tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
ko so prvič prišli na sceno so mi bli kr mal smešni... še posebno bill in tom k sta mela komi 13 let in sta delovala k ena dva otročka preoblečena v rockerja in raparja
zdj k pa mata skor 18 let in sta že mal mutirala, pa se mi ne zdita tok slaba... angleška verzija Monsoon mi je ful všeč, ker ni več enega otroškega petja...
drugače pa se mi zdi, da bo bill kr ostal baby face, tom je pa res za prste obliznt
zdj k pa mata skor 18 let in sta že mal mutirala, pa se mi ne zdita tok slaba... angleška verzija Monsoon mi je ful všeč, ker ni več enega otroškega petja...
drugače pa se mi zdi, da bo bill kr ostal baby face, tom je pa res za prste obliznt
-
Pookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
Jst sm šla 2x čez njihov ta nov album in so mi čist hudi ratal. Pa tale angleška verzija Through the monsoon je čist zakon, pa videospot tud.
Kar se pa Billa tiče, pa mi je tak simpatičen poba Pač ma en svoj poseben stil in v tem ne vidim nč slabga. Pa če pogledate novejše slike boste vidl, da se je ful spremenil in ne zgleda več kot pupa klik
Drgač mi je pa njegov brat bolj všeč
Kar se pa Billa tiče, pa mi je tak simpatičen poba Pač ma en svoj poseben stil in v tem ne vidim nč slabga. Pa če pogledate novejše slike boste vidl, da se je ful spremenil in ne zgleda več kot pupa klik
Drgač mi je pa njegov brat bolj všeč
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
V Nemčiji (pa tud drugod) so oni ful pospešili ta EMO stil, tuki mislim na emo kot 'modni trend', ne na 'vrsto glasbe'. Ko sem bil pred kratkim v Berlinu, sem bil čist šokiran nad tamkajšnjo "tokio hotel evforijo". Tam si totalno "in" če jih poslušaš
Zadnjič spremenil deniro, dne 21. Mar. 2008 19:35, skupaj popravljeno 2 krat.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
aja, še to.. zadnič sem z bla v avstriji.. pa zagledam TH trgovino..
kolko sem vidla v izložbi, majo not od vseh možnih cot, do TH 'allstark' , pasov in vseh možnih dodatkov z TH slikami gor..
kolko sem vidla v izložbi, majo not od vseh možnih cot, do TH 'allstark' , pasov in vseh možnih dodatkov z TH slikami gor..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- t.sha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
a prou trgovina se imenuje Tokio Hotel??....
hehe to pa moram pogledat it...
ma ja oni so zakon...bla sem na koncertu na dunaju in se mi je čist zmešal...
čeprou še zmeri ne razumem punc ki skupi padajo ko jih vidjo...
v živo so usi še lepši...sploh pa Bill....
ne vem zakaj folk ne mara njihove muzike...a zarad Billa...al zarad tega ker v nemščini pojejo...??
samo zdej ko je pršu vn angleški cd....se ga ne da dobit nikjer....s sestro že cel teden hodva po štacunah in zmeri pravjo...je že šlo...dobimo jutri al pa pojutrišnem....
mislm da bi oni mogl pridt v slovenijo...!!!!!!!!! :
hehe to pa moram pogledat it...
ma ja oni so zakon...bla sem na koncertu na dunaju in se mi je čist zmešal...
čeprou še zmeri ne razumem punc ki skupi padajo ko jih vidjo...
v živo so usi še lepši...sploh pa Bill....
ne vem zakaj folk ne mara njihove muzike...a zarad Billa...al zarad tega ker v nemščini pojejo...??
samo zdej ko je pršu vn angleški cd....se ga ne da dobit nikjer....s sestro že cel teden hodva po štacunah in zmeri pravjo...je že šlo...dobimo jutri al pa pojutrišnem....
mislm da bi oni mogl pridt v slovenijo...!!!!!!!!! :
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
^^
ker je gnila.
simple as that. nekateri majo pač malo bolj izpiljen glasbeni okus.
citiran post odstranjen zaradi prevelike uporabe smeškov ... da gre za citat zgornjega posta, nakazano z ^^ ... bejbika
ker je gnila.
citiran post odstranjen zaradi prevelike uporabe smeškov ... da gre za citat zgornjega posta, nakazano z ^^ ... bejbika
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
floribunda napisal/-a:ker je gnila.
Nihče z izpiljenim glasbenim okusom ne bo rekel njihovi glasbi gnila. Beseda 'gnila' je vse prej kot primerna.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
g00fy_qa lepo povedano
Floribunda, nobena glasba ni gnila! Če bi mela res tako izpiljen okus za glasbo, bi to vedla! Za vsako bolj nevsakdanjo (neskomercializirano) muzko, je treba imeti malo več pojma, da dojameš za kaj se gre. Men recimo tud ne sede določena vrsta glasbe, ampak vseeno ne rečem, da je gnila, ker vsaka stvar je odvisna od posameznika in njegove interpretacije ter predvsem od posameznikovega okusa. Če tebi kaj ne sede, to še ne pomeni da je to slabo.
Kar se pa tiče tega, zakaj tokio hotel nekaterim ne sedejo, bi pa jst kot prvo izpostavila to, kar sem že omenila, namreč da nimajo vsi istega okusa. Kot drugo bi rekla, da nekatere že zaradi nemškega jezika, ki ni ravno vsakdanji za poslušanje, v veliki meri odvrne. Recimo jst razumem nemščino in mi zato ni problem poslušat glasbo v tem jeziku, vendar nekoga, ki ta jezik ne razume, to že v štartu lahko odbije. Potem so tuki še razne pripombe glede izgleda in oh in sploh... pač nekateri se zgražajo, ker so neki polizanci vsakdanji in brez stila, ko pa nekdo pokaže malo več individualnosti oz. svojevrstnosti, pa tudi ni prav... eh odločite se kaj hočete! Jst mislim, da so oni ravno zato močno popularizirali, ker so nekaj "novega" in nevsakdanjega oz. pred njimi še ni bilo take vrste skupine. In kot četrto, nekaterim ne sedejo že samo zaradi tega, ker so mlajša generacija.
Jst sm dve taki trgovini vidla ko sem bla v Nemčiji. Men osebno se zdi malo pretirano, da bi nosila pas ali karkoli drugega z imenom neke skupine. Sem pa v Sloveniji že vidla eno punco, ki je mela na All Starkah tale Tokio hotel znak "TH":
Kar se pa tiče angleškega albuma, pa moram rečt, da mi je nemška različica bolj všeč. Ful sem se navadla na njihova nemška besedila in mi je ful čudn, ko recimo namesto "Stich ins Glück" reče
"On the edge"
Floribunda, nobena glasba ni gnila! Če bi mela res tako izpiljen okus za glasbo, bi to vedla! Za vsako bolj nevsakdanjo (neskomercializirano) muzko, je treba imeti malo več pojma, da dojameš za kaj se gre. Men recimo tud ne sede določena vrsta glasbe, ampak vseeno ne rečem, da je gnila, ker vsaka stvar je odvisna od posameznika in njegove interpretacije ter predvsem od posameznikovega okusa. Če tebi kaj ne sede, to še ne pomeni da je to slabo.
Kar se pa tiče tega, zakaj tokio hotel nekaterim ne sedejo, bi pa jst kot prvo izpostavila to, kar sem že omenila, namreč da nimajo vsi istega okusa. Kot drugo bi rekla, da nekatere že zaradi nemškega jezika, ki ni ravno vsakdanji za poslušanje, v veliki meri odvrne. Recimo jst razumem nemščino in mi zato ni problem poslušat glasbo v tem jeziku, vendar nekoga, ki ta jezik ne razume, to že v štartu lahko odbije. Potem so tuki še razne pripombe glede izgleda in oh in sploh... pač nekateri se zgražajo, ker so neki polizanci vsakdanji in brez stila, ko pa nekdo pokaže malo več individualnosti oz. svojevrstnosti, pa tudi ni prav... eh odločite se kaj hočete! Jst mislim, da so oni ravno zato močno popularizirali, ker so nekaj "novega" in nevsakdanjega oz. pred njimi še ni bilo take vrste skupine. In kot četrto, nekaterim ne sedejo že samo zaradi tega, ker so mlajša generacija.
t.sha napisal/-a:A prou trgovina se imenuje Tokio Hotel?? hehe to pa moram pogledat it
Jst sm dve taki trgovini vidla ko sem bla v Nemčiji. Men osebno se zdi malo pretirano, da bi nosila pas ali karkoli drugega z imenom neke skupine. Sem pa v Sloveniji že vidla eno punco, ki je mela na All Starkah tale Tokio hotel znak "TH":
Kar se pa tiče angleškega albuma, pa moram rečt, da mi je nemška različica bolj všeč. Ful sem se navadla na njihova nemška besedila in mi je ful čudn, ko recimo namesto "Stich ins Glück" reče
"On the edge"
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
floribunda napisal/-a:ker je gnila.
lei ti si u tei temi že ene 1000x povedala da so ti gnili....smo usi pokapiral kai mislš...ok?glede na to za kakšnga glasbenga profija se maš...bi mogla ti najbol poznat razliko med takimi bendi k si zaslužjo respect kr sami delajo musko in unimi k sam zapojejo oz. zacviljo tist kar jim gdo drug da....sploh pa mislm da je u teb sama hvala....in veš o pojmu kvalitetna muska še mn k kšna 12letna punčka....
predlagam ti da se najprei o stvari k jo hočš kritizirat pozanimaš pa šele pol pluvaš okol...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js si ne morem pomagat, če pa v tej temi take cvetke najdem da pokam od smeha.
to je zadnji post, obljubim.moj glasbeni okus je čisto v redu kar se pa TH tiče, me pa bolj moti celoten fiasco ki se vrti okoli tega. pa vsi jih majo za nek alter nevem kakšen bend, če pa to ni komerciala, da majo trgovine samo z njihovimi izdelki pa res ne vem kaj je. pa to da si male neuke deklice režejo roke (bolj za vzorec kot zaradi česa drugega) ker je pač TH masovno v slovenijo prinesel EMO sceno. pa ne rečem da so oni emo (v resnici jih sploh dobro ne pznam, tisih par komadov ki sem jih slišala mi niti priblizno ni všeč pa sem do glasbe res zelo odprta)al kar koli pač že. dejstvo je da je miljon klink popizdilo zdej s tem TH pa niti one točno ne vejo zakaj.pa nisem rekla da si to ti al kdorkoli na tem forumu, dejsvo pač je da je to tako. oh ja....
js vam skušam samo oči odpret
to je zadnji post, obljubim.moj glasbeni okus je čisto v redu kar se pa TH tiče, me pa bolj moti celoten fiasco ki se vrti okoli tega. pa vsi jih majo za nek alter nevem kakšen bend, če pa to ni komerciala, da majo trgovine samo z njihovimi izdelki pa res ne vem kaj je. pa to da si male neuke deklice režejo roke (bolj za vzorec kot zaradi česa drugega) ker je pač TH masovno v slovenijo prinesel EMO sceno. pa ne rečem da so oni emo (v resnici jih sploh dobro ne pznam, tisih par komadov ki sem jih slišala mi niti priblizno ni všeč pa sem do glasbe res zelo odprta)al kar koli pač že. dejstvo je da je miljon klink popizdilo zdej s tem TH pa niti one točno ne vejo zakaj.pa nisem rekla da si to ti al kdorkoli na tem forumu, dejsvo pač je da je to tako. oh ja....
js vam skušam samo oči odpret
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
@floribunda: nočem se prepirat s tabo, ker je očitno, da brezglavo goniš svoje. Vendar bi vseeno rada pokomentirala par stvari, naprej tisto o rezanju rok... kot prvo, nikjer in nikoli nisem slišala, da bi si neka punca rezala roke izključno zaradi tokio hotela... tukaj so večinoma prisotni drugi razlogi. Tudi če se najde nekje tak brezupen primerek, za to ne moreš obsojati skupine! Kot drugo, tukaj navajaš neka "dejstva" in nam hočeš "odpret oči", kot da je to nekaj tako neverjetnega in nerazumljivega, če nekomu sede taka glasba Vsak ki posluša določeno skupino/glasbo ve zakaj jo posluša in očitno najde v njej nekaj kvalitetnega.
Men osebno so oni kul in jih ful rada poslušam, saj za razliko od tebe, vem o njihovi glasbi precej več kot ti. Če bi bli res tako bedni, potem mi razloži kako neka "gnila" skupina zapolni koncertno dvorano z 14.500 folka??? Kako je možno, da je čisto vsak njihov koncert, tako doma kot v tujini, takoj razprodan? In kako je možno, da so bla oba njihova albuma, takoj po izidu, množično razprodana? In kako je možno, da so do sedaj z vsakim singlom osvojili prvo mesto na nemških lestvicah... mimogrede, njihov nov angleški album je trenutno v franciji in rusiji, tretji najbolj prodajani album!
Po tvoje smo mi vsi zaplankani kreteni, TI ter ostali z nekimi predsodki, pa ste najpametnejši z najbolj izpiljenim glasbenim okusom whatever
Men osebno so oni kul in jih ful rada poslušam, saj za razliko od tebe, vem o njihovi glasbi precej več kot ti. Če bi bli res tako bedni, potem mi razloži kako neka "gnila" skupina zapolni koncertno dvorano z 14.500 folka??? Kako je možno, da je čisto vsak njihov koncert, tako doma kot v tujini, takoj razprodan? In kako je možno, da so bla oba njihova albuma, takoj po izidu, množično razprodana? In kako je možno, da so do sedaj z vsakim singlom osvojili prvo mesto na nemških lestvicah... mimogrede, njihov nov angleški album je trenutno v franciji in rusiji, tretji najbolj prodajani album!
Po tvoje smo mi vsi zaplankani kreteni, TI ter ostali z nekimi predsodki, pa ste najpametnejši z najbolj izpiljenim glasbenim okusom whatever
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Kar mene najbolj moti je to, da je dandanes že vsak strokovnjak za glasbo. In potem taki samooklicani wannabeji na veliko pametujejo in mislijo da bodo vse razsvetlili s svojim prefinjenim okusom in neskončnim znanjen o kvaliteti glasbe.
En majhen nasvet.... preden o čem pametuješ se o tem pozanimaj! Mislim, whatever, meni se že vse obrača ko gledam komentarje o emotih. 99% folka ki je takoo zeloo pametnih nima pojma kaj sploh je emo, iz česa se je razvil, zakaj obstaja in tako dalje... Vsi takoj pograbijo neko rezanje in mučenje. In pol še komenarji v stilu, da je Tokio Hotel kriv za 'emo mulce ki se režejo da bi pritegnili pozornost'.
Tlačenje v drek neko skupino, katere glasbe niti ne poznaš! je več kot smešno. Še posebej če je zaradi videza ali kao nekih bedastih dejstev o rezanju. Jaz se ne bi nikoli hotela tako sramotiti.
En majhen nasvet.... preden o čem pametuješ se o tem pozanimaj! Mislim, whatever, meni se že vse obrača ko gledam komentarje o emotih. 99% folka ki je takoo zeloo pametnih nima pojma kaj sploh je emo, iz česa se je razvil, zakaj obstaja in tako dalje... Vsi takoj pograbijo neko rezanje in mučenje. In pol še komenarji v stilu, da je Tokio Hotel kriv za 'emo mulce ki se režejo da bi pritegnili pozornost'.
Tlačenje v drek neko skupino, katere glasbe niti ne poznaš! je več kot smešno. Še posebej če je zaradi videza ali kao nekih bedastih dejstev o rezanju. Jaz se ne bi nikoli hotela tako sramotiti.
As the shadow follows the body,
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
g00fy_qa napisal/-a:Kar mene najbolj moti je to, da je dandanes že vsak strokovnjak za glasbo. In potem taki samooklicani wannabeji na veliko pametujejo in mislijo da bodo vse razsvetlili s svojim prefinjenim okusom in neskončnim znanjen o kvaliteti glasbe.
tr00 sei u bistvu s tem ko goni svoje, da so thji krivi za emo mladino sama pokaže kakšen "strokovnjak" za glasbo in nastale subkulture je...ker th pa emo mata skupnga lih tok k rok kosmač pa marilyn manson....NČ...oni ne pojejo takih musk, niso depresivni pa tud če bi vedla kai so tr00 emoti bi vidla da jim bill niti mal ni podobn, ampk ma en svoj stil, k je mix različnih stilov (d rock, metal, flash,...)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov