tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 27. Mar. 2008 11:23

Peony napisal/-a:Meni niso všeč odkar sem pa na tv videla starejši komad Schrei in s tem njegov videospot, pa sploh. Važno, da se prikazuje kako še ne najstnice bruhajo na wcju (ali kaj je tisti prostor) in kako se "božajo" na postelji.

omg kok nekateri zaostajate za časom! "Schrei" je bil eden njihovih prvih videospotov in komadov na sploh. Oni so od takrat posneli še ogromno drugih komadov in videospotov. Teli naši mediji itak živijo pod skalo in vsakič na TV-ju prikazujejo neke sto let stare zadeve... mislim halo... tokio hotel so se od komada "Schrei" toook glasbeno razvili in izpopolnili marsikatero stvar.

Vsi samo poznate komad "Schrei" in "Durch den Monsoon" in že mislite da ste dovolj kompetentni za kritiziranje neke skupine.

Tuki je še mnogo drugih videospotov:

An Deiner Seite (Ich Bin Da)
Spring Nicht
Übers Ende Der Welt
Der Letzte Tag
Rette Mich
Through the monsoon
1000 Meere

Torej, preden začnete blatit neko skupino in jo tlačit v drek, se najprej dovolj pozanimajte o njej!
Uporabniški avatar
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Chavah » 27. Mar. 2008 11:50

Men so pa oni čiiiiiist hudi!!! Tale ta drug album prou seka in sploh ni primerljiv s ta prvim!

Billov stil mi je hud do konca! :cool: Jst dost spremljam nemško glasbeno sceno, in Tokio hotel sm že dostkrat poslušala na TV-ju in se mi zdijo vsi fantje ful v redu. Sploh Bill mi je tak poseben človek... ful prijazen, karizmatičen, samozavesten. Pa še tak sweet obrazek ma :)

V glavnem jst jih precej dobr poznam in vem, da niti približno niso taki, kot nekateri tuki mislite!

Slika
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 27. Mar. 2008 13:28

Short napisal/-a:Men je tale komad 1000 Meere tooook hud :hearts: :hearts:

enako :hearts:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
*.LaLa.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008
Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.

Neprebrana objavaNapisal/-a *.LaLa.* » 27. Mar. 2008 18:02

Meni osebno so zelo fain pa tud dvojčka sta hot, predvsem Bill. Vse njihove pesmi so zelo lepe, vsaka ima neko skrivno sporočilo, moja najljubša je scream .. daje mi moč in energijo. Predvsem mi je ušeč Bill-ov stil oblačenja, čeprav ima malo predolge lase mi je vseeno zelo sexy :D Tudi pri Tom-u ne najdem kakih negativnih lastnosti .. ušeč mi je njegov piercing na ustnici. Mam njihov CD in vsako jutro se zbudim z mislimi pri njih .. nisem pa zdej totalno nora nanje samo rada poslušam njihovo glasbo in jih spremljam :D :) :musik:
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 27. Mar. 2008 18:05

če so al pa ne mi je čist vseeno. ne poslušam take muzike
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 27. Mar. 2008 18:24

Men so oni ful všeč :hearts: Jst jih že kakšno leto poslušam in zdi se mi, da so z vsakim naslednjim komadom boljši.

Recimo komad An deiner Seite mi je toook všeč in sm bla čist ganjena ko sm ga prvič slišala. Komad nosi zelo zanimivo in globoko sporočilo... če seveda razumeš nemško! Pri njih mi je ful všeč to, ker imajo ustvarjalno "žilico" in večino komadov komponirajo sami.

Pa tud besedila ne pišejo tja v en dan, ampak se trudijo poudarit nek point.

V glavnem, jst mam ful dobro mnenje o njih :gut:
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 27. Mar. 2008 18:28

Zdej sm malo pogledala skozi spote, da lahko rečem, da sm se "pozanimala". Zdej lahko uradno rečem, da mi niti prebližno niso všeč. Ampak ok, mogoče ne razumem "globokega sporočila" pesmi :D
Zadnjič spremenil Sp3lca, dne 28. Mar. 2008 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Schatzika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schatzika » 27. Mar. 2008 18:48

Jst pa lahko samo rečem respekt za to skupino! Pač upajo se bit drugačni in hvala bogu da niso ena izmed tisočih polizanih bandov, ki se obdržijo na ekranih le par mesecev - in potem adijo!

Pa tud frontman Bill mi je čist zanimiva osebnost! Jst ga ful rada poslušam ko kej govori, ker je ful taka pozitivna oseba in izžareva eno posebno karizmo :)
Zadnjič spremenil Schatzika, dne 27. Mar. 2008 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Madisson
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Madisson » 27. Mar. 2008 18:51

Men ma tale Bill fuuuul hud tatoo na roki :cool: Jst sm na splošno ful nora na tatooje in ko sm vidla tega njegovga sm sam tisto --> "wow" :cool:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 27. Mar. 2008 18:55

^^ misliš tale tatoo :D

Men je tud hud ja!!!
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 27. Mar. 2008 19:16

Jah prov ne :wink: , vsak jih sprejema po svoje.

Jst pa zase lohk rečm d so mi postal všeč že po prvem komadu k sm ga slišala. Pri njih mi je najbolj všeč njihova karizma, simpatičnost in ful veselja & dobre volje k jo fantje prnesejo s sabo kamorkol grejo. Poleg tega res ful skrbijo za svoje fane in so tut ful hvaležni. Nikol, ampak res nikol še ni blo slišat d bi zavrnil dajanje avtogramov al pa slikanje al karkol pa če se jim še tolk mudi poleg vsega pa to vedno delajo z nasmehi na obrazih. Medtem k bi se mnogim že 100x zrolal od tega vpitja & zalezovanja non stop, oni pa vse to prenašajo, zato majo tut ful predane fane k bi za njih nardil skor vse. Mogle bi jih res mal bolš spoznat pa bi vidle da so za svoja leta ful odrasli & pametni in ne nek "emo" zadepresiran band kukr jih mnogi označujejo.
Tko d upam d bo z Billovim glasom vse ql in bojo tko nadaljeval še naprej :ja:
Glede njihovega stila pa se čist strinjam s Schatziko, svaka jim čast d si upajo. Pa še čist lušni so :wink:
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 27. Mar. 2008 20:48

Madisson napisal/-a:Men ma tale Bill fuuuul hud tatoo na roki :cool: Jst sm na splošno ful nora na tatooje in ko sm vidla tega njegovga sm sam tisto --> "wow" :cool:

hahah. zih je mtko pol leta naštimvou da mu g aje pustilla :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 27. Mar. 2008 21:23

hm, do nedavnega sploh nisem vedla, da sta dvojčka :eek:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 27. Mar. 2008 21:35

densy napisal/-a:hahah. zih je mtko pol leta naštimvou da mu g aje pustilla :D

lol... ker beden komentar!

Nekateri se lahko še tako trudite spluvat neko skupino, vendar se ne zavedate, da sami izpadete glupi s takimi izjavami. Dejstva pač govorijo svoje... in dejstvo je, da ta skupina zadnje par let tako močno popularizira, kot noben band doslej... vsaj v Evropi ne! Imajo fane širom sveta in medijsko povpraševanje po njih je enormno. Lansko leto so dobili celo "MTV Music Award" kar je svojevrsten dosežek!

Tud marsikateri drugi glasbeniki imajo zelo pozitivno mnenje o njih. Če še ne veste: na njihov koncert v Las Angelesu je prišla celo Nicole Scherzinger in JayZ!!!

Evo vam dokaz:

Slika Slika

Prevod citata:

Časopisi kot je slavni New York Times je pisal članke o Tokio hotelu zelo bujno: Celo svetovno znanim zvezdam so všeč! Pussycat-doll-frontwoman Nicole Scherzinger (29) in rap-megazvezda Jay-Z (38) sta gledala šov iz VIP območja v ˝Roxy˝ v Hollywoodu. In po koncertu sta celo šla skupaj na večerjo z štirimi fanti iz Tokio hotela. Notranji vir: "Skupaj so se imeli super. Jay-Z se je najbolje razumel z Tomom". Nicole Scherzinger pa se je zelo dobro vklopila v pogovor z Billom. Notranji vir: "Ves čas se je pogovarjala z njim!
Zadnjič spremenil Buttercup, dne 27. Mar. 2008 23:01, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 27. Mar. 2008 21:52

^^ ta članek sem tud jst vidla v Bravotu!

Torej, za tiste ki imate ful neki čez njih za povedat: boste tud za Nicole in Jay-Zja rekli, da nimata pojma??!! Če te tako znane in velike zvezde pohvalijo in celo na tvoj koncert pridejo, potem res ne moreš biti tako slab... kajne??!! Jay-Z v Ameriki velja za zelo uspešnega producenta in valda, da on ne bo hodu na koncerte od nekih "bednikov" (kot jim vi pravite)!!!

Btw. Nicole je stara 29 let, Jay-Z pa 38. Toliko o tem, da so Tokio hotel všeč samo "13-letnicam" :roll:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov