...
U svakom datom momentu budite u elementu
Vlado Georgijev: Ne, brze od zivota
(feat. Igor Lazic)
I ako podjes podji gorom
neka u lisju trepti dusa brujna
I ako podjes podji zorom
neka se svjetli staza jedva cujna
I ako brodis brodi valom
neka se kolijevka sretne s grobom
I ako hodas hodaj zalom
nek' progovori zemlja s tobom.
moras sporije...(2X)
Ti podji moru , sumi podji valu
Ti brodi, brodi zori brodi moru
Ti idi, idi gori idi zalu
Ti hodi, hodi zemlji njenom dvoru
I ako pjevas pjevaj o njoj
nek' zagrljene ruke svjetle zrakom
I ako sanjas sanjaj spokoj
neka se i zora sretne s mrakom.
moras sporije...(2X)
I ako ljubis ljubi stijenu
nek' ljubav nadje ljubav kamen
I ako trazis trazi njenu
nek' bukti zemlja zemlja plamen
Ti hitaj moru hitaj zori
Ti brodi noci brodi bruju
Ti pjevaj o njoj pjevaj gori
Ti ljubi spokoj i oluju
Ti nadji zemlju hodi gaju
besmrtan bices u tom sjaju.
moras sporije...(4X)
Daj malo bejsa ,bejsa ,bejsa...
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj jz tut skos gledam posnetke in slike...pa si rečem: dons pa ne bom! ...pol pa grem sam pogledat če mam kak nov mejl, pa se ne morem upret da ne bi šla na you tube al pa na forum...dons sem več kot 6 (!!!) ur visela na netu in brskala po raznih člankih, slikah, forumu od fancluba...to ni več normalno...
Tiste ki spremljate "fan forum" - ste vidle da načrtujejo potovanje v Kruševo za naslednjo pomlad? A kera mogoče razmišlja da bi šla??
Tiste ki spremljate "fan forum" - ste vidle da načrtujejo potovanje v Kruševo za naslednjo pomlad? A kera mogoče razmišlja da bi šla??
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sm vidla ja, sam je to po mojem nekak težko izvedljivo, glede na to da tja pišemo uporabnice iz celga balkana, pa še s kje drugje bi se kakšna najdla.
kakorkoli jst se tega ne bom udeležila, zaradi enga malega morja razlogov...Sploh pa zdej nekej rint dol mi nekak ni, glede na to da je vse še v povojih in da njegovi starši tud zahajajo na jegov grob in po mojem mnenju bi lahko folk mal prisluhnil in dal mir.Saj ne rečem, bil je naš idol in vse, ampak nikakor pa naša bolečina ni primerljiva z bolečino staršev in potem mati nemore bit ob sinovem grobu tolk časa kot bi želela, zaradi vse gneče ljudi
Nekoč bom obiskala njegov grob, tako ali tako že nekej časa planiram it v makedonijo, in bom takrat prižgala svečko.grob mi nikamor ne bo pobegnil....
Nevem, sej je lepo da hočejo ljudje prižgat svečko in to, ampak vseeno, glejmo na njegove starše, ne morejo bit ob njemu kadar želijo...
In tale forum...joj, res so ljudje zlati..Včasih si sploh nisem predstavljala da je res vsem toliko pomenil, pa šele zdaj vidim da jim je zelo.
In neglede na naše politično prckanje s hrvaško, te res zelo lepo sprejmejo, tudi če pišeš v slovenščini ali pa totalno polomljeni hrvaščini.
samo kapo dol.Zdaj se vidi, kako lahko vsi postanemo eno, samo škoda ker se to dogaja v takih situacijah.
kakorkoli jst se tega ne bom udeležila, zaradi enga malega morja razlogov...Sploh pa zdej nekej rint dol mi nekak ni, glede na to da je vse še v povojih in da njegovi starši tud zahajajo na jegov grob in po mojem mnenju bi lahko folk mal prisluhnil in dal mir.Saj ne rečem, bil je naš idol in vse, ampak nikakor pa naša bolečina ni primerljiva z bolečino staršev in potem mati nemore bit ob sinovem grobu tolk časa kot bi želela, zaradi vse gneče ljudi
Nekoč bom obiskala njegov grob, tako ali tako že nekej časa planiram it v makedonijo, in bom takrat prižgala svečko.grob mi nikamor ne bo pobegnil....
Nevem, sej je lepo da hočejo ljudje prižgat svečko in to, ampak vseeno, glejmo na njegove starše, ne morejo bit ob njemu kadar želijo...
In tale forum...joj, res so ljudje zlati..Včasih si sploh nisem predstavljala da je res vsem toliko pomenil, pa šele zdaj vidim da jim je zelo.
In neglede na naše politično prckanje s hrvaško, te res zelo lepo sprejmejo, tudi če pišeš v slovenščini ali pa totalno polomljeni hrvaščini.
samo kapo dol.Zdaj se vidi, kako lahko vsi postanemo eno, samo škoda ker se to dogaja v takih situacijah.
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
ja js sm tut vidla, da se nek menjo ja... sam mislm da bo to težka varianta itak... lej kaj nas je...
js sm tut rekla, da bom še počakala z makedonijo - je tut kr dost razlogov (denar, vse skup je še frišno, ...) ... žal pa je res ja, da grob ne bo nikamor pobegnu
js sm tut rekla, da bom še počakala z makedonijo - je tut kr dost razlogov (denar, vse skup je še frišno, ...) ... žal pa je res ja, da grob ne bo nikamor pobegnu
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
*purple* napisal/-a:In tale forum...joj, res so ljudje zlati..Včasih si sploh nisem predstavljala da je res vsem toliko pomenil, pa šele zdaj vidim da jim je zelo.
se cist strinjam s tabo..
drgac sm pa tud js vidla d se menjo..in bi ful sla...sam ne se zdej...pa tud zarad kesa bo treba mal pocakat..ampak...enkrat bom sla..sigurno..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov