Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
NeGrA napisal/-a:ja sam res, bogve kaj bo še vse spisano... na koncu bojo še pršli s kako izjavo, da je bil revež še živ not in da se je matral... js se pa s tem tolažm da je zaspal in se pač ni več zbudil... no pain pa to!!
js tud ja ..pa dej..nakonc bojo izjavl kej lajk d je biu umorjen al pa kej tazga..ma kva sploh se neki raziskujejo pa svasta ..k boio sam se bl grozne novice prhajale u javnost ..
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
IZABELA napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Ka pa je blo z živo vadnov?Kaj je izjavla?
Živa Vadnov mislim, da se ni hotela okoristit na njegov račun. Se je parkrat srečala z njim in ga ima v zelo lepem spominu. Pa v oddaji Bonboniera na Papriki ga je gostila, ko je kuhal sarme, njami
Za Lady je izjavla:
" Spoznala sva se, ko je imel promocijo albuma v Levu in takrat sem ga predstavila publiki. Ves čas, ko je bil na odru, me je držal za roko, dokler ni začel peti. Bil je izjemno nežen fant, predvsem pa spontan in se nikoli ni pretvarjal, da je kdo drug. Za vsakega je imel dobro besedo, ne glede na to, ali je bil poznan ali anonimen človek. Ko je snemal videospot, sem imela zlomljeno roko, tako da nisem mogla iti. Nazadnje sem ga videla pri Marlenni. Ne vem, kaj naj rečem, saj še vedno ne morem verjeti, da ga ni več."
Ja, pri Marlenni, ko je bila skrita gostja, kako jo je bil vesel... Pa ko ji je poljubil roko im rekel: Živa, Živice...
Eno oddajo Adam in Eva sta mu Živa in Mark Žitnik posvetila, kjer je bla debata o usodi al nekaj takega, žal me ni bilo doma, pa sem ujela le na koncu ...
http://tux.kabi.si/si21.com/si21/news.php?id=43001
iii, poglejte kak lepo
res je bil taki srček, kak jo je lepo za roko držal
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
grossi napisal/-a:zanimivo, da se mi prej sploh ni zdel blazno privlacen, ampak sam pac lustkan. zdej k ga gledam na fotkah in tko... zaljubila bi se u sekundi :-)
ja meni je bil tudi prej samo simpatičen pa to, zdaj pa bol ga gledam, bol opažam nekaj česa prej nisem. res je blo nekaj na njem, še posebej v onem posnetku iz koncerta v reki, ko poje soba za tugu
tak, da pomoje sploh ni vprašanje za mene ali je bla andrijana zaljubljena, pomoje je bla. če bi bla kdaj poleg njega bi bla ziher čist mehka. pa marlenna je tudi rekla, da lahko ženska samo sedi zraven njega pa se zaljubi vanj. hjooo, zakaj je mogo umret???
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
hi hi ... men je bil pa že prej tko NORO dobr... sam se mi ni lih srce ustavlo, he he... kr si nism mogla tega dovolt, da bi se po možnosti še res kej "zalubla" v dejansko nedosegljivega fanta... Da mi je pa res ratal ful ful všeč je blo pa takrat k je bil na uni oddaji Skozi ključavnico pr uni Nini Gajič... Tam mi je bil noro dober! A slučajno kera ve, če bi se dalo kje to oddajo nekok dobit?? hmmm... težka,a??
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
jst sm ful rada gledala njene oddaje, sam njega pa nism vidla!!! :-( zihr bi se pol ze takrat mal bolj zapalila...k do smrti sm poznala sam par komadov, zdej sm jih sele odkrila ...cez 60 odlicnih mam na kompu... a je sploh ker slab? .-)
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
ja tiste oddaje se prou spomnm k sta se furala uzadi v avtu (on pa nina), uspredi je pač nekdo vozu pa managerka je bla zravn, sam zdej ne vem ... mislm da je bla taslovenska... kr je lih v slovenijo mensezdi takrat pršu... in je blo ful vse na hitr... pol sta šla v hotel, v sobo... pa sta se na balkonu še zajebavala... he he... pa managerka jih je nek preganjala kao da ni časa, onadva pa ful smejala se... res... kr uredu oddaja!!
-
bla bla - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: nekje na Zemlji
NeGrA napisal/-a:ja tiste oddaje se prou spomnm k sta se furala uzadi v avtu (on pa nina), uspredi je pač nekdo vozu pa managerka je bla zravn, sam zdej ne vem ... mislm da je bla taslovenska... kr je lih v slovenijo mensezdi takrat pršu... in je blo ful vse na hitr... pol sta šla v hotel, v sobo... pa sta se na balkonu še zajebavala... he he... pa managerka jih je nek preganjala kao da ni časa, onadva pa ful smejala se... res... kr uredu oddaja!!
Ja to oddajo mam tud jst v zelo dobrem spominu in se je večkrat spomnim. Sm pa tud jst že ugotavlala kje bi se jo dal zloudat pa nikjer ne najdem .
Daviva se strinjam s tabo
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jz sm si zdej potegnla iz neta dvd od koncerta v Sarajevu (maj 2006) pa posnetek koncerta v Beogradu od letošnjega poletja...ej kaj bi dala da bi lahko šla vsaj še na 1 koncert
Toše je bil tut eden redkih, ki je v živo dejansko zvenel 100x bolš kot na cd-ju Ko sem bla na koncertu sploh nisem mogla verjet da je tak glas možen - do takrat sem bla sigurna da so ga vsaj malo popravli za posnetek (sej veste, na cd-ju zna še Paris Hilton "pet")...Res vokalist prve klase
Edino kar mi je bilo na njemu malo manj všeč je bil njegov stilist ...včasih je bil res obupno oblečen (če se samo spomnemo tiste pikasto/črtaste rjavo bele majce, al pa pisanih črtastih oprijetih hlač...in pa seveda zmagovalne kričeče rdeče srajce z volančki )...po drugi strani je bil pa včasih za pojest hudo oblečen...očitno je blo odvisno od tega al je njegov stilist zjutri vzel tablete al jih je pozabu (mal heca no, upam da mi ne zamerte )
Drgač sm pa pr sebi opazla, da v bistvu sploh še nism dojela da njega dejansko ni več in ga tut nikol ne bo...parkrat sm se že zalotla pr mislih v stilu "Komi čakam da mine ta medijski cirkus, da bo pol spet vse po starem..." Več kot je teh zgodb o nesreči, Ljiljinih dolgovih, Andrijani ipd., bolj se mi zdi da je vse skupi sam en nesramen trač, Toše se je pa umaknu zato k čaka da se vse skup mal poleže...sam kaj ko to na žalost ni res
Toše je bil tut eden redkih, ki je v živo dejansko zvenel 100x bolš kot na cd-ju Ko sem bla na koncertu sploh nisem mogla verjet da je tak glas možen - do takrat sem bla sigurna da so ga vsaj malo popravli za posnetek (sej veste, na cd-ju zna še Paris Hilton "pet")...Res vokalist prve klase
Edino kar mi je bilo na njemu malo manj všeč je bil njegov stilist ...včasih je bil res obupno oblečen (če se samo spomnemo tiste pikasto/črtaste rjavo bele majce, al pa pisanih črtastih oprijetih hlač...in pa seveda zmagovalne kričeče rdeče srajce z volančki )...po drugi strani je bil pa včasih za pojest hudo oblečen...očitno je blo odvisno od tega al je njegov stilist zjutri vzel tablete al jih je pozabu (mal heca no, upam da mi ne zamerte )
Drgač sm pa pr sebi opazla, da v bistvu sploh še nism dojela da njega dejansko ni več in ga tut nikol ne bo...parkrat sm se že zalotla pr mislih v stilu "Komi čakam da mine ta medijski cirkus, da bo pol spet vse po starem..." Več kot je teh zgodb o nesreči, Ljiljinih dolgovih, Andrijani ipd., bolj se mi zdi da je vse skupi sam en nesramen trač, Toše se je pa umaknu zato k čaka da se vse skup mal poleže...sam kaj ko to na žalost ni res
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov