tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Nov. 2007 20:41

Nekje sem slišala, da pridejo marca 2008 v Slovenijo špilat.
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 14. Nov. 2007 21:03

js mam 2 sošolke ku sta vsaka v enga zaljubljene pa skos jih spremljata, pa nemšk sta začele se ful učit,kr se čutita bol povezane z njima...pa pisma pošilata ipd....mislim da sta bill in tom vlka okol 175, pa bill je mel težave z anoreksijo(ena solata na dan)...drgač so pa skupi že od 4 leta starosti, sam so bli pod drugim imenom...
....se spomnem pred 2 letim, predn so album izdal, da so si zmisl, da so mel nesrečo pa da je so bill,tom,gustav umrl, pa georg je bil v kritičnem stanju...in pač tte2 moje sošolke sta zju3 to na vivi vidle, sam sta msile da je fora, pol so še eni povedl ko so na netu vidl, pa po radiu bi nej blo...in sta se razjokale, znorele čist in pač ena je rekla da če lahka pokličemo zdravnika,da bi rada šla v vojnik,kr pač ne more brez georga žvet....hehe :D ....ubistvu je bla pa sam marketinška poteza
Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 15. Nov. 2007 9:04

@urškica: upam da ne zameriš če te malo popravim :)

*urškica* napisal/-a:mislim da sta bill in tom vlka okol 175, pa bill je mel težave z anoreksijo(ena solata na dan)...drgač so pa skupi že od 4 leta starosti, sam so bli pod drugim imenom...

- Kot prvo Bill in Tom nista velika 1.75 ampak 1.85.
- Bill nikoli ni imel težav z anoreksijo, to je bil navaden trač v medijih. Tip je pač po naravi bolj suh in če še malo shujša zgleda kot da bi bil bolan, ampak ni bil.
- Skupaj niso od svojega 4 leta, ampak od 12 leta, ko nastopali pod imenom Devilish.

Upam da ne zameriš, bil je samo dobronamerni popravek :)

Kar se pa nemščine tiče pa samo to... jst se lahko samo zahvalim tej skupini, da zdej skoraj brez problemov govorim nemško :D Jst sem se prek njih toliko novih besed naučila: s poslušanjem pesmi, z branjem njihovih besedil, z branjem nemškega Bravota... zdej lahko celo sodelujem na njihovem fan forumu in se brez problemov pogovarjam v nemščini.

Prej sem mela ful odpor do nemščine, ampak ta skupina me je tok prevzela, da sem se takoj zaljubila v ta jezik. Sliši se noro, ampak je res.
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 15. Nov. 2007 18:32

ghotic_girl napisal/-a:Kar se pa nemščine tiče pa samo to... jst se lahko samo zahvalim tej skupini, da zdej skoraj brez problemov govorim nemško :D Jst sem se prek njih toliko novih besed naučila: s poslušanjem pesmi, z branjem njihovih besedil, z branjem nemškega Bravota... zdej lahko celo sodelujem na njihovem fan forumu in se brez problemov pogovarjam v nemščini.

Prej sem mela ful odpor do nemščine, ampak ta skupina me je tok prevzela, da sem se takoj zaljubila v ta jezik. Sliši se noro, ampak je res.
podpis zdei ne sam da dobro govorim nemšk še jezik mi je prou zakon ratou
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 15. Nov. 2007 20:30

^^no pol smo pa že 3 :wink:

tole je pa najnovejša pesmca:
Tokio Hotel-Geh
ful lepa<333
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Never-ending-story » 16. Nov. 2007 10:43

trisha napisal/-a:tole je pa najnovejša pesmca:
Tokio Hotel-Geh

Lušna pesem, ampak men je "1000 Meere" boljša :hearts: Pa videospot je ful hud.

Pa zadnjič sem poslušala en intervju ko je Bill reku, da on in Tom večkrat in isto stvar sanjata.
Noro :D Da se zjutri zbubiš in ti nekdo pove da je čist isto stvar sanjal kot ti :D Men je glih zaradi tega ta fenomen dvojčkov ful zanimiv, ker si niso samo vizualno podobni, ampak so tud čustveno ful povezani. Drgač pa je blo to omenjeno na tem intervjuju: video posnetek: klik
Uporabniški avatar
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Chavah » 17. Nov. 2007 18:36

Nekje sem brala da so tokio hotel do zdej prodali že 1.5 milijonov albumov :eek:

Je kar ogromno glede na to da so samo dve leti na sceni.
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Eileen » 18. Nov. 2007 20:44

Razočaranje za vse oboževalke: Bill in Tom s puncama v naročjih...

http://www.youtube.com/watch?v=Yyf8Ozg4 ... re=related

:rofl:
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 18. Nov. 2007 21:13

Men gre pa kr na jok, ko vidim kakšnega njihovega fena. Tako na tv izgledajo fantje prav vredu, ko pa v resnici vidiš tipčka tko spedenanega :cry: pa kje so stari dobri raperji, metalci itd... Izgledajo kot zanemarjene ženske :cry:
Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 19. Nov. 2007 11:19

Lil`Bee napisal/-a:Men gre pa kr na jok, ko vidim kakšnega njihovega fena.

Heeh? Zakaj bi ti šlo na jok ko vidiš kakega njihovega fana??? Nismo vsi fani taki da histerično kričimo. Pa tud nismo vsi taki, da padamo v nezavest ko jih vidimo. Veliko je tud takih skuliranih!

Lil`Bee napisal/-a:Tako na tv izgledajo fantje prav vredu, ko pa v resnici vidiš tipčka tko spedenanega :cry: pa kje so stari dobri raperji, metalci itd... Izgledajo kot zanemarjene ženske

Če je kdo spedenan, potem so to razni polizani pop bandi! Sicer pa si Bill samo oči maže in nič drugega... kar je pa logično, glede na to da je njihova glasba tudi malce rokersko usmerjena. Poglej malo po rokerski sceni, pa boš vidla kok tipov se maže. Da o raznih odštekanih frizurah sploh ne govorim.

Kar se pa metalcev tiče... tudi metalci se lišpajo in to še več: oči, usta, nohti... razne verižice, prstani, uhani...
Uporabniški avatar
Black Amber
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Amber » 19. Nov. 2007 11:34

Men so oni čist hudi! Seveda tud men niso bli všeč od samega začetka, ampak so mi postali šele s komadom "Letzte Tag". Takoj za tem komadom je izšel njihov 2. album, ki sm si ga šla takoj kupit. Vsi komadi so mi ful hudi, njihov stil mi je svetoven... čist hudo da so nekaj posebnega!

Kar se Billa tiče: glede na to, da je tipček star šele 18 let, lahko samo to rečem da je "damn good" glasbenik. Če je kdo poleg glasbe poslušal še kak njihov intervju je lahko videl da je tip tud zelo pameten. Poleg tega pa ima tud eno posebno karizmo, ki primanjkuje marsikateremu glasbeniku.

Grem stavit da oni nikoli ne bi postali tako uspešni, če bi furali nek "normalen" (povprečen) stil. Ravno Bill daje celotni skupini določeno 'unikatnost'... Nekateri se seveda na tem zgražajo, ker so navajeni, da je celotna glasbena indrustirja narjena po istem kopitu. Ostalim pa je ravno to všeč, da se znajo opredelit, da majo svoj poseben stil, da ne kopirajo nobenega... Skratka, men so oni zakon!
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 19. Nov. 2007 12:39

Edino kar me pri njih moti so tisti histerični fani, ki se jim dobesedno utrga na njihovih koncertih.

Drgač je pa sama skupina ful v redu!!!
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 19. Nov. 2007 20:13

trisha napisal/-a:Tale komad mi je pa čist najlepši:
Tokio Hotel - Hilf mir fliegen
<33

Omg ker lep komad!!! Pa kako lepo besedilo :hearts:
Uporabniški avatar
little_biest
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a little_biest » 20. Nov. 2007 15:45

Hehehe Tokio hotel prihajajo v kino :D
Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 20. Nov. 2007 15:49

^^ to velja samo za Nemčijo. V naših kinematografih jih ne bo...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov