tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Saj ne gre za prepir, gre za klasično nestrinjanje.
Mislim, da ti ne moreš vedeti, kaj izjavljajo 13letni froci, fani benda. Da je lajf beden, lahko izjavi kdorkoli in to nima nobeze zveze s Tokio Hotelom.
Seveda ma tip izbiro, še preveč mladih punc nori za njim. Ne vem, kakšna povezava je med samopomilovanjem in tem, da ni imel punce. Sam je dovolj natančno povedal, zakaj ni blo punce (delo bla bla).
Jaz vem popolnoma odlično kako izgledajo emoti. To, kar si naštela je načeloma res, vendar ne pri vseh. Pravi emo je emo zaradi emo glasbe!
In JOJ. Emo stil NI zaradi njih. Sori, ampak tu nimam nobenega komentarja več. Priporočam pa, da si prebereš zgodovino emo glasbe.
Ne branim ga kot svojega sina, branim ga zato, ker menim da je pri svojih letih damn good glasbenik. In vidiš tu je razlika. Eni vidimo poanto Tokio Hotela v glasbi, drugi pa v tem, da jih glavni pevec rahlo asociira na žensko.
Sori ~NIA~, ker sem te toliko citirala. Proti tebi nimam nič, pač s temi komentarji se ne strinjam. Peace.
mogoče ni on izjavu kok je lajf bedn, pač pa so 13letni froci ki so fani tega banda!
Mislim, da ti ne moreš vedeti, kaj izjavljajo 13letni froci, fani benda. Da je lajf beden, lahko izjavi kdorkoli in to nima nobeze zveze s Tokio Hotelom.
in nemore rečt da nima izbire. sam more se smilt sam seb, da lahko še naprej fura emo style.
Seveda ma tip izbiro, še preveč mladih punc nori za njim. Ne vem, kakšna povezava je med samopomilovanjem in tem, da ni imel punce. Sam je dovolj natančno povedal, zakaj ni blo punce (delo bla bla).
sej veš kašni so emoti? lase majo čez oči, porezana zapestja, govorijo kok je zajebano žvet, najraj bi umrl, misljo da so dožvel že vse hude stvrati tega sveta...
Jaz vem popolnoma odlično kako izgledajo emoti. To, kar si naštela je načeloma res, vendar ne pri vseh. Pravi emo je emo zaradi emo glasbe!
ves ta emo stil je zarad njih, ja, zaradi tokio hotela je postal popularen. prej ni blo takih mulcov.
In JOJ. Emo stil NI zaradi njih. Sori, ampak tu nimam nobenega komentarja več. Priporočam pa, da si prebereš zgodovino emo glasbe.
sicer se pa nam kregala s tabo kašn je bill, kr ni nobena moja žlahta, niti ga ne poznam in ga nam neki branla oz.se kregala z nekom ki ga brani kot sina
Ne branim ga kot svojega sina, branim ga zato, ker menim da je pri svojih letih damn good glasbenik. In vidiš tu je razlika. Eni vidimo poanto Tokio Hotela v glasbi, drugi pa v tem, da jih glavni pevec rahlo asociira na žensko.
Sori ~NIA~, ker sem te toliko citirala. Proti tebi nimam nič, pač s temi komentarji se ne strinjam. Peace.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
beed kok mate eni pripomb glede billa... sei če je pa use u videzu pa nej grejo manekenke pet sei jih noben več očitno ne posluša usi sam gledajo kako zgleda...
to je čist tipično za ludi če je en usaj mal drgačn če si usaj mal upa ga že zmerjate da je pedr,...(pa tud če je..big deal).... me zanima kok ludi u sloveniji je pršlo tok daleč še siddharta (pa nimam nč prot njim) ni kej zlo uspešna u tujini pa so stari že okrog 30.. da bi pa slišal kšne Kačje pastrije (ja tud ta skupina obstaja) tm nekje u nemčiji...no go...
usi so mislil da je th ena muha enodnevnca fantje pa so dokazal da so neki več...naredil so nov album k je zlo uspešn...in niso tko k pr nm k pevcu en napiše besedil, drug melodijo on ap sam skače po odru pa usta odpira na plejbek ampk oni sami pišejo....če to ni vredno respecta....
in glede billovih besedil.....pč piše besedila u katerih se najdejo(mo) največ najstniki....usi tok kritizirate kok je depresivno use gor dol....vi k ste bli pa 15 stari ste pa kej drugzga govorl=dont think so...
pa by the way tokio hotel niso emo.....
to je čist tipično za ludi če je en usaj mal drgačn če si usaj mal upa ga že zmerjate da je pedr,...(pa tud če je..big deal).... me zanima kok ludi u sloveniji je pršlo tok daleč še siddharta (pa nimam nč prot njim) ni kej zlo uspešna u tujini pa so stari že okrog 30.. da bi pa slišal kšne Kačje pastrije (ja tud ta skupina obstaja) tm nekje u nemčiji...no go...
usi so mislil da je th ena muha enodnevnca fantje pa so dokazal da so neki več...naredil so nov album k je zlo uspešn...in niso tko k pr nm k pevcu en napiše besedil, drug melodijo on ap sam skače po odru pa usta odpira na plejbek ampk oni sami pišejo....če to ni vredno respecta....
in glede billovih besedil.....pč piše besedila u katerih se najdejo(mo) največ najstniki....usi tok kritizirate kok je depresivno use gor dol....vi k ste bli pa 15 stari ste pa kej drugzga govorl=dont think so...
pa by the way tokio hotel niso emo.....
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sicer nism neka fanica od te skupine ampak tale nov komad Spring nicht je pa tok hud da dol padeš. Komad se te res dotakne, ker ma ful žalostno besedilo Sploh tisto na koncu ko reče:
Spring nicht.
Und hält Dich das auch nicht zurück.
Dann spring ich für Dich".
Ta komad me je tok prepriču, da sm šla še na youtube tud ostale komade prečekirat in mam zdej čist drugačno mnenje o njih. Respect za skupino!
Spring nicht.
Und hält Dich das auch nicht zurück.
Dann spring ich für Dich".
Ta komad me je tok prepriču, da sm šla še na youtube tud ostale komade prečekirat in mam zdej čist drugačno mnenje o njih. Respect za skupino!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
La*Perla napisal/-a:jaz sem pa ves čas mislila, da je njihov glavni pevec bejba
Jst tut. Sm mislila, da so pač nek bend v stilu Evanesence, pač tipi in ena ženska - pevka. Sm bla zelo presenečena, ko sem ugotovila, da je tole fantek v bistvu
So pa ene babe čisto nore na tegale Billa al kaj je že ... zgleda da sm že prestara za takele fore, ampak jaz ne vidim absolutno nič privlačnega na 50 kilskem koščenem fantku s cvilečim glasom in nalakiranimi nohti, ki zgleda kot punčka. Či bi dal gor ene 25 kil mišic, zmutiral in si omislil eno pošteno frizuro, bi se mogoče začel pogovarjat Bi blo vsaj dedcu podobno.
-
Lady sadness - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2007
Kaj pa sploh dela iz sebe??? On je navaden glasbenik, ki ima pač svoj posebni stil, nč druzga.
Res ne vem zakaj se nekateri tok obešate na njegov izgled?! S takim pristopom enostavno preprečite sami sebi, da bi sploh vidl, da za vsem tem stoji ena zelo talentirana in uspešna skupina. On ni maneken in njegov namen ni izpostavljati se zaradi izgleda! Vsi tisti, ki v njemu vidite le vizualnost, nimate pojma o glasbi, kaj šele da bi se zavedali, da izgled nima nobene veze s kvaliteto te.
Da vas malo osvetlim, glede njihove kariere. Fantje so v dveh letih pokasirali neverjetno število nagrad in posledično močno konkurirajo domačim bandom. Nekaj njihovih nagrad:
- 2005 prejeli nagrado za "Best Newcomer band"
- 2005 nagrada "Eins Live Krone"
- 2005 "Bambi award"
- 2006 "Best Newcomer" na podelitvi Echo Awards.
- 2006 "Best Newcomer" na podelitvi Steiger-Award
- 2006 "Zlati Otto"
- 2006 "Best music" na Bild Osgar
- 2006 "Best-Selling German Act" na World Music Awards v Londonu
- 2006 "Best Live act" na Eins Live Krone
- 2007 "Best Video National" na Echo Awards
...
...
...
Mislim da se večina evropskih bandov lahko samo skrije!!! Da v 2 letih neka najstniška skupina pobere toliko nagrad je več kot dokaz, da niso neka "larifari" skupina! So ena redkih nemških bandov, ki je tako doma kot internacionalno zelo popularizirala.
Res ne vem zakaj se nekateri tok obešate na njegov izgled?! S takim pristopom enostavno preprečite sami sebi, da bi sploh vidl, da za vsem tem stoji ena zelo talentirana in uspešna skupina. On ni maneken in njegov namen ni izpostavljati se zaradi izgleda! Vsi tisti, ki v njemu vidite le vizualnost, nimate pojma o glasbi, kaj šele da bi se zavedali, da izgled nima nobene veze s kvaliteto te.
Da vas malo osvetlim, glede njihove kariere. Fantje so v dveh letih pokasirali neverjetno število nagrad in posledično močno konkurirajo domačim bandom. Nekaj njihovih nagrad:
- 2005 prejeli nagrado za "Best Newcomer band"
- 2005 nagrada "Eins Live Krone"
- 2005 "Bambi award"
- 2006 "Best Newcomer" na podelitvi Echo Awards.
- 2006 "Best Newcomer" na podelitvi Steiger-Award
- 2006 "Zlati Otto"
- 2006 "Best music" na Bild Osgar
- 2006 "Best-Selling German Act" na World Music Awards v Londonu
- 2006 "Best Live act" na Eins Live Krone
- 2007 "Best Video National" na Echo Awards
...
...
...
Mislim da se večina evropskih bandov lahko samo skrije!!! Da v 2 letih neka najstniška skupina pobere toliko nagrad je več kot dokaz, da niso neka "larifari" skupina! So ena redkih nemških bandov, ki je tako doma kot internacionalno zelo popularizirala.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
Lady sadness napisal/-a:Vsi tisti, ki v njemu vidite le vizualnost, nimate pojma o glasbi, kaj šele da bi se zavedali, da izgled nima nobene veze s kvaliteto te.
Bravo!
Končno nekdo, ki glasbo dejansko posluša in ne gleda.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Kaj šimfate čez Billa, on je prav kjut... čist tak baby face :knuddel:
Drgač se pa strinjam s tistimi, ki v njih vidite več kot le izgled. Tale Bill je zelo izboljšal in 'natreniral' glas, tako da se mi zdi zelo v redu glasbenik. Vsak ki ima vsaj malo pojma o glasbi in ki je slišal vsaj en njihov komad to lahko potrdi. Kot je že g00fy_qa rekla, glasba se ne gleda ampak posluša
Men so že na splošno zelo všeč samoustvarjalni bandi, ki večino glasbe ustvarijo sami. Tako da za njih lahko samo rečem "respect".
Tuki je en dober njihov posnetek z live koncerta. Publika je res fenomenalna, sploh tam pri refrenu, kjer se vsi v en glas zaderejo "schrei"
Drgač se pa strinjam s tistimi, ki v njih vidite več kot le izgled. Tale Bill je zelo izboljšal in 'natreniral' glas, tako da se mi zdi zelo v redu glasbenik. Vsak ki ima vsaj malo pojma o glasbi in ki je slišal vsaj en njihov komad to lahko potrdi. Kot je že g00fy_qa rekla, glasba se ne gleda ampak posluša
Men so že na splošno zelo všeč samoustvarjalni bandi, ki večino glasbe ustvarijo sami. Tako da za njih lahko samo rečem "respect".
Tuki je en dober njihov posnetek z live koncerta. Publika je res fenomenalna, sploh tam pri refrenu, kjer se vsi v en glas zaderejo "schrei"
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
oh ja....
ce poslusas je po mojem se slabs kot ce ga gledas....
porazno.ma cel ta emo stil in vse skupaj.....neki suffer furat....
ce poslusas je po mojem se slabs kot ce ga gledas....
porazno.ma cel ta emo stil in vse skupaj.....neki suffer furat....
-
g00fy_qa - Cosmofrik
Tokio Hotel nimajo emo glasbe, ampak rock, pop, nekaj takega. Njihov izgled pa je kao neki emo.
Sicer pa jaz veliko raje poslušam suffer music, če lahko tako rečemo emo glasbi, zato ker so bendi večinoma res kvalitetni. Ne pa neke pop pozerke/pozerčki, ki znajo prodajati svoje telo in odpirati usta, niso pa toliko sposobni, da bi napisali kakšno besedilo, kaj šele da bi USTVARILI glasbo.
Sicer pa jaz veliko raje poslušam suffer music, če lahko tako rečemo emo glasbi, zato ker so bendi večinoma res kvalitetni. Ne pa neke pop pozerke/pozerčki, ki znajo prodajati svoje telo in odpirati usta, niso pa toliko sposobni, da bi napisali kakšno besedilo, kaj šele da bi USTVARILI glasbo.
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
floribunda napisal/-a:ce poslusas je po mojem se slabs kot ce ga gledas
To definitivno ne drži! Prej bi rekla, da je ravno obratno, in sicer da nekatere odbije ta njihov izgled, potem pa ko slišjo par komadov, spremenijo mnenje. Vsaj pri meni je blo tko.
Pa res ne razumem tega zgražanja nad njihovim izgledom, kot da nikoli in nikjer niste vidli folka ki fura tak stil.
floribunda napisal/-a:ma cel ta emo stil in vse skupaj...neki suffer furat...
Kot je že uporabnica nad mano napisala, tokio hotel nimajo emo glasbe! Gre se le zato, da se en član skupine (pevec Bil) oblači v ta emo stil, glasba pa ni te vrste. Kar se pa tiče te "suffer scene" pa lahko samo rečem, da v takih skupinah vidim le pozitivne stvari in sicer kvalitetno glasbo. Take skupine vse same ustvarjajo! Njim ni vse "servirano" od nekoga drugega kot pri raznih "sluzastih" pop pevcih, ki na playback odpirajo usta in delajo šov z nekimi background plesalci ... potem pa mislijo da so boga za jajca prjeli.
Tokio hotel so ena zelo redkih nemških skupin, ki je v tujini dosegla velik uspeh v nemškem jeziku. Recimo v Franciji in Rusiji veljajo za najboljše "new comerje", v franciji pa so celo dobili "Zlato ploščo" (Goldene Schallplate) za album "Schrei". Samo v letu 2007 so dobili nagrade kot so:
-->Golden award v kategoriji najboljša rock skupina
-->European Border Breakers Award
-->BZ-Kulturpreis v katergoriji najboljši rock
-->nova rock senzacija leta 2007 ki so jo dobili v Franciji
Pa tud včeraj je bila na VIVI podelitev "Comet nagrad", kjer pokasirali kar tri nagrade:
1."best video"
2."best band"
3."super comet"
Zdej pa celo nameravajo posnet album za angleški in ameriški trg. Toliko o tem "kakšna luzerska skupina so"
Vse bolj ko prebiram vaše poste, se mi dozdeva da večina tuki nima pojma o glasbi, kaj šele da bi znali objektivno ocenit neko skupino, kajti večina najprej gleda na izgled in si na podlagi tega ustvari neko mnenje o nekom Da ne bo pomote, mene ne moti če nekdo reče, da jim njihova glasba ne sede, ampak mi grejo na živce razlogi kot so "kako zgledajo - fuuj", kar je seveda "zelo tehten" razlog da spluvaš neko skupino
- t.sha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
~NIA~ napisal/-a:ima svoj stil, ki je pa žal obupen. priznaj da zgleda kot ženska? mogoče ni on izjavu kok je lajf bedn, pač pa so 13letni froci ki so fani tega banda!
najprej reče da že 2 let ni meu nobene (pa usi vemo da če bi hotu bi lahko meu kšno kr velik 12letnic nori za njim - sm brala zgodbo v reviji lisa ko je mamica pisala da je mogla na vrat na nos 13letno hči peljat v München na njihov koncert ker ljubi Billa- torej oboževalk ima polno) in nemore rečt da nima izbire. sam more se smilt sam seb, da lahko še naprej fura emo style.
sej veš kašni so emoti? lase majo čez oči, porezana zapestja, govorijo kok je zajebano žvet, najraj bi umrl, misljo da so dožvel že vse hude stvrati tega sveta... ves ta emo stil je zarad njih, ja, zaradi tokio hotela je postal popularen. prej ni blo takih mulcov.
sicer se pa nam kregala s tabo kašn je bill, kr ni nobena moja žlahta, niti ga ne poznam in ga nam neki branla oz.se kregala z nekom ki ga brani kot sina
kr neki...Bill ni noben emo...sam stil ma bolj tak...sej se tipček skos samo smeji...pa nima porezanih zapestij....pa nč se ne smili sam seb...sam reku je da bi mel punco...pa kaj...
pizdite se ker zavidate njihov uspeh....jst jih mam čist rada....men so fajn...
čist jim privoščim to...ker ko gledam njihove intervjuje se prou nasmejim zraven ko take vn strelajo...
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
Oni so men šele pred kratkim ratal ful všeč, na začetku pa mi niso potegnil, ker so bli preveč pocukrani. Zdej so se pa ful spremenili. Recimo Billova podoba je zdej prov fajn in ne zgleda kot neka pupa, pa tud glas ma ful globlji kot na začetku. Na začetku, ko so se pojavili so mel eno svojo ciljno publiko mlajših najstnikov, ampak zdej opažam da jih tud starejši ful poslušajo.
Drgač se pa strinjam z uporabnico nad mano. Bill se samo deloma oblači v emo stil, kar se pa obnašanja tiče pa je pravo nasprotje. Ko ga poslušaš ko kej govori, ti ful hitr simpatičen rata... pa vedno je tak nasmejan in daleč od tega da bi deloval zoprn.
Kar se pa tiče tistih, ki se nad njimi zgražajo, pa so to večinoma tisti, ki so samo površno slišali enega ali dva komada od njih. V celi temi nisem prebrala niti enega konkretnega razloga zakaj bi jim bili oni bedni, razen tega, da kok je pevec grd in oh in sploh. Namreč od nobenega nisem prebrala, da bi skritiziral njihovo glasbo, zato je več kot očitno, da jih kot glasbenikov sploh ne poznajo!
Pa btw, tale kitarist Tom je ornk za ponucat
Drgač se pa strinjam z uporabnico nad mano. Bill se samo deloma oblači v emo stil, kar se pa obnašanja tiče pa je pravo nasprotje. Ko ga poslušaš ko kej govori, ti ful hitr simpatičen rata... pa vedno je tak nasmejan in daleč od tega da bi deloval zoprn.
Kar se pa tiče tistih, ki se nad njimi zgražajo, pa so to večinoma tisti, ki so samo površno slišali enega ali dva komada od njih. V celi temi nisem prebrala niti enega konkretnega razloga zakaj bi jim bili oni bedni, razen tega, da kok je pevec grd in oh in sploh. Namreč od nobenega nisem prebrala, da bi skritiziral njihovo glasbo, zato je več kot očitno, da jih kot glasbenikov sploh ne poznajo!
Pa btw, tale kitarist Tom je ornk za ponucat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov