tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam eni fani so pa res odštekani... ne moreš direkt v njega ciljat z modrcem Pa še tko blizu je bil... To se ponavadi vrže na oder, na pa v glavo
A ja??? Kako pa to... a to majo prav koncert tam, al se bojo samo spotoma ustavili na kakšen festivalu in odpel kšn komad?!
trisha napisal/-a:drgač pa 29. marca08 nastopajo v Beogradu, lohk bi se spotoma še pr nas ustavl
A ja??? Kako pa to... a to majo prav koncert tam, al se bojo samo spotoma ustavili na kakšen festivalu in odpel kšn komad?!
-
Black Amber - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Hvala trisha Huh, to bom pa probala prepričat par kolegic če bi šle gledat... Ker preden se bojo oni spomnili sem pridet bo mene že vse minilo Sej Beograd ni tako daleč.
Drgač sta pa men s tega DVD-ja huda tud tale dva komada:
Schrei - Live Konzert tam nekje na sredini je najbolš...
Spring nicht - Live Konzert
Sej komadi so ful znani, ampak s koncertov je zmeri bolš gledat
Drgač sta pa men s tega DVD-ja huda tud tale dva komada:
Schrei - Live Konzert tam nekje na sredini je najbolš...
Spring nicht - Live Konzert
Sej komadi so ful znani, ampak s koncertov je zmeri bolš gledat
- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
trisha napisal/-a:edit: evo link
Kaj pol napišejo: "Nemška punk/rock skupina"... V njihovi glasbi pa res ni nobenega punka... lol.
Drgač pa fuuul hudi posnetki, ki ste jih prilimali zgori
-
Platonic love - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
Moja nemščina je sicer bolj polomljena... ampak njihovi komadi mi pa grejo čist takoj v uho. Pa tud na splošno so mi kot skupina čist hudi... taki "ekstravagantni"
Edino kar mi gre na živce pri njih so tisti histerični fani! Poglejte si recimo tale posnetek... mislim kako vreščanje Komada dejansko sploh ne slišiš!
Edino kar mi gre na živce pri njih so tisti histerični fani! Poglejte si recimo tale posnetek... mislim kako vreščanje Komada dejansko sploh ne slišiš!
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
Men sta ta dva komada ful lepa:
- Tokio hotel - In die Nacht
- Tokio hotel - Hilf mir fliegen.
Sploh ta prvi mi je čist hud Pa še angleški prevod je zraven.
-
katalen - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
^^ ja res poje! In sicer pri komadu "Wo sind eure hände" in pri komadu "Jung und nicht mehr Jugendfrei". Ampak to samo pri live koncertih... na albumu tega ni! Poje pa samo par besed pri refrenu (kot neka background spremljava).
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Lopatka napisal/-a:Men sta ta dva komada ful lepa:
o ja! komad In die Nacht je res tolk lep<33
men je live verzija boljša:
In die Nacht. Napisala sta jo pa Tom in Bill skupaj in naj bi govorila o njiju in o tem kolk drug drugmu pomenta.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
iia ta in die nacht..je zakon...js k sm jo prvič slišala sm se skro zjokala zravntrisha napisal/-a:Lopatka napisal/-a:Men sta ta dva komada ful lepa:
o ja! komad In die Nacht je res tolk lep<33
In die Nacht. Napisala sta jo pa Tom in Bill skupaj in naj bi govorila o njiju in o tem kolk drug drugmu pomenta.
-
Short - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
trisha napisal/-a:o ja! komad In die Nacht je res tolk lep<33
Waw... kere lepe besede je Bill čist na začetku za Toma povedu... češ da sta sta si ful blizu... in da bosta celo življenje skupi... ter da jih nč na svetu ne more na razen spravit... ful lepo res
Ta komad mi je bil že od prej fuuul lep, ampak zdej ko sem vidla ta posnetek mi je postal še najboljši od vseh! Pač ko veš o čem se gre pri komadu si ga čist drgač interpretiraš. Jst sm kr kurjo polt dobila ko sem poslušala... kako je Bill direkt v Toma gledu in za njega pel! Res ful lep in pristen komad... SVAKA ČAST!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov