Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 31. Okt. 2007 20:48

Minka, res zelo lepo od tebe! :bussi:

Negra: MySpace stran je sam urejal.
Leta 2005 sem mu po koncertu v Ljubljani poslala PM v kerem sem se mu zahvalla za prekrasen večer pa še mal sm mu napisala kok mi je fajn njegova glasba pa tko, in mi je ful lepo odpisu nazaj da je vesel da rada poslušam njegovo muziko in da je blo tut njemu super na koncertu...Najbrž mi ni treba poudarjat da sem bla v nebesih takrat :)
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 31. Okt. 2007 21:07

joj kok lep posnetek :( :( ...sploh pa nakonc k tist rece :( ..fak no.. :(
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 31. Okt. 2007 21:39

malo prej ste punce vzele pod drobnogled adrijano budimir. finta je v tem, da se je toše zaradi meneđerke moral v javnosti kazat kot samski in sta vezo povečini skrivala, razen ko so ju kaj slikali, pa še v parih intervjujih je reko, da je samski, kr je baje mogo. pa tud zdaj meneđerka hooče neki denar zaslužit al se izognit plačilu al kaj že. v glavnem adrijana ne išče medijske pozornosti, pa tud so že ble diskusije, da je nemogoče nardit interviju, kr je pisalo, da je baje bil narjen v njunem skupnem staovanju, kamor pa nima vstop nihče razen staršev zaradi pravne podlave dedovanja po človeku brez oporoke. tak da je možnost, da je sfejkan dokaj velika. pamet v roke: umre vam človek, s kerim ste hotele met otroka: bi mele čas dajat intervijuje?
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 31. Okt. 2007 22:27

Ne cas, ampak voljo. Ce bi men partner umru, bi se mi vse podrl in vrjetn ne bi bla zmozna dajat intervijujev.
handball
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a handball » 31. Okt. 2007 22:42

razmazena_maca napisal/-a:malo prej ste punce vzele pod drobnogled adrijano budimir. finta je v tem, da se je toše zaradi meneđerke moral v javnosti kazat kot samski in sta vezo povečini skrivala, razen ko so ju kaj slikali, pa še v parih intervjujih je reko, da je samski, kr je baje mogo. pa tud zdaj meneđerka hooče neki denar zaslužit al se izognit plačilu al kaj že. v glavnem adrijana ne išče medijske pozornosti, pa tud so že ble diskusije, da je nemogoče nardit interviju, kr je pisalo, da je baje bil narjen v njunem skupnem staovanju, kamor pa nima vstop nihče razen staršev zaradi pravne podlave dedovanja po človeku brez oporoke. tak da je možnost, da je sfejkan dokaj velika. pamet v roke: umre vam človek, s kerim ste hotele met otroka: bi mele čas dajat intervijuje?

Pogledajte zdaj punce drage.., ne vem kakšna je vaša povprečna starostna doba..., kolikor razberem iz vaših postov..,jaz in Adriana sva skupaj igrali rokomet nekaj let nazaj in ostali v kontaktu vse do danes Pokojni Toše in ona sta si bila resnično usojena in to sem videla na lastne oči! In me boli da prebiram takšne svinjarije od nekih punčk ki ne vejo kaj pomeni življenje..., ne vem ali vam moram to razčlenit ali ste dovolj dorasle da boste same dojele? Mislim da ste..,
Upam da bo moja draga kolegica to preživela...,
Moj nasvet za vas če že..,! Ohranjajte spomin na njega...,
Spomnite pa se tudi na njegove bližnje ki zdaj trpijo..njega ni več!

LP
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 31. Okt. 2007 22:43

Ne morm se načudt njegovmu lepemu glasu..
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 31. Okt. 2007 23:40

*AngeL* napisal/-a:joj kok lep posnetek :( :( ...sploh pa nakonc k tist rece :( ..fak no.. :(

Posnetek je res lep ja.....pa se na konci njegove besede, so me kar ganile. ;(
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 01. Nov. 2007 0:14

res je lep posnetek :(
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 1:08

handball:
jst osebno mislm, da nism o njej (andrijani)pisala svinjarij, mislm, da je punca ok in simpaticna, ceprav sm napisala, d mi je to z smsi mal cudn. nism nikol napisala, da sm v karkol 100% prepricana, kr je ne poznam in to neb blo fer. tud ni mogoc lepo, da debatiramo o njej, sam je pac povezana z tosejem in na podlagi vse zmesnjave v medijih si poskusamo nekak ustvart en vtis o vsem skupi. verjamem, da je tose ze vedu, zakaj je bil z njo... ena je napisala, da je bla mogoc zarad kesa,... jst sm napisala, da mogoc tud, sam zihr da je bla glavna ljubezn.
kar se mene tice, je pomoje ok punca.
za druge ne vem, sam jst nism pisala nobenih svinjarij, pa ne zdi se mi lepo, da izjavis, da ne vemo nic o zivljenju. jst osebno mam 21 let,pa sm ze marsikatero grenko izkusnjo skoz dala u zivljenju, pa tud ze izgubila koga. tko da ne posplosuj, je pa lepo, da si se potegnla za prijateljico.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 1:14

pa tistim, ki to spremljamo, je vsem jasno, da andrijana ni bla z njim zarad kesa, pa tud da ji ni bil preprecen vstop v stanovanje. mediji svasta porocajo in pac clouk ne ve, kaj bi si mislu. ti jo poznas, mi pa ne. in res se ne spomnm, da bi kera res ksno svinjarijo napisala, razn ene, k je napisala, d ne ve, a je preracunljivka, al so se pa res vsi nanjo spravli, da bi jo prkazal v slabi luci. pa se ta bejba je ni kr tko okarakterizirala za dlabo osebo. tko da... lohk poves svoje mnenje, jst ti verjamem, da ves kaka je, ce jo poznas, tud prej sm bla mnenja, da en tak tip neb bil z eno kes pi... in tega neb opazu, tko da... sam svinjarij pa nobena ni pisala na njen racun, je pa marsikatera napisala, da ji je zal zanjo. mislim, da ji nobena nc slabga ne privosci.
ce je kdo kej slabga napisu, so to mediji.
handball
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a handball » 01. Nov. 2007 2:15

jaz nisem nikogar posploševala...,jaz dobro poznam Adriano in sem tud poznala Tošeta in se mi ne zdi človeško to blatenje itd..,in ženska če si že izgubila ljubljeno osebo mislim da razumeš da v teh ubijajočih trenutkih ne veš kaj bi...! kaj bi naredil da bi ti bilo vsaj malo lažje..., in verjemite da svet če se tako izrazim show biznisa ni lahek tukaj so menežerji..,itd itd.., in ko enkrat skleneš deal pogodbo je to to! ti si tisti ki se moraš podrejati...,tud sama sem v tem in tudi moj fant je rokometaš...,! Ni lahko!

ampak to sedaj ni pomembno, njega ni več!

Ohranite lep spomin na njega bil je izreden človek, izrednega srca polnega dobrote tak se ne rodi povsod!

Želim le da se malo brzdate ker verjemite da njegovi domači ljubljeni preberejo vse kar je napisano o njem....!

LP
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 01. Nov. 2007 9:58

handball: svaka ti čast, saj si poznala oba, veš kako jima je bilo v resnici, ampak veliko nas tega ne ve, zato pač (govorim zase) beremo časopise, ki vedno bolj lažejo glede vsega o njem in njegovi smrti ter Andrijani...zdaj pa mi prosim povej, kako naj v teh lažeh razberemo resnico, za katero vem, da bi jo rade poznale vse, saj smo vse velike oboževalke in nam ni vseeno zanj in kako se hočejo okoristiti na račun njegove prerane smrti.
Prebrala sem intervju z Andrijano in najprej sem pomislila: Kaj pa ji je da je šla zdaj dat vse v javnost?; nato pa sem pomislila: ok, vsak človek na svetu drugače žaluje, in mogoče je njej lažje, če z vsemi deli svoja sms sporočila in pogovore ki sta jih imela...
naj dela vsak kar hoče, ampak so ljudje ki bodo mislili da je ona to naredila zaradi denarja in tega ne bo mogla spremeniti, ker eni ljudje so pač zlobni...

želim pa ji vse dobro, ker sama ne vem če bi lahko preživela na njenem mestu...sploh z vsemi temi mediji ki blatijo vse po vrsti samo da bi zaslužili...

najbolje bi itak bilo, da bi pustili pri miru vse njegove bližnje in da bi s tem nehali blatiti njegovo najčistejše ime na svetu...

*Toše, veliko si mi pomenil...*

p.s. kakšno zvezo pa ima starost in odraslost posameznika? jaz mislim da zelo majhno...
Zadnjič spremenil Aphrodite, dne 01. Nov. 2007 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 01. Nov. 2007 10:34

Mogoče pa se Andrijana zaveda, da če ne bo zdaj dala tega vsega skozi od intervjuvov do ne vem česa, ne bo nikoli imela miru!
Verjetno se rada spominja preteklih dogodkov čeprav ji je težko, pa vendar to želi deliti z nami!
Pa nekateri, ki sklepate, da je bila z njim samo zaradi denarja oz bilo katerih drugih razlogov na te ravni, dvomim da je res, kajti nobena oseba se ne bi tako jokala kot se je ona, če res ne bi čutila nekaj globokega do njega, kar dokazujejo slike s pogreba!!!
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 12:19

jst sm napisala, d mi je mal cudn to z smsi, nism bla nit prepricana, ce je res dala ta intervju, sam sm pol napisala, da bi jst verjetn isto nardila na njenem mestu, kr bi hotla, da se to ugibanje in blatenje neha. mislm, da si je tud vecina ostalih punc ustvarla pozitivno mnenje o njej in marsikateri je blo hudo tud zanjo, sploh ko smo jo vidli na pogrebu. resnicno mi je hudo zanjo in sm tud napisala, da ji prvoscm, da bi to dala skoz in se zaljubila in tko...
in tud vsem tuki gor se je zdelo grozno, da ji ne pustijo v stanovanje, ceprav se je to izkazalo kasneje kot neresnicno.
res mislm, da je bla vecina napisanih stvari na vseh teh straneh pozitivna, je pa kdaj kdo tud podvomu v kako stvar zarad medijev.
petrolea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a petrolea » 01. Nov. 2007 13:07

Ta posnetek me je pa res zadel. Sploh ni vedu kaj ga čaka...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov