tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
wordShanaxi napisal/-a:trisha napisal/-a:hej tuki kvečjem čokolada Billa žali
Točno tko!!!
Za ostale pa... ne žalte vi mojga Billyija
On je čist kjutkan tip!!!!!!
a kera ve a so karte za koncert u sloveniji slučanjo že razprodane??
-
ou ja..upam da bom čim bol spredi pršlatrisha napisal/-a:no pol se pa vidmo :bussi:
jst tut kumi čakam ta koncert to bo tak žur
- cinema bizarre
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2008
men je tud bill ful cute... sej je še tom, sam bil se tko barva pa to...
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je tud Bill bolj simpatičen kot Tom!
Sicer na začetku, ko so se pojavili, mi je najprej Tom padel v oči in sem sam tisto --> "waaw" ker hud tip... ampak pol po parih intervjujih, ki sem jih poslušala, sem bla pa ful pozitivno presenečena nad Billom... tip je neverjetno karizmatičen, samozavesten in tud na splošno ful pameten deluje.
Sicer na začetku, ko so se pojavili, mi je najprej Tom padel v oči in sem sam tisto --> "waaw" ker hud tip... ampak pol po parih intervjujih, ki sem jih poslušala, sem bla pa ful pozitivno presenečena nad Billom... tip je neverjetno karizmatičen, samozavesten in tud na splošno ful pameten deluje.
-
Overload - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Black Amber napisal/-a:tip je neverjetno karizmatičen, samozavesten in tud na splošno ful pameten deluje.
Aha... se strinjam
Men je on fuuul tak poseben človk. Ful odstopa od ostalih zvezdnikov - v pozitivnem smislu seveda! Tipček je neverjetno simpatičen... in da kaj takega ugotoviš, ni dovolj, da ga vidiš samo na fotkah, ampak ga je potrebno dejansko poslušat (intervjuji pa to). Šele takrat dobiš čist drugačno sliko o njem - vsaj jst sm jo! Čist tak poseben je... ful prijazen, zanimiv, hud stil, lep nasmeh, piše ful huda besedila, dobr glas, za svoja leta fuuul pameten, medijsko profesionalen... in še na splošno hudo luškan
-
oo ja...pomoje ni dost bejb k bi se prtožvale če bi tazga cukra doble k je čiz razumevajoč in...waaw
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
samo še 14 dni do koncerta
drgač sm bla pa jst tut ful presenečena kolk mojih frendic jih pozna in so jim ful dobri k sm jim omenla d grem na koncert. sam večini se zdijo karte mal predrage drgač bi zihr šle. prej sm pa mislna d sm ena redkih k jih poslušam
i guess i was wrong
drgač sm bla pa jst tut ful presenečena kolk mojih frendic jih pozna in so jim ful dobri k sm jim omenla d grem na koncert. sam večini se zdijo karte mal predrage drgač bi zihr šle. prej sm pa mislna d sm ena redkih k jih poslušam
i guess i was wrong
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov