tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 26. Mar. 2008 22:51

Dead_kid napisal/-a:Pajo, ni čudn, da ne bo koncerta, če še nikol ni slišov za predponsko petje

Sam ti pa res nimaš pojma! Ta zadeva, ki jo ima Bill na glasilkah se imenuje "laryngitis", in nima nobene veze z "napačnim" petjem! To operacijo je dalo čez že ogromno drugih znanih pevcev, npr. Justin Timberlake, Whitney Houston, Mariah Carey, Pink... in še mnogi drugi. Boš rekla, da tudi oni ne obvaldajo predponskega petja??? Jao :roll: Ta zadeva se največkrat pojavi zaradi obremenjenosti glasilk... nekdo je lahko vešč še tako kvalitetnega petja, pa bo vseeno fasal to bolezen, če bo 365 dni na leto samo pel in dajal koncerte!

Folk, če ne poznate dobro te skupine se raje ne oglašajte in ne pišite takih neumestnih komentarjev. Oni so trenutno najpopularnejša glasbena senzacija in imajo na tisoče oboževalcev. Na nek način morajo biti kvalitetni, če so naredili takšno senzacijo iz sebe... se vam ne zdi?
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 26. Mar. 2008 23:04

Buttercup napisal/-a:To operacijo je dalo čez že ogromno drugih znanih pevcev, npr. Justin Timberlake, Whitney Houston, Mariah Carey, Pink... in še mnogi drugi.

Ja to je res! Če se ne motim je tud Toše Proeski moral dati to čez! Boste tud za njega rekli, da ni znal pet??? :roll: Te stvari se dogajajo tud najbolj kvalitetnim in izobraženim pevcem. Pač, glasilke niso nekaj, kar bi lahko zdržalo tolikšne napore.

Drgač pa tud jst ne vidim razloga v tlačenju v drek neke skupine, katere sploh dobro ne poznate. Ravno oni, čez katere pluvate, so prodali 3,5 milijonov albumov. Se sploh zavedate koliko je to??? Oni so trenutno edina najstniška zasedba, ki v tako ogromnem številu polni koncertne dvorane! Medtem ko v drugih državah veljajo za prave zvezde, v Franciji in v Rusiji so že prave ikone, se vi tuki repenčite in blatite nekaj o čemer blage veze nimate.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Mar. 2008 23:35

jst mislm da je bil post od dead kid spisan v sarkazmu, tale citiran sestavek, pa sploh. :)
predponsko petje ali ne, jst ne vem kako on poje ker ne vidim v njegovo predpono.vidim pa njih, slišim njihovo glasbo, berem intervjuje, pa mi čist č od tega ne potegne.in ja za moje pojme je Toše bil boljšipevec, ampak to je spet stvar okusa.
sicer pa kaj, ne morejo vsi imet nekoga radi oziroma ne more bit vsak vsem všeč, tako pač je.nekateri smo pač povedali naše proti mnenje o njih in to je to.
intervjuji spisani v pilotu in vikendu so pa res vredni smeha.če je res ali ne, nevem, ampak vseeno.upam pa da ni res in da majo res mal več soli v glavi.
in ne rabimo met blage veze o ničemer.Povemo mnenje in to je to.vi tud lahko komot rečete, da je Toše čudn, da ni imel dobrega glasu, da je bil grd in vse ostalo-če je to vaše mennje.prav, sprejemam brez problema.je pač vaše mnenje, ni vam sedu in konc.tko kot nam ne sede Tokio Hotel.
Sicer pa svaka čast da jim je uspelo, sam upam da jim uspeh ne pokvari mladosti.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 26. Mar. 2008 23:40

A ti citiram stavk iz Pilota??
'Obisk kakšnega kluba s striptizetami ali četrti rdečih luči v Hamburgu je kar uredu.Toda bordeli niso zame(govori Tom samo zase-najbrž ne za druge),za seks že nebi plačal,če ga vendar dobim zastonj-že od svojega 12tega leta!!!
A zdej boš pa rekla da je to ful dobr zgled za 12letnice??A pa veš da 12letnice hodjo v 6 razred???Ok sej ne rečem je mogoče prirejen,samo usen so pa mogl od nekje to zbrskat,tko da najbrž ni use prirejen.Ker če je člank v pilotu morjo itak met dovoljenje za to kukr jst vem.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 26. Mar. 2008 23:46

Jst bom pa iz 24ur.com citirala eno osebo.. Je napisala točno to, kar sm mislna :D

nosferatu7: Kar se velikih dosežkov tiče: Meni osebno se zdijo smetarji, čistilke, učitelji itd. dosti bolj zaslužni za pohvalo njihovih življenjskih dosežkov, ker dejansko DOPRINAŠAJO k našemu SKUPNEMU zadovoljstvu in to počnejo skoraj svoje celo življenje...
Če pa starši vržejo svoje froce v glasbeno industrijo in iz njih naredijo MTV strašila, za katera iz slik niti ne veš kerega spola so, pa se mi to ne zdi ne vem kak dosežek; še posebno ne ko bodo ti mladeniči po dveh letih (ko bo modna muha izginla) potonili v pozabo in bodo s svojimi pozlačenimi kipci ter brez izobrazbe iskali službo. (In glede na to jim ne rabim bit nič bolj fauš kot sem fauš Britney, ki je tudi ogromno "dosegla" s svojo kariero)

Kar se pa stila tiče: OK, naj imajo svoj stil, mi imamo pa svoje mnenje o tem "stilu" ter ga kot pripadniki demokratične države lahko tudi svobodno povemo ;) Jaz ne obsojam nobenega, ki mu je ta stil všeč, lahko pa vsakemu povem, da se meni zdi brezveze :) LP!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 26. Mar. 2008 23:52

kamis napisal/-a:A ti citiram stavk iz Pilota??
'Obisk kakšnega kluba s striptizetami ali četrti rdečih luči v Hamburgu je kar uredu.Toda bordeli niso zame(govori Tom samo zase-najbrž ne za druge),za seks že nebi plačal,če ga vendar dobim zastonj-že od svojega 12tega leta!!!
A zdej boš pa rekla da je to ful dobr zgled za 12letnice??A pa veš da 12letnice hodjo v 6 razred???Ok sej ne rečem je mogoče prirejen,samo usen so pa mogl od nekje to zbrskat,tko da najbrž ni use prirejen.Ker če je člank v pilotu morjo itak met dovoljenje za to kukr jst vem.

A jaaa, to si ti mislila :D Ok, da te razsvetlim... to je bila zajebancija, s katero je kitarist Tom podjebaval medije. Točno se spomnem tega intervjuja, ko je to povedu. To je on v bistvu povedal v eni oddaji, kjer se je voditelj neki zajebaval na njegov račun in Tom je pač začel nakladat o bordelih in ne vem kaj še vse :D On je zmeri zajebantski in vedno "pika" v novinarje, in jim na tak način zanalašč "servira" to kar oni hočejo slišat. Tudi to da seksal pri 12 letih ni res in to je tudi sam povedal. Fora je v tem, da teli naši mediji kar neke izjave iz naftalina vlečejo, za katere še bog ne ve iz kje so jih pobrali... in potem folk misli "wtf teli mulci govorijo".
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 26. Mar. 2008 23:58

ne sej kul,dobr da si razjasnla.Ker če bi moja hči njih poslušala pa da pol tak člank preberem,bi šla najprej na en velik pogovor k njej,da neb slučajno kej tazag takoj poskušala.Glede na to da pubrtetnce tko rade use oponašajo pa iščejo ideale,tm k je najmanj treba.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Mar. 2008 23:58

rekli so kar so rekli.kaj so pa mislili pa ne ve nihče od nas, niti ti, niti jaz. :wink:
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 27. Mar. 2008 0:01

Lopatka napisal/-a:A jaaa, to si ti mislila biggrin Ok, da te razsvetlim... to je bila zajebancija, s katero je kitarist Tom podjebaval medije. Točno se spomnem tega intervjuja, ko je to povedu. To je on v bistvu povedal v eni oddaji, kjer se je voditelj neki zajebaval na njegov račun in Tom je pač začel nakladat o bordelih in ne vem kaj še vse biggrin On je zmeri zajebantski in vedno "pika" v novinarje, in jim na tak način zanalašč "servira" to kar oni hočejo slišat. Tudi to da seksal pri 12 letih ni res in to je tudi sam povedal. Fora je v tem, da teli naši mediji kar neke izjave iz naftalina vlečejo, za katere še bog ne ve iz kje so jih pobrali... in potem folk misli "wtf teli mulci govorijo".

Ja res je! Tega Toma je potrebno jemati s precej rezerve, ker se zmeri zajebava in provocira medije. Vsi tisti trači, da obiskujejo neke striptiz klube, alpa to, da je spal že s 25 ženskami, so samo zajebancije, iz katerih potem mediji nardijo pravi "spektakel".

Drgač pa... oni so men zelo zanimiva skupina in v njih leži precej več talenta, kot sprva nekateri mislijo. Teli fantje so bili v glasbenih vodah že kot otroci, ki so poleg ostalih stvari, razvijali svoj talent za glasbo.

Glede Billovega izgleda: to je le njegova "znamka" prepoznavnosti, ki jo ima vsak pevec, ki ima vsaj malo izvirnosti in svojevrstnega stila. Jst samo rečem kapo dol za take zvezdnike!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 27. Mar. 2008 0:01

^^ok dobr to maš prov,sam recimo da ji verjamem no :P Čeprov mi zarad tega niso še čist nč bl ušeč.
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Never-ending-story » 27. Mar. 2008 0:10

Kamis in purple: pravi fani se itak pozanimajo o svoji skupini, tko da oni še najbolje vejo, kaj točno je bilo mišljeno. Tokio hotel so taka tipična skupina, ki imajo res tiste "zaprisežene fane" in mislim, da ni nevarnosti, da oni ne bi zaštekali, kaj točno je mislil s tem. Mnogo Tomovih izjav je sarkastičnih in to fani dobro vejo... tko da kamis, brez skrbi, da bi tvoja hčerka šla že pri 12 letih seksat :D

Glede njih kot skupine: meni osebno delujejo zelo talentirani in svojevrstni. Imajo en svoj princip kako prodirajo z glasbo in mislim, da jim kar super uspeva. So definitivno zvezde svetovnega formata, čemur pričajo rekordno razprodani koncerti širom Evrope.
Uporabniški avatar
Short
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Short » 27. Mar. 2008 0:13

Men je tale komad 1000 Meere tooook hud :hearts: :hearts:
Uporabniški avatar
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bloodelf » 27. Mar. 2008 0:22

Tale dvojčka sta men ful posebna... pa še tko luškana sta :love:

Slika
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 27. Mar. 2008 7:18

Meni niso všeč odkar sem pa na tv videla starejši komad Schrei in s tem njegov videospot, pa sploh. Važno, da se prikazuje kako še ne najstnice bruhajo na wcju (ali kaj je tisti prostor) in kako se "božajo" na postelji. :runterdrueck:

Moja demokratična izjava, seveda.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 27. Mar. 2008 11:10

Midva z mojim sva pa šele včeraj ugotovila, da ta pevec ni pevka :? Ne vem zakaj, ampak do včeraj sem mislala, da je tist ko poje punca. Ma tak poženščen glas. No ja, videz pa tut!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov