Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
kr.ena napisal/-a:Meni se zdi ljubezensko življenje zvezd bolj intimna zadeva kot pa njihovi zaslužki. Sploh če gre za utaje davkov.
*purple* napisal/-a:in zdej si ga obtožila, da je utajil davke?
Če si mislila mene - jaz ga nisem obtožila, da je utajil davke. Pravim le, da so te zadeve prej v interesu javnosti kot pa ljubezensko življenje.
Sicer se pa večinoma distanciram od te teme ... ker bi imela preveč stvari za povedat, ki ne grejo v ta kontekst. Spoštujem žalovanje in vse to, kar se tu dogaja in ne bom pisala, kaj jaz mislim o vsem tem. Bodo še druge prilike in druge teme ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne grossi, motiš se.predvidevanje da Tošeta obtožuje utaje davkov je letelo na kr.eno, ker mi je njen post pač tako deloval.
dejstvo je da meni nikakor ne gresta skupaj taka dobrodelnost in veliko srce kot je bilo njegovo in potem neki mutni posli na drugi strani.Samo po mojem mnenju Toše ni res nič vedel, ker če bi vse to vedel, bi verjetno kej ukrepal, poleg tega pa še tole zdravstveno zavarovanje mi tud ne gre v račun, ker dejansko noben ni vedu da ni ne zdravstveno ne socialno zavarovan.
poleg tega nevem, jst njega obravnavam kot res zelo dobrega človeka z zelo velikim srcem, željo pomagati ljudem, željo po srečnem življenju vseh in četudi bi utajil davke, se pač s tem ne morejo primerjati, ker (meni osebno) več pomeni taka dobrodelnost kot pa utaja davkov, katero danes izvaja že vsak ki se vsaj malo znajde.
ne pravim, da je bil brez napak, ampak vseeno mu tako velikih napak tudi nebi pripisala.
Kr.ena...javnosti je v interesu čisto vse nad čemer se lahko naslajajo in stresajo svoje fustracije in foušijo.Žalostno in resnično, kam je danes ta svet prišel
dejstvo je da meni nikakor ne gresta skupaj taka dobrodelnost in veliko srce kot je bilo njegovo in potem neki mutni posli na drugi strani.Samo po mojem mnenju Toše ni res nič vedel, ker če bi vse to vedel, bi verjetno kej ukrepal, poleg tega pa še tole zdravstveno zavarovanje mi tud ne gre v račun, ker dejansko noben ni vedu da ni ne zdravstveno ne socialno zavarovan.
poleg tega nevem, jst njega obravnavam kot res zelo dobrega človeka z zelo velikim srcem, željo pomagati ljudem, željo po srečnem življenju vseh in četudi bi utajil davke, se pač s tem ne morejo primerjati, ker (meni osebno) več pomeni taka dobrodelnost kot pa utaja davkov, katero danes izvaja že vsak ki se vsaj malo znajde.
ne pravim, da je bil brez napak, ampak vseeno mu tako velikih napak tudi nebi pripisala.
Kr.ena...javnosti je v interesu čisto vse nad čemer se lahko naslajajo in stresajo svoje fustracije in foušijo.Žalostno in resnično, kam je danes ta svet prišel
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Punce, ko beremo pogodbe o teh astronomskih honorarjih, upam, da nismo pozabile na številčen bend in backvokaliste, ki so ga spremljali na odru in seveda je šel del honorarja tudi njim.
Kar se utaje davkov tiče, morda je on vedel za Liljanine nečedne posle, vendar za njih gotovo ni zvedel po taki poti, da je zavestno pristopil k njenemu početju. Morda jo je kdaj "ujel", ampak, kaj pa naj naredi?! Skliče vse novinarje in jim to pove? Zamenja managerja? Ja, lahko, ampak ta "prestop" bi bil medijsko odmeven in kako naj ga argumentira pred novinarji?
Ne pozabmo, njuna relacija je bila podobna, kot pri nas, ki smo v "običajnih " službah. Ona je imela svojo firmo Final ...(ne vem kva točn), on je bil pa zaposlen pri njej. In ko je nastopil delovno mesto, če temu tko rečem, je podpisal pogodbo, ki ga je gotovo zavezovala k molčečnosti o poslovnih skrivnostih itd.., saj že navadni državljani v navadnih službah podpisujemo nekaj takega.
In tudi če mi vemo, da naš šef muti to pa ono, kaj pa lahko naredimo??! Nič! Edino da daš odpoved!
Tako pa tudi on ni mogel narediti nič, ker "odpoved" v njegovem primeru bi bla zelo zakomplicirana reč ...
Kar se utaje davkov tiče, morda je on vedel za Liljanine nečedne posle, vendar za njih gotovo ni zvedel po taki poti, da je zavestno pristopil k njenemu početju. Morda jo je kdaj "ujel", ampak, kaj pa naj naredi?! Skliče vse novinarje in jim to pove? Zamenja managerja? Ja, lahko, ampak ta "prestop" bi bil medijsko odmeven in kako naj ga argumentira pred novinarji?
Ne pozabmo, njuna relacija je bila podobna, kot pri nas, ki smo v "običajnih " službah. Ona je imela svojo firmo Final ...(ne vem kva točn), on je bil pa zaposlen pri njej. In ko je nastopil delovno mesto, če temu tko rečem, je podpisal pogodbo, ki ga je gotovo zavezovala k molčečnosti o poslovnih skrivnostih itd.., saj že navadni državljani v navadnih službah podpisujemo nekaj takega.
In tudi če mi vemo, da naš šef muti to pa ono, kaj pa lahko naredimo??! Nič! Edino da daš odpoved!
Tako pa tudi on ni mogel narediti nič, ker "odpoved" v njegovem primeru bi bla zelo zakomplicirana reč ...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:ne grossi, motiš se.predvidevanje da Tošeta obtožuje utaje davkov je letelo na kr.eno, ker mi je njen post pač tako deloval.
Mah se strinjam. Sploh mi ne gre skupaj da človek, ki sodeluje pri dobrodelnih organizacijah (humanitarni koncerti, plačevanje raznih operacij, ambasador UNICEFA...) gre utajit davke Seveda ne morem 100% trdit da jih ni, ampak prej bi rekla, da ima tukaj kdo drug prste vmes (managerka "and the company") kot pa on. Pa ne gre se za to, da ga hočem(o) prikazat kot nekoga brez napak, ampak se gre za to, da pevci ki na splošno tako mastno služijo sploh nimajo nadzora kam se ta denar "pretaka"... to večinoma prepustijo managerjem, ki to potem v veliki meri izkoristijo v svoje namene.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Damyanchyka napisal/-a:Ka pa je blo z živo vadnov?Kaj je izjavla?
Živa Vadnov mislim, da se ni hotela okoristit na njegov račun. Se je parkrat srečala z njim in ga ima v zelo lepem spominu. Pa v oddaji Bonboniera na Papriki ga je gostila, ko je kuhal sarme, njami
Za Lady je izjavla:
" Spoznala sva se, ko je imel promocijo albuma v Levu in takrat sem ga predstavila publiki. Ves čas, ko je bil na odru, me je držal za roko, dokler ni začel peti. Bil je izjemno nežen fant, predvsem pa spontan in se nikoli ni pretvarjal, da je kdo drug. Za vsakega je imel dobro besedo, ne glede na to, ali je bil poznan ali anonimen človek. Ko je snemal videospot, sem imela zlomljeno roko, tako da nisem mogla iti. Nazadnje sem ga videla pri Marlenni. Ne vem, kaj naj rečem, saj še vedno ne morem verjeti, da ga ni več."
Ja, pri Marlenni, ko je bila skrita gostja, kako jo je bil vesel... Pa ko ji je poljubil roko im rekel: Živa, Živice...
Eno oddajo Adam in Eva sta mu Živa in Mark Žitnik posvetila, kjer je bla debata o usodi al nekaj takega, žal me ni bilo doma, pa sem ujela le na koncu ...
- luniica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ravno danes sem našla en članek na strani: http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... t_id=35823
Makedonski list Večer tvrdi kako je prometna nesreća u kojoj je preminuo pjevač Toše Proeski misterija te kako je riječ o montiranju procesa
Taj list je ekskluzivno objavio policijsku snimku kamiona u kojeg se, navodno, zabio terenac u kome se u trenutku kobne nesreće nalazio Toše. Prema izvještaju iz Hrvatske, koji je potom preuzet i u Makedoniji, VW Touareg je najprije udario u branik kamiona, a potom se podvukao pod kamion i udario u lijevu gumu, dok je krov Touarega udario u sanduk ispod kamiona. Večer tvrdi da to nije istina te da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o Tošinoj smrti.
Sa fotografije je jasno vidljivo, piše Večer, da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno: kamion je udario u terenac. Kamion je neoštećen, a terenac potpuno uništen. Makedonski vozač terenca je osumnjičen, a vozač kamiona pušten i slobodan, dodaje Večer.
Večer se poziva i na riječi stručnjaka jednog osiguravajućeg društva, koji je navodno izjavio da postoji osnovana sumnja da je došlo do zanošenja stražnjeg dijela kamiona, koji je udario u desni dio terenca, i odgurao ga na stranu. No, list navodi i da to nije jedina montaža u ovom slučaju i pita tko je krao dokumente menadžerice Ljiljane Petrović, dok je ona ležala u bolnici. Naime, njene osobne stvari je navodno s mjesta nesreće pokupila policija i donijela joj ih u bolničku sobu, gdje su ih mnogi mogli vidjeti, a nakon čega su neki dokumenti procurili u javnost.
Makedonski list Večer tvrdi kako je prometna nesreća u kojoj je preminuo pjevač Toše Proeski misterija te kako je riječ o montiranju procesa
Taj list je ekskluzivno objavio policijsku snimku kamiona u kojeg se, navodno, zabio terenac u kome se u trenutku kobne nesreće nalazio Toše. Prema izvještaju iz Hrvatske, koji je potom preuzet i u Makedoniji, VW Touareg je najprije udario u branik kamiona, a potom se podvukao pod kamion i udario u lijevu gumu, dok je krov Touarega udario u sanduk ispod kamiona. Večer tvrdi da to nije istina te da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o Tošinoj smrti.
Sa fotografije je jasno vidljivo, piše Večer, da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno: kamion je udario u terenac. Kamion je neoštećen, a terenac potpuno uništen. Makedonski vozač terenca je osumnjičen, a vozač kamiona pušten i slobodan, dodaje Večer.
Večer se poziva i na riječi stručnjaka jednog osiguravajućeg društva, koji je navodno izjavio da postoji osnovana sumnja da je došlo do zanošenja stražnjeg dijela kamiona, koji je udario u desni dio terenca, i odgurao ga na stranu. No, list navodi i da to nije jedina montaža u ovom slučaju i pita tko je krao dokumente menadžerice Ljiljane Petrović, dok je ona ležala u bolnici. Naime, njene osobne stvari je navodno s mjesta nesreće pokupila policija i donijela joj ih u bolničku sobu, gdje su ih mnogi mogli vidjeti, a nakon čega su neki dokumenti procurili u javnost.
- xu9066
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2007
groza kaj bomo še izvedeli.če mene kdo vpraša je kriv tovornjakar.se mi je že tako zdelo sumljivo da bi oba zaspala, če so bli pa pol ure pred nesrečo na bencinski črpalki in pili kavo.bolj prihaja resnica na dan bolj težko mi je.do zdaj sem vsaj upala da je toše spal ampak dvomim.še več soli na rano.ni mi jasno kaj je s temi hrvati, da skrivajo zadeve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov