tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 24. Mar. 2008 18:53

upam da boooo
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 25. Mar. 2008 11:16

Koncert je do nadaljnega odpovedan :( , ker je imel Bill operacijo na glasilkah. Odpovedal so kr celotno evropsko turnejo. :( :(
Upam d se bo čim prej pozdravu :(
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 25. Mar. 2008 11:27

bad, nebom se mogla 13letncam smejat, k niti 5 besed ne znajo nemšk :(

pa še neki: do i look like i care, če mam neumestne?
To je MOJE mnenje, MOJ post...in vsak ma pravico da napiše kar mu paše.
Tko da nevem kdo mora tle odrast.
Mene ne gane, kaj si ve mislte, očitno pa vs gane, kaj si jst mislm...bad for u :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 25. Mar. 2008 12:52

Uporabniški avatar
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bloodelf » 25. Mar. 2008 15:43

Ja koncert ja žal odpovedan, ker je imel Bill operacijo na glasilkah! Celotna evropska turneja je odpovedana.

Res mi je žal za pevca Billa :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Mar. 2008 23:16

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Mar. 2008 23:51

~NIA~ napisal/-a:jup, odpovedano, še siolova novička:
http://siol.net/trendi/glasba/novicke/2 ... dpade.aspx

ah ja, te emoti.. sm brala njihov intervju v pilotu. mislem če so res oni to odgovarjal? moja sestrična pr 8ih letih nebi tok neumnih odgovorov dajala: "oh, šola je tko beeeednaaa" :roll:

ja no, sm brala tud jst v vikendu.Kot da bi bral trinajsletnike ki še žvet niso začel.
se ne rečem, ok pač imejte svoj okus glasbe, men oni ne sedeo, ne obsojam nobenga ki mu.ampak intervju je bil pa res na stopnji petošolčkov :?
in do nedavnega sem bila prepričana da je Bill, Billyka :? So nooot man :?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 26. Mar. 2008 0:14

ljudje dejansko to poslusate? :eek:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 26. Mar. 2008 9:02

Učer sem slišala po radiu un njihov komad Schrei( zdej sem pomoje še narobe napisala-nima veze)..in niti mal mi ni ušeč. Ni čudn, da ma probleme s glasilkam če se pa tko grdo dere.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 26. Mar. 2008 9:43

ŽuŽa napisal/-a:... Ni čudn, da ma probleme s glasilkam če se pa tko grdo dere.

Jst tut tko mislm.
*purple*, jst k sm jih prvič vidla, sem se skor prilepla na TV da sem ugotovila, da bi ta oseba lahko bila moškega spola :lol: Zdej je pa sploh obup, frizuro ma kt narobe obrnjeno metlo.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 26. Mar. 2008 10:21

Sploh pr temu intervjuju me je zmotl to,da če rabjo punce da grejo v rdečo četrt al pa še neki je blo napisan.Pa da so oni use to počel že pr 13-ih. :eek: Pa čaki mau dej skor use najstnice v evropi vs poslušajo ti pa govoriš da se greš poseksat v bordel pr svojih 18ih.Kje majo starše!!!
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 26. Mar. 2008 10:52

kamis napisal/-a:Kje majo starše!!!

Jst sem v enmu intervijuju prebrala, da je ta Bill reku, da sta bla z bratom zmer čist free...pač, da ju starša nista nikoli omejevala in vedno vse pustila...jst sm sam :eek:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 26. Mar. 2008 15:22

Omg, ne morem verjet kašne nekateri tuki streljate :roll:
Pa pejmo lepo po vrsti:

~NIA~ napisal/-a:ah ja, te emoti.. sm brala njihov intervju v pilotu. mislem če so res oni to odgovarjal? moja sestrična pr 8ih letih nebi tok neumnih odgovorov dajala: "oh, šola je tko beeeednaaa"

Kot prvo, Tokio hotel niso nobeni EMO-ti! Predlagam, da si prebereš zgodovino EMO glasbe. Šele potem nekaj pametuj! Kot drugo, tale intervju v Pilotu je bil tako prirejen da glava boli. Oni sploh niso imeli nikakršnega intervjuja z njimi, ampak so pobrali izseke iz milijon drugih intervjujev, in tako sestavili nek "cheap" intervju :roll:

*purple* napisal/-a:Kot da bi bral trinajsletnike ki še žvet niso začel.
ampak intervju je bil pa res na stopnji petošolčkov

Intervju je nekaterim deloval otročje, zato ker so uredniki Pilota odgovore po svoje prirejali. Na netu obstaja ogromno originalnih njihovih intervjujev in če bi jih prebrali, bi videli, da fantje niti približno ne razmišljajo na stopnji petošolčkov. Ravno nasprotno. Bill za svoja leta zelo pametno razmišlja in to so že marsikateri nemški mediji poudarili. Predlagam vam, da si pogledate kšn "live" intervju (posnetek) in boste vidli, da tipi niti približno niso taki, kot jih prikazujejo teli naši mediji.

ŽuŽa napisal/-a:Učer sem slišala po radiu un njihov komad Schrei( zdej sem pomoje še narobe napisala-nima veze)..in niti mal mi ni ušeč. Ni čudn, da ma probleme s glasilkam če se pa tko grdo dere.

Šele učeri si slišala tale komad??? Btw ta komad je star že skoraj 3 leta in spada pod njihove prve single. Oni so od takrat posneli že 2 albuma, na katerih je ogromno kvalitetnih komadov! Pa tud Schrei je precej dobr komad, kajti refren ni niti malo lahek in je za tako stvar potreben zelo "natreniran" glas. Tisti zadnji stavek, ki si ga napisala (citiram: "Ni čudn, da ma probleme s glasilkam če se pa tko grdo dere") je pa tako nesmiseln in neumen, da bolj ne bi mogel bit. Kako pa ti veš, da ima on probleme z glasilkami zaradi takšnega petja??? On je imel vnetje glasilk in to se lahko zgodi vsakomur, tudi nekomu, ki ne poje. In če bi vsi pevci imeli probleme z glasilkami zaradi "dretja" potem 80% rockerske glasbe sploh ne bi obstajalo, ker bi po tvoje, vsi imeli poškodovane glasove :roll:

kamis napisal/-a:Sploh pr temu intervjuju me je zmotl to,da če rabjo punce da grejo v rdečo četrt al pa še neki je blo napisan.Pa da so oni use to počel že pr 13-ih. eek Pa čaki mau dej skor use najstnice v evropi vs poslušajo ti pa govoriš da se greš poseksat v bordel pr svojih 18ih.Kje majo starše!!!

Heeeeh??? :? Čaki mal... jst Tokio hotel spremljam že precej časa in lahko bi rekla, da vem že precej stvari o njih, in še NIKOLI in NIKJER nisem prebrala, da bi kdo od njiju hodil v bordel seksat!!! :? Sploh pa, da bi kdo od njiju kaj takega v intervjuju izjavil! Torej, ne vem od kje tebi takšne informacije!

*waterlily* napisal/-a:Jst sem v enmu intervijuju prebrala, da je ta Bill reku, da sta bla z bratom zmer čist free...pač, da ju starša nista nikoli omejevala in vedno vse pustila...jst sm sam

In kaj je narobe s tem, če te starši ne omejujejo?! Pač, dovolila sta jim to, da sta se že zelo zgodaj začela ukvarjati z glasbo in v tem ne vidim nič slabega. Tudi tista izjava, da sta že pri 13 letih hodila v klube, je bila mišljena na ta način, da sta že pri 13. letih nastopala v raznih lokalih in imela manjše nastope... to ne pomeni, da sta se ga nalivala in zadevala po cele noči!

~NIA~ napisal/-a:nebi tok neumnih odgovorov dajala: "oh, šola je tko beeeednaaa"

Jah pač, šola jim ni bla kul... to lahko govorita v imenu 90% ostale njihove generacije, ki prav tako v šolo hodi, in jim zadeva niti malo ne diši. Vendar to še ne pomeni, da sta zaplankana ali nerazgledana... Bill in Tom sta pred parimi meseci imela maturo, ki sta jo opravila z 4,2 povprečjem! Kar je ogromen dosežek za nekoga, ki ima nonstop turneje po celi Evropi. Mislim, da se predvsem ti lahko samo skriješ pred takim povprečjem!
Zadnjič spremenil Lopatka, dne 26. Mar. 2008 15:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 26. Mar. 2008 15:25

Hahahahahaha, men je p to toooooook smešn!!! Pajo, ni čudn, da ne bo koncerta, če še nikol ni slišov za predponsko petje :rofl: . Drgač jih pa nikol nism marala, odkr so vn pršl , so mi šli tko pošteno na jetra!! Edn nej bi bil reprčk, drugi emo, bend nej bi bil p rockovski :respekt: NOT!!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Letty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2007
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Letty » 26. Mar. 2008 15:48

Ledenaa napisal/-a:Zdej je pa sploh obup, frizuro ma kt narobe obrnjeno metlo.

Men pa njegova frizura čist seka :cool: Sicer nisem poslušalka njihove glasbe, ampak on kot pojava mi je pa čiiiist hud... tko mal vleče na "ghotic" :cool: Men so taki stili ful hudi!

Slika

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov