tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Same dobre kritike čez ta komad... sem si ga morala še jst pogledat
In ja, res je lep, ni kej! Čist hudo besedilo Če bi pel za kšno žensko ne bi blo tok hudo, ker bi delovalo preveč zlajano in pocukrano... ampak tko ko za brata poje je pa čist drgač... tko se te mal dotakne
Ful mi je bil lep tisti del, ko s prstom na njega pokaže in reče: "Du bist alles was ich bin und alles was durch meine Adern fließt"...
In ja, res je lep, ni kej! Čist hudo besedilo Če bi pel za kšno žensko ne bi blo tok hudo, ker bi delovalo preveč zlajano in pocukrano... ampak tko ko za brata poje je pa čist drgač... tko se te mal dotakne
Ful mi je bil lep tisti del, ko s prstom na njega pokaže in reče: "Du bist alles was ich bin und alles was durch meine Adern fließt"...
-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Če se ne motim je Bill še en komad napisal za Toma in sicer komad "Heilig". Enkrat sem brala na njihovem forumu da naj bi ta komad govoril o njih dveh! Jst sm v bistvu že takoj ko sem slišala ta komad posumila da govori o njiju, ampak nisem bla sigurna... pa sej če poslušate komad je čist jasno za koga gre Vsebinsko je dost podoben temu "In die Nacht"...
-
Madisson - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
trisha napisal/-a:In die Nacht.
Edino kar lahko rečem za ta komad --> Jst sm se skor zjokala zraven!
Kako lepo besedilo!!!
-
katalen - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Infinity napisal/-a:Mene se je tale komad tud čist dotaknil!
Po moje da čist vsak, ki vsaj mal razume nemšk, ne more rečt da ga ta komad pusti "hladnega"... Sej tud če gledate posnetek, se vidi čist na koncu, da je bil tud Bill malce "flashed"... ko gre proti mikrofonu in se kar malce zamisli...
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Ta komad In die Nacht že kr na pamet znam k sm ga zadne čase nonstop poslušala.
Ja jst si tut želim it enkrat na njihov koncert. Pomoje mora bit v živo vse še 100x boljš. . Sicer se že ful dolg neki Slovenijo omenja sam res ne verjamm če bo kj iz tega
Ja jst si tut želim it enkrat na njihov koncert. Pomoje mora bit v živo vse še 100x boljš. . Sicer se že ful dolg neki Slovenijo omenja sam res ne verjamm če bo kj iz tega
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ne bo ti treba tok daleč baje da je uradno da pridejio 28.3 u slovenijo u tivoli...cena kart 32 evrou
-
ghotic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
Valda da grem!!!!!!! Če sem lahko v Nemčijo in Avstrijo hodila da jih vidim, potem pa res ni panike da jih tud tuki ne bi! Btw. a mogoče kdo ve kdaj bojo karte na razprodajo??? Sicer je koncert šele marca, ampak bi rada že zdej vedla, ker za njihove koncerte je značilno, da grejo karte v parih dneh... po večjih mestih celo v 24 urah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov