tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Feb. 2007 21:16

Meni so še kar ql. Ni mi všeč da so taka najstniška senzacija. Glasba je pa kar v redu, sem nekje 2x album skoz poslušala pa pol oni dve najbolj znani pesmi malo večkrat na vivi vidla.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
mirrca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mirrca » 01. Feb. 2007 21:47

hm men pa niso neki,......enkrat sm na vivi zasledila njihov nastop v zivo iin mislm,tist tip al kaj je ze puncka :) enostvn krici,dere,tko men se je zdel tko brez posluha,sam dobr to sm jst ksnih pol minute poslusala....kar se njegove frizure tice o bedddd kt da ga je strom zadel :)
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 01. Mar. 2007 15:55

Učer zvečer je biu na ZDF en talkshow k so bli gostje oni, ubistvu 2 člana, pevec (OMFG! :eek: ) in pa kokr sm dojeu njegov brat k je baje kitarist al kaj jst vem kaj (čupa njegova ga seka totalno :roll: ) Uglavnm in sm mau gledu pevc se obnaša k ena p***a (no sej tut po izgledu zgleda tko), grd je k svina, smeje se ubi bože, z nogami opleta k kkšna prijetno vznemirjena najstnica in uglavnm..... .....ma brez besed! Kako njuna starša to odobravata mi tut ni jasn...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Mar. 2007 18:28

Meni je glupo da tak udrihate po njih. Za svoja leta so dosegli še veliko preveč. Morajo biti na nek način zelo dobri da so nardili tako senzacijo iz sebe.

Muzika pa je pač kakršna je. Sem slišala veliko drugih bednov, ki majo dosti bolj pesimistične pesmi. Ne ljubi se vsem poslušati osladnosti in pesmic o srečni ljubezni, različni okusi pač.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 01. Mar. 2007 18:54

^^ točno tko!

Kakšna je to sploh kritika čez glasbenika v smislu "grdo zgleda"??? Kaj ma glasba veze z igledom?

@floribunda: ti si pa res dost omejena oseba, kaj ne??? Mogoče ti ne bi škodilo, da se malo osvestiš in dojameš, da teksti, ki jih glasbeniki pojejo, nimajo velik veze s stvarnostjo. Če se tebi poraja želja po samomoru ko nek komad poslušaš, potem ti kšn obisk pri psihijatru ne bi škodil.

Jst oseno nisem neka zaprisežena oboževalka od njih, ampak roko na srce 'mulci' so v svojih letih že velik dosegli in pokasirali že ne kok priznanj in nagrad, ter dosegli internacionalo popularnost. Tega pa sigurno niso dosegli s "creapy" kariero.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 01. Mar. 2007 20:32

Christina Aguilera je čist dost kvalitetna, še posebej njen glas, ki je dosti nad povprečnim glasom mnogih pevk. Kaj je tebi kvalitetno?

Meni so na primer totalno nekvalitetni in v sramoto glasbi tisti 'glasbeniki', ki pridejo na oder kazat joške, prsne mišice in pet na plejbek pesmi, pri katerih niso imeli nobenih prstov vmes = vse so jim napisali in skomponirali drugi.

Tokio Hotel pa večino dela naredi sam, fanje so nadarjeni glasbeniki (dvojčka se s tem ukvarjata od njunega 9 leta). Jaz na njihovi glasbi ne najdem nič slabega.

Razlog, da jih poslušajo mlade punce pa je pač v tem, ker so sami še zelo mladi. Da zadovoljiš starejše poslušalce pa je potrebna vse prej kot kvalitetna (malo se spomnimo kaj posluša večina starejših ljudi = Atomik Harmonik.)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 01. Mar. 2007 21:40

ampk men je tut to totaln bedn tm kr ena leva besedila a.k.a sidarta...kr neki..k mors u nevem kerem stadiju necesa da se ti dobr zdi da kr neki tuljo :lol:

ampk sej usak po svoje an, eni pac poslusamo taka besedila drugi drugacne blodnje! zato pa je ena miljarda glasbenikov razlicnih :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 02. Mar. 2007 2:55

pa hvalabogu da ma vsak svoj okus.. kakšen bi bil svet če bi vsi isto muziko poslušali ?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
t.sha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a t.sha » 29. Mar. 2007 12:42

oni so men najboljši... :) :) :D :D :D
super so mi...
sploh pa ta now cd... :) :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Mar. 2007 15:39

Če je kdo smešen so pa oni. Za unega pevca sem najprej mislila, da je ena shirana ženska ... zgleda popolnoma identičen ženski brez jošk :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Mar. 2007 18:41

jemina napisal/-a:Če je kdo smešen so pa oni. Za unega pevca sem najprej mislila, da je ena shirana ženska ... zgleda popolnoma identičen ženski brez jošk :lach:

Not? :roll: Je pač malo mlajši in ima drugačen stil, kot si ga verjetno vajena videti pri glasbenikih.
Meni so npr. dosti bolj smešne skupine brez stila, ne pa skupina s svojim stilom.
Uporabniški avatar
Lady sadness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady sadness » 29. Mar. 2007 19:45

Jemina ti se že prav smešiš s temi izjavami v vsaki temi. Najbolj smešno je pa to, da dejansko misliš, da si nekomu zanimiva :roll:

Pač niso vsi taki polizanci, kot je tvoj Leonardo DiCaprio in podobni, ki so totalno brez stila in čisto nič samosvoji.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Mar. 2007 14:13

^^Joj joj še nekdo, ki ne razume, da vsi nam pa ne morejo biti všeč. :gruebel:

Mi pač niso všeč ... in blazno smeešn je un pevec. sj ma skorej več mejkapa kot Marilyn Manson
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Mar. 2007 15:42

dr
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Mar. 2007 16:59

^^ Bill bo letos star 18 let, torej ni 14-letnik.

Jaz sem tudi videla to revijo. Zdaj pa ne razumem kaj je bednega pri tem, da že dve leti ni imel punce (odkar so slavni)?? Torej je tebi veliko bolj sprejemljivo, ko fantje s slavo postanejo razuzdani in zbirajo trofeje, vsako noč druga? :roll: Njemu lahko samo ploskamo, ker je pred svoje ljubezensko življenje postavil kariero in DELO. In mislim, da nikjer ni izjavil: "KOK JE LAJF BEDNNN", ampak je omenil, da bi si že želel imeti ob sebi kakšno punco (normalno).

Glede njegovega izgleda pa še enkrat ponovim: tip ima svoj stil. Za razliko on mnogih, ki ga nimajo niti trohice. In zato bo obsojan? :roll: Malo si poglej(te) pevce emo bendov in povejte, koliko jih NI naličenih ali kaj podobnega. Pa jim ni treba biti baba, še manj pa pedr! To je njihov stil, get it?

Joj ljudje, meni se tako nesprejemanje drugačnosti enega mladega pevca zdi omejemo.
(Pa upam, da nisem nikogar užalila, ni moj namen. To je namenjeno vsem, ki mislijo na podoben način.)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov