tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pa sej nista samo ona dva, ki sta povedala, da so Tokio hotel zelo uspešna in kvalitetna skupina. Tud "Dave Gahan" iz skupine Depeche mode (ki so btw že 27 let na glasbeni sceni) je rekel, da fantje iz Tokio hotela ustvarjajo zelo dobro glasbo (vir: klik).
Tudi Heidi iz skupine Sugababes je v enem intervjuju povedala: "Rade imamo Tokio hotel in z veseljem poslušamo njihovo glasbo" (vir: klik).
Prav tako je tud Nelly Furtado na podelitvi "MTV music awards" povedala naslednje: "Tokio hotel is the future of world wide music industry". Intervju lahko najete na YouTubu (meni se ne da iskat). Ona je bila celo skupaj z njimi na njihovi evropski turneji lansko leto. Pa tud Avril Lavigne so čist všeč in je celo rekla, da si želi na svoji turneji enkrat izvesti tak performance, kot so ga oni imeli na "europe music awards" (tista scena ko voda dol pada).
Skratka, jst vam lahko podam še ogromno virov in izjav svetovno znanih glasbenikov, ki priznavajo, da so Tokio hotel zelo kvalitetna skupina... ampak kaj, ko ste nekateri tukaj "najpametnejši" in oh in sploh, "z najbolj izpiljenim glasbenim okusom"
Tudi Heidi iz skupine Sugababes je v enem intervjuju povedala: "Rade imamo Tokio hotel in z veseljem poslušamo njihovo glasbo" (vir: klik).
Prav tako je tud Nelly Furtado na podelitvi "MTV music awards" povedala naslednje: "Tokio hotel is the future of world wide music industry". Intervju lahko najete na YouTubu (meni se ne da iskat). Ona je bila celo skupaj z njimi na njihovi evropski turneji lansko leto. Pa tud Avril Lavigne so čist všeč in je celo rekla, da si želi na svoji turneji enkrat izvesti tak performance, kot so ga oni imeli na "europe music awards" (tista scena ko voda dol pada).
Skratka, jst vam lahko podam še ogromno virov in izjav svetovno znanih glasbenikov, ki priznavajo, da so Tokio hotel zelo kvalitetna skupina... ampak kaj, ko ste nekateri tukaj "najpametnejši" in oh in sploh, "z najbolj izpiljenim glasbenim okusom"
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Infinity napisal/-a:Peony napisal/-a:Meni niso všeč odkar sem pa na tv videla starejši komad Schrei in s tem njegov videospot, pa sploh. Važno, da se prikazuje kako še ne najstnice bruhajo na wcju (ali kaj je tisti prostor) in kako se "božajo" na postelji.
omg kok nekateri zaostajate za časom! "Schrei" je bil eden njihovih prvih videospotov in komadov na sploh. Oni so od takrat posneli še ogromno drugih komadov in videospotov. Teli naši mediji itak živijo pod skalo in vsakič na TV-ju prikazujejo neke sto let stare zadeve... mislim halo... tokio hotel so se od komada "Schrei" toook glasbeno razvili in izpopolnili marsikatero stvar.
Vsi samo poznate komad "Schrei" in "Durch den Monsoon" in že mislite da ste dovolj kompetentni za kritiziranje neke skupine.
Torej, preden začnete blatit neko skupino in jo tlačit v drek, se najprej dovolj pozanimajte o njej!
Osebno skupine nisem tlačila v določen pojem, kot si ga navedla ti, še vedno pa ne bom lagala o svojem mnenju. Meni niso všeč iz navedenih razlogov te pa spodbujam pri poslušanju glasbe, ki jo ustvarjajo. Navsezadnje jih ravno vi fani držite gor in tega se oni zavedajo. Se strinjam z dekletom, ki je napisala, da četudi bodo fantje posneli res zanič komad, se ga bo še vedno na veliko vrtelo ravno zaradi lovorik, ki so jih do sedaj uspeli doseči.
Drugače pa verjetno poznam še kak drug komad (morda ne po naslovu), saj radijske postaje rade posiljujejo z njimi vedno, ko se peljem iz službe ali pa iz faksa domov.
Kar se pa tiče videospota, ki sem ga omenila v prvem postu v tej temi; še vedno se mi zdi neprimeren.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Buttercup napisal/-a:Pa sej nista samo ona dva, ki sta povedala, da so Tokio hotel zelo uspešna in kvalitetna skupina. Tud "Dave Gahan" iz skupine Depeche mode (ki so btw že 27 let na glasbeni sceni) je rekel, da fantje iz Tokio hotela ustvarjajo zelo dobro glasbo (vir: klik).
meni so postali všeč že z prvim komadom - durch den monsun. besedila majo res globoka, vseč so mi že vizualno, ker so drugačni (bill - ) nisem si pa misla da bodo TAK uspešni. vsaka jim čast res.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Poglejte punce, tudi ve ste full nestrpne do drugih. Nekaterim nam je pač ta glasba mimo-to še ne pomeni, da je ve ne bi smele poslušat. Sej tudi Britney Spears je ogromno glasbenikov podprlo (ko je bla še mulka) pa to še ne pomeni, da je tudi meni všeč ali pa da je njena glasba kvalitetna (kar meni ni). Sej ok, so uspešni in vse.. Za Billom nori ogromno najstnic, kar pa še ne spremeni dejstva, da se meni zdi kot pupca (čeprav dobra pupca). Uglavnem, če moramo me sprejet dejstvo, da je Tokio Hotel zakon, ga dejte tudi ve, da so nekaterim bedni.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
@Sp3lca: glej, ni problem če nekdo reče, da mu Tokio hotel kot glasbeniki niso všeč. To je le stvar osebnega okusa in v tem ni problem. Problem je le v tem, ko nekdo reče "fuuuuuj kašni so", "nimajo pojma o glasbi", "Bill ima operacijo glasilk ker ne zna pet", "poslušajo jih samo 13-letnice" itd. Tega pač nekateri ne moremo prostodušno sprejet in čist logično, da pride do lažjega konflikta oz. da se nekomu zazdi, da gre za nestrpnost. Pa ne rečem, da si ti tista, ki je imela take izjave, ampak je kar dosti drugih uporabnikov v tej temi in še marsikje drugje, ki se spravljajo na to skupino, brez pravega razloga oz. da bi vsaj približno vedeli kaj o njihovi glasbi.
Ne vem kako drugi gledate na to, ampak meni osebno se kritika neke skupine ne zdi niti malo konstruktivna, če teče v smislu "fuuuj kako zgledajo". Glasba se ne gleda, ampak posluša! In mislim, da imajo Tokio hotel čist v redu komade... če pa nekomu ne sedejo, še ne pomeni, da komadi niso kvalitetni, ampak da gre za različne okuse kar se glasbe tiče.
That's all. Peace!
Ne vem kako drugi gledate na to, ampak meni osebno se kritika neke skupine ne zdi niti malo konstruktivna, če teče v smislu "fuuuj kako zgledajo". Glasba se ne gleda, ampak posluša! In mislim, da imajo Tokio hotel čist v redu komade... če pa nekomu ne sedejo, še ne pomeni, da komadi niso kvalitetni, ampak da gre za različne okuse kar se glasbe tiče.
That's all. Peace!
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
a kera mzbe ve a zdei bo koncert samo prestavlen al odpovedan...če se to že kei ve...mal sm za časom ta tedn..
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm slisala da je sam prestaulen..
kok je pa ta mularija stara drugac?!
tale tema se men zdi kot una o olsen obesalnickih, samo da je tukej tavelika fanica buttercup..(nimam nc slabga za povedat da me ne bos takoj spluvala, samo glavn frajer mi zgleda kot ena puncka, njihove muske pa se nism slisala..)
kok je pa ta mularija stara drugac?!
tale tema se men zdi kot una o olsen obesalnickih, samo da je tukej tavelika fanica buttercup..(nimam nc slabga za povedat da me ne bos takoj spluvala, samo glavn frajer mi zgleda kot ena puncka, njihove muske pa se nism slisala..)
Zivljenje je piskotek!
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ letnik 1989 baje....ne da sm fenica, slučajn sm zasledila v Vikendu
-
Nevada tan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2007
Shannon napisal/-a:Lih poslušam Monsoon (angleška verzija). Moram rečt, da se mi kar dopade, sploh besedilo mi je zelo lepo in ne kup nekih brezveznih verzov.
Men je tud tale angleška verzija Monsoona zelo všečna! Ful ma hudo besedilo.
Pa tud Spring nicht mi je noro dober komad
-
men sta pa noro dobra 1000 meere pa in die nacht
-
Pookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
^^ aaa ne me spominjat na "In die Nacht"... jst sm se skor zjokala ko sm prvič slišala ta komad
Za tiste ki še niste slišale: Klik - In die Nacht (live verzija)
Sploh pol ko sm zvedla, da ta komad v bistvu govori o njiju dveh (Billu in Tomu) koliko pomenita en drugmu... pol je blo pa konc - sem morala spustit par solzic
Za tiste ki še niste slišale: Klik - In die Nacht (live verzija)
Sploh pol ko sm zvedla, da ta komad v bistvu govori o njiju dveh (Billu in Tomu) koliko pomenita en drugmu... pol je blo pa konc - sem morala spustit par solzic
-
hehe sm misla da sm js edina k je jokala ob tem komadu...res noro dobr je
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
sunnydayka napisal/-a:a kera mzbe ve a zdei bo koncert samo prestavlen al odpovedan...če se to že kei ve...mal sm za časom ta tedn..
To tud mene zanima. 28.3. mi pac ni bil primeren datum, tko da ce je res sam prestavljen, grem takoj na koncert
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov