tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shanaxi - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: v njegovem objemu
Jst sm si karte še pred dvemi mesci nabavla V bistvu takoj po novem letu. Sicer pa... ne vem če veste... ampak ene fanice iz "Streat team Slovenia" so pripravile fuuuul lepo darilo za Tokio hotel. Dale so namreč profesionalno izdelat neko stekleno kocko, kjer je notri TH znak... spodi na podstavku pa piše: "Slovenski fani in hvala za 28.marec 2008"
Napisano bo seveda v nemščini. In pol bojo to fantom iz Tokio hotela direkt izročili. Men se zdi ta ideja fuuuul lepa.
Res svaka jim čast da so šli kej tazga organizirat. Ker take zadeve tud precej stanejo.
Napisano bo seveda v nemščini. In pol bojo to fantom iz Tokio hotela direkt izročili. Men se zdi ta ideja fuuuul lepa.
Res svaka jim čast da so šli kej tazga organizirat. Ker take zadeve tud precej stanejo.
-
Celeste - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm slišala, da so teli tipi v kar treh hotelih v Avstriji dobili prepoved prenočevanja Baje so ene parkrat nardil totalen kaos in zdej ne smejo več tja vstopat... lol no
Drgač so pa luštni teli fantje. Sploh tisti frontman Bill je tak simpatičen
Drgač so pa luštni teli fantje. Sploh tisti frontman Bill je tak simpatičen
-
Infinity - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2007
Shanaxi napisal/-a:Jst sm si karte še pred dvemi mesci nabavla V bistvu takoj po novem letu. Sicer pa... ne vem če veste... ampak ene fanice iz "Streat team Slovenia" so pripravile fuuuul lepo darilo za Tokio hotel. Dale so namreč profesionalno izdelat neko stekleno kocko, kjer je notri TH znak... spodi na podstavku pa piše: "Slovenski fani in hvala za 28.marec 2008"
waaaw to je pa res fuuul lepo!!!! Po moje si bo skupina za tem slovenske fane še posebej zapomnila
Drgač pa... če koga zanima... tuki so skenirani članki iz nove Smrklje:
- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Celeste napisal/-a:Drgač so pa luštni teli fantje. Sploh tisti frontman Bill je tak simpatičen
Men tud... čist tak posrečen tip
Na splošno kot pojava je ful zanimiv... pa čist tak odštekan stil oblačenja. Btw. ena luštna fotka.
Zadnjič spremenil Never-ending-story, dne 14. Mar. 2008 1:17, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Cupcake?! - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: Lj
Tokio hotel so itak zakon,in so vedno bli.
Sm že fanica od Durch den monsun videa in mi je prav fajn spremljat njihovo pot.
Se še spomnm ko jih ni noben poznal zdej,jih pa pozna že pol sveta
Še 14 dni do koncerta!!!!
Čist sm živčna,čeprav sem bla že na treh koncertih,ampak pomoje bo to najbolši koncert
Sm že fanica od Durch den monsun videa in mi je prav fajn spremljat njihovo pot.
Se še spomnm ko jih ni noben poznal zdej,jih pa pozna že pol sveta
Še 14 dni do koncerta!!!!
Čist sm živčna,čeprav sem bla že na treh koncertih,ampak pomoje bo to najbolši koncert
-
Lavender - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2007
Tokio hotel so zakon!!!!
Edini nemški band, ki mu je uspelo tko močno popularizirat po svetu! Zdej so končali celo turnejo po Ameriki, ki je bla baje fuuuul uspešna... vsi koncerti so bli do zadnjega razprodani. Kej tazga še nobeni nemško govoreči skupini ni uspelo.
Respekt za vse kar so dosegli v tko kratkem času. Pa še tko mladi so usi...
Bill je pa itak the best
Edini nemški band, ki mu je uspelo tko močno popularizirat po svetu! Zdej so končali celo turnejo po Ameriki, ki je bla baje fuuuul uspešna... vsi koncerti so bli do zadnjega razprodani. Kej tazga še nobeni nemško govoreči skupini ni uspelo.
Respekt za vse kar so dosegli v tko kratkem času. Pa še tko mladi so usi...
Bill je pa itak the best
- Carousel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2007
Men so ful zanimiva skupina Je kar malce neverjetno kako zelo so uspešni v prodiranju njihove glasbe na tuji trg... in to še v nemškem jeziku.
Men osebno je bil najprej ful ušeč njihov imidž... pol sm pa slišala še par komadov in zdej so mi čist zakon.
Oni so definitivno nek svojevrsten fenomen in to ne gre zanikati. Da tako senzacijo nardiš iz sebe in pri 18-letih zapolniš dvorano z 17.000 folka je vsekakor ornk dosežek!
V Nemčiji so pa itak žive legende
Men osebno je bil najprej ful ušeč njihov imidž... pol sm pa slišala še par komadov in zdej so mi čist zakon.
Oni so definitivno nek svojevrsten fenomen in to ne gre zanikati. Da tako senzacijo nardiš iz sebe in pri 18-letih zapolniš dvorano z 17.000 folka je vsekakor ornk dosežek!
V Nemčiji so pa itak žive legende
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
KiLLyKa napisal/-a:še mal pa se bomo smejal
se mi zdi d se boš ti kr sama smejala & res ne vem kaj bo tolk smešnga
grow up
sicer je pa koncert pod vprašajem ker je Bill zbolel in so odpovedal par koncertov, med njimi tut v Rimu & Bologni kjer sta bla napovedana par dni pred našim koncertom. Tko d smo na čakalni listi
Čeprov sem se koncerta ful veselila pa je po eni strani bolš d se prestav, pa d se Bill čist pozdrav...pa še vreme bo lepše.
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
KiLLyKa napisal/-a:še mal pa se bomo smejal
Ti se boš smejala njim, mi se pa smejimo teb in tvojim glupim izjavam po vseh temah na tem forumu. Čist povsod maš take neumestne!
Jst mislm, da večina njih, kot skupine, sploh dobro ne pozna in se sploh ne zaveda njihovega fenomena. Trenutno veljajo za eno najbolj popularnih skupin v Evropi! V Nemčiji pa so že dobili naziv najbolj uspešne skupine zadnjih 20 let.
Kar se pa tiče koncerta... baje je res pod vprašajem, ker ima Bill hudo vnetje glasilk. Drugod po Evropi so že odpovedali par koncertov in je čist možno, da bo tud naš.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
sam eni pravjo da je že 100% potrjen naš koncert...
btw killyika...sam maš res neumestne
btw killyika...sam maš res neumestne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov