Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 05. Nov. 2007 22:26

Hmnja...tale tema je bila prej o njegovem koncertu v Križankah, zato bi blo več kot 8 strani najbrž že offtopic :wink:
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 05. Nov. 2007 22:45

Joj da je bil fotogenicen, saj na vsaki sliki zgleda super, pa z leti je postajal vedno bolj privlacen, sexi.... :razz:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 22:46

Dead_kid napisal/-a:Ajoj, mi je prov žov, da pred njegovo smrtjo nism pogledala kolko strani je bilo zanj :roll:

hja, sklepaš po tem, da takrat nam pa ni bil uredu al kako?
Mislm, da sm to že enkrat pvedala.Če ti je nekdo kul, ne rabiš pisart v temo kako oh in sploh je uredu in vse.Še velik je znanih ljudi ki mi zlo odgovarjajo, eden še posebej za katerim se mi kr meša, sam ne bom pa zdej to pisala in nevemkakšne drame iz tega delala. :roll:
Ni pa to noben pokazatelj da nam ni bilo mar zanj :wink: Niti nevem v čem bi bila fora, da jočeš za nekom za katerga te je skos bolil k***c? :gruebel:

In tole...
Meni se je že čudno zdelo kako d fak s kamionom kar nč ni blo narobe, glede na to da je georgijev letel s hitrostjo 170/h in če bi se zabil v kamion bi bil le-tega zadnji konec tud precej izmaličen.In tudi tole da bi zaspal mi ni čist jasno blo, glede na to da so se mal prej ustavl in če je Georgijev kafe pil, težko dvomim da bi zaspal v tako hitrem času, sploh ker si takrat še nekak veder ker si se mal raztegnu.
sicer pa kar je je, za karkoli je pač že prepozno...
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 05. Nov. 2007 23:01

men je že od vsega začetka ta nesreča čudna. Peljali so se z nasprotne strani, kot pa je bil avto postavljen po nesreči. Nikjer ni bilo objavljeno, da so se zavrteli ali kaj podobnega.. Če bi prišlo nrmalno do nesreče, bi v ograjo morala zadeti voznikova stran, ne pa sovoznikova.

Vseeno je pa zdaj brezveze nekaj preiskovati (vem ja, morajo preiskati in nekomu naložiti krivdo), ker Tošeta ne bo več nazaj. :cry:
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 05. Nov. 2007 23:02

Zdaj sem gledala te zadnje novice, kjer se namiguje, da naj bi voznik kamiona povzrocil nesreco in moram povedati, da me je vse groza ko to berem. Kaj vse pisejo, tak da se na koncu sprasujem kaj je potem sploh res, ali bomo gdaj sploh vedeli kako je blo?A ta na Tose pa se dolgo ne bo pocival v miru.
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 05. Nov. 2007 23:17

Poglejte video:

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sv ... _80069.php

Ta novinar pravi, da je Tose vedel vse o Liljani in njenih prevarah, ter da je zaradi slabe vesti delal humanitarna dela.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 23:28

Nelaa napisal/-a:Poglejte video:

Ta novinar pravi, da je Tose vedel vse o Liljani in njenih prevarah, ter da je zaradi slabe vesti delal humanitarna dela.

jst temu č ne verjamem.prej noben ni vedu nč, zdej pa vsi vse vedo.Bulšit!
Uporabniški avatar
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a gisele » 05. Nov. 2007 23:41

IZABELA napisal/-a:Sem pa prej najdla ne vem kje na netu še en video, k je mogu bit posnet takoj po nesreči, ker je odzun še čist tema, pa je gor Liljana k ful joče in se vid, da bo glih skup zlezla.

pomoje je pa to blo kej zmontiran...ker na tej strani http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=32967
se vid kako ga iz razbitega auta dajejo vn in ga pol naložijo v drug auto... :? (men so grozne slike :()
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 05. Nov. 2007 23:44

Takole sm ravnokar iz šihta in sm se odločila da tud sama še nekej napišem.Zanimivo koliko novih dialogov je danes tule gor.No jst pa mislim da je tole čista resnica kar se tiče Ljiljane.Mogoče mi tega nočemo sprejeti kajti nočemo da bi kdo delal slabo Tošetu.Nevem meni se je Ljiljana že od samega začetka zdela malo čudna osebnost.Se strinjam pač je bila to šefica Tošetu in mogoče je da bi bil neznanec če nebi imel nje.A vendar zakaj bi se take zgodbe izmišljevali?Resnica boli in sam bog ve kaj je tukaj še vse v ozadju.Mogoče je res Toše izjaval humanitarne koncerte zaradi tega ampak izvajal jih je tudi zaradi dobrega srca.Potlej kar se tiče nesreče.Ja sem izvedela da krivijo kamijonarja in nič ni čudno da kamijonar ni bil poškodovan.Naložen je bil z nevem kokimi tonami cementa in še njegova višina pripomore k izgogibu katastrofe.Tudi meni se je zdelo čudno ko je bil avto zasukan v drugi smeri ampak ne strinjam se z izjavami kot so te da voznik nebi mogel zaspati ker je bil pred eno uro na bencinski črpalki.Ta avtocesta je ubitačna povsod je sama ravnina,kar je pa dokazljivo da to voznike utruja.Drugače je če ti voziš po cesti ki se vsaj malo razlikuje torej ima ovinke ipd...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 05. Nov. 2007 23:54

Nelaa napisal/-a:Poglejte video:

Toše je z Liljano začel sodelovati leta 2003, humanitarna dela in koncerte pa je izvajal že najmanj 8 let !
Tako da tale, ki je izjavil, da so bile humanitarne dejavnosti plod Tošejeve slabe vesti, je sam sebi pljunil v skledo!
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 06. Nov. 2007 0:01

se vid kako ga iz razbitega auta dajejo vn in ga pol naložijo v drug auto

na srečo se niti ne vidi kej fejst! Sam una slika k je pa notranjost avta slikana - naslonjalo za glavo na sedežu je blo čis... zvito... :( Jojjj, upam da je res spal!!!!!!!!

se vid kako ga iz razbitega auta dajejo vn in ga pol naložijo v drug auto

ah dej dej... zdej pa kr naenkrat on vse ve!!!

... pa mal manj prijeten del posta:
"Glava mu je bila krvava i puna dubokih rana, a lice potpuno neprepoznatljivo."

... in pol grejo še krsto odpret... pa še pokopan je bil tok hitr da so ble rane še "žive" ... :( Joj ker šok je bil to za tiste k so to vidli... Andrijana je bla itak več kot očitno ŠOKIRANA!!!... :(
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 06. Nov. 2007 0:19

pa kje ste vidle to da je bla andrijana zraven ko so odprl krsto?
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 06. Nov. 2007 0:21

sunshyne napisal/-a:Takole sm ravnokar iz šihta in sm se odločila da tud sama še nekej napišem.Zanimivo koliko novih dialogov je danes tule gor.No jst pa mislim da je tole čista resnica kar se tiče Ljiljane.Mogoče mi tega nočemo sprejeti kajti nočemo da bi kdo delal slabo Tošetu.Nevem meni se je Ljiljana že od samega začetka zdela malo čudna osebnost.Se strinjam pač je bila to šefica Tošetu in mogoče je da bi bil neznanec če nebi imel nje.A vendar zakaj bi se take zgodbe izmišljevali?Resnica boli in sam bog ve kaj je tukaj še vse v ozadju.Mogoče je res Toše izjaval humanitarne koncerte zaradi tega ampak izvajal jih je tudi zaradi dobrega srca.Potlej kar se tiče nesreče.Ja sem izvedela da krivijo kamijonarja in nič ni čudno da kamijonar ni bil poškodovan.Naložen je bil z nevem kokimi tonami cementa in še njegova višina pripomore k izgogibu katastrofe.Tudi meni se je zdelo čudno ko je bil avto zasukan v drugi smeri ampak ne strinjam se z izjavami kot so te da voznik nebi mogel zaspati ker je bil pred eno uro na bencinski črpalki.Ta avtocesta je ubitačna povsod je sama ravnina,kar je pa dokazljivo da to voznike utruja.Drugače je če ti voziš po cesti ki se vsaj malo razlikuje torej ima ovinke ipd...

Samo na zacetku sem se tudi jaz sprasevala kako je to mogoce, da je avto na drugi strani, ni mi slo v glavo, kako so prisli tja oz. te slike unicenega avta......nevem kako naj povem, samo ni mi slo vkup, ce so se tako peljali kot je pisalo oz. blo narisan........ potem pa sem gledala te skice ki so prikazovale kako in kaj bi naj blo, a se vseeno nisem kapirala.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 06. Nov. 2007 0:22

ok un posnetek k je... k krsto čis zazoomirajo ne... no pa s te strani če gledaš je oče k ga držijo... na drugi strani pa prstopi andrijana... in k un tip odkrije uno rjuho pa k se fotr skloni, slišiš en ful tak glasen krik... aaaaaa... in pol kamera njo posname... :( ... kr mislm da so tošeta skor do prsi odkrili... sam je oče pa un folk pač lih tam stal... matr ej... čis so zazoomirali... :(
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 06. Nov. 2007 0:22

sunshyne napisal/-a:pa kje ste vidle to da je bla andrijana zraven ko so odprl krsto?

To pa se je videlo na video posnetku od pogreba, res je bila zraven. Sej nekaj strani nazaj, ko so linki od pogreba se vidi.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov