tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 12. Nov. 2007 15:42

Mah, men je glih to hudo ker so bolj mlajša skupina... če bi se pojavili kasneje, recimo tam pri 25 letih, ne bi bli nobenmu zanimivi. Tako se pa dost mladih lahko poistoveti z njimi.

Slika
Uporabniški avatar
little_biest
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a little_biest » 12. Nov. 2007 16:04

^^ opa kera huda fotka! Sploh Bill je ful hud gor.
Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 12. Nov. 2007 18:13

trisha napisal/-a:Mah to da eni ne razumejo nemško sploh ni problem, ker so posnel že ful pemi v angleškem jeziku. Pa vse pesmi so že tut prevedene.

Ja res je, obstajajo dve verziji albumov, angleški in nemški. Ampak men njihovi komadi v angleščini sploh ne potegnejo. Ful bolš mi zvenijo v nemščini. Komadi s prevodom zgubijo določen čar, pa tud vsebina ni več to kar je bila.

Tko da jst ostajam pri njihovih nemških verzijah.
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 12. Nov. 2007 19:33

Buttercup napisal/-a:
trisha napisal/-a:Mah to da eni ne razumejo nemško sploh ni problem, ker so posnel že ful pemi v angleškem jeziku. Pa vse pesmi so že tut prevedene.

Ja res je, obstajajo dve verziji albumov, angleški in nemški. Ampak men njihovi komadi v angleščini sploh ne potegnejo. Ful bolš mi zvenijo v nemščini. Komadi s prevodom zgubijo določen čar, pa tud vsebina ni več to kar je bila.

Tko da jst ostajam pri njihovih nemških verzijah.

:wink: ja sj jst tut, nemščina je njihov materni jezik in se prov čut d pojejo bl sproščeno pa to, tut na koncertih(sicer še na nobenmu nism bla, sam upam d bo kmal kater kje v bližini) se publika ful bolš odzove na nemške komade. Ja pa slišala sm d na koncertih res ful šov nardijo in razturajo do konca. V glavnm men so tipi zakon.
Uporabniški avatar
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Chavah » 12. Nov. 2007 19:51

Zakon skupina!!! Men so vsi tok hudi... sploh Bill ma tak odštekan stil. Moja kolegica je bla na njihovem koncertu na Dunaju in baje so fantje fuuul hud koncert izpeljali.

Jst sm si zlovdala njihov DVD (Schrei - Live DVD) z njihove prve turneje, ki so jo meli. In ja res, tipi čist razturajo... ful hud show, vse v živo(!) odpeto... skratka brez pripombe.

Btw, zanimiva mi je ta Billova "preobrazba"... najprej je zgledal takole, zdej pa zgleda tkole :D
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 12. Nov. 2007 20:45

a dvojčka sta enojajčna al dvojajčna? enkrat sem gledala intervju in ko so toma pokazal se mi je zdel kot bill brez makeup-a, lahko se pa motim :nixweiss:
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 12. Nov. 2007 21:34

Enojajčna sta :wink: . Brez mejkapa pa z enako oblečena bi bla čist ista, sam Bill je mal večji od Toma, drgač sta pa oba baje že okol 185cm velika.
Uporabniški avatar
x-sarch-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x-sarch-x » 12. Nov. 2007 22:01

trisha napisal/-a:x-sarch-x:Kje si jih pa srečala(če ni skrivnost)?
ma ja itak d ni skrivnost! pač fotr mi je že ne vem kolk let obljublou d me bo peljou k teti u nemčijo in na koncu me je res!! blo je pa ravn sred poletja 2005 k še niso bli ne vem kolk znani po evropi še u nemčiji niso bli!! in pač mi smo jih takrt sploh se ne spomnm več kko je blo uglaunm srečal smo se sam js sploh nism vedla kdo so oni pa za billa sm misla d je punca!! pač NOTHING SPECIL
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 13. Nov. 2007 10:40

I'm a big fan!

Resno, mene so čist prevzel. Med poletjem sem si kupila njihov album "Zimmer 483"... čist tko za foro... ker takrat mi sploh niso bli ne vem kaj... pol sem pa po parih komadih čist not padla. Najbolj mi je všeč komad "Totgeliebt", ker me besedilo pesmi ful spominja na zvezo z bivšim tipom.

Pa ko ste omenjale tisto o dvojčkih... sploh nisem vedla, da sta enojajčna dvojčka, ker men ful različna delujeta. (Pa v čem je sploh fora eno in dvojajčnih dvojčkov?).
Uporabniški avatar
little_biest
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a little_biest » 13. Nov. 2007 10:47

^^ za enojajčne je značilno to, da sta čist ista. Za take je značilno to, da sta zmeri istega spola in sta si tud v osebnostnih lastnostih fuuul podobna. Za dvojajčne pa je značilno, da sta lahko tud različnega spola (moški in ženska) in lahko tud da nimata vizualnih podobnosti. Pogosto masta tud dost različne osebnosti.

Sicer pa, med Billom in Tomom sploh ni kakšne bolj opaznejše razlike. To se ti samo zdi, ker masta oba čist različen styling oblačenja. Vendar če samo primerjaš obraze med sabo boš bolj težko najdla razliko. Recimo oči, nos, usta... masta čist ista. Razen pri nasmehu ima Bill mal bolj krive zobe :D
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 13. Nov. 2007 10:53

Eh, men je on glih zaradi teh malce bolj krivih zob še bolj simpatičen :D Npr. nekatere ljudi to zna ful pogršat, ampak on pa ravno zaradi tega še bolj luškan izpade. Ima srečo da ma ful bele zobe in mu to nardi tak zelo poseben nasmeh.
Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 13. Nov. 2007 11:38

Sam tale kitarist Tom je men tok hud da dol padeš. Sicer mi mlajši tipi sploh ne potegnejo, ampak tega se pa sploh ne bi branila :D

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 13. Nov. 2007 12:40

^^ jst sm glih za tega tipa že čist na začetku ko so se pojavili rekla, da bo ful hud, ko bo mal starejši. Že takrat je mel take "poteze" da se je prav vidlo, da bo ful hud ko bo malce zmutiral. In res je!
Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 13. Nov. 2007 14:36

Hud je ja!
Ampak tud Bill mi je kot pojava ful zanimiv...

Slika Slika Slika
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Never-ending-story » 14. Nov. 2007 12:03

Ta njihov vizualen stil mi je ful hud! Pa tud komade nimajo slabe.

Slika

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov