tokio hotel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
se strinjam... na začetku tut meni niso bli ne vem kaj... še poosebno mi ni šlo v glavo kako lahko nekdo s takim otroškim glasom poje rock komade, ampak odkar je pevec začel mutirat, sploh ni tako slabo... kako bo šele vse skupi zvenel, ko bo do konca mutiral
ja ostalim je pa res zamankovalo glasu... Amy Winehouse je pa bla poglavje zase pri svojem petju (beri: momljanju)
ja ostalim je pa res zamankovalo glasu... Amy Winehouse je pa bla poglavje zase pri svojem petju (beri: momljanju)
-
little_biest - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: Novo mesto
^^ uff, ta komad je pa tud men ful hud. Res ma ful hudo besedilo!!!
Kar se na splošno Tokio hotela tiče pa moram rečt, da tud men z vsakim komadom bolj všeč postajajo. Ful so se spremenil. Pa tud vokalist Bill ma čist drugačen glas (bolj globok) odkar je mal zmutiral.
Drgač sem pa tud jst gledala MTV europe music awards in mi je od vseh nastopov najbolj v oči padel ravno ta od Tokio hotela. Res enkraten nastop - ni kej! Sploh tisto na koncu je blo FUL HUDO, ko začne voda dol tečt!
Pa ne vem, če ste poslušali tiste izjave po končanem showu, ko so omenjali da so bili tud nekateri ameriški izvajalci čist navdušeni nad njihovim nastopom. Recimo Nelly Furtado je rekla, da so ful senzacionalen band in da bodo kmalu postali zvezde svetovnega formata... Pa Avril Lavigne je povedala, da pred tem sploh ni vedla za njih in da je bla čist navdušena nad njihovim nastopom. Celo neki je omenjala da bo tud sama na svoji turneji probala izvest tisto sceno ko voda dol pada. Pa Nicole Scherzinger je rekla da ji je ful hud styling od Billa...
Kar se na splošno Tokio hotela tiče pa moram rečt, da tud men z vsakim komadom bolj všeč postajajo. Ful so se spremenil. Pa tud vokalist Bill ma čist drugačen glas (bolj globok) odkar je mal zmutiral.
Drgač sem pa tud jst gledala MTV europe music awards in mi je od vseh nastopov najbolj v oči padel ravno ta od Tokio hotela. Res enkraten nastop - ni kej! Sploh tisto na koncu je blo FUL HUDO, ko začne voda dol tečt!
Pa ne vem, če ste poslušali tiste izjave po končanem showu, ko so omenjali da so bili tud nekateri ameriški izvajalci čist navdušeni nad njihovim nastopom. Recimo Nelly Furtado je rekla, da so ful senzacionalen band in da bodo kmalu postali zvezde svetovnega formata... Pa Avril Lavigne je povedala, da pred tem sploh ni vedla za njih in da je bla čist navdušena nad njihovim nastopom. Celo neki je omenjala da bo tud sama na svoji turneji probala izvest tisto sceno ko voda dol pada. Pa Nicole Scherzinger je rekla da ji je ful hud styling od Billa...
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst pa njih res ne prenesem. Ne vem zakaj, že takoj ko so postal slavni sm mela nek odpor do njih. Njihov izgled, muzka, vse me je motl. Prjatlca je bla pa res čist nora na njih, tko d e o tem nisva mogli pogovarjat.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Men je že neki časa njihova muska ful všeč + besedila so res takšna d ti sedejo čist do srca, ful mi je pa dobr tud da jim je res mar za njihove fane, nisem še vidla banda k bi tolk 'skrbel' za svoje oboževalce. Dobila sm feeling, da se res trudjo za nas pa hodjo na koncerte tja kjer slišjo d jih hočjo vidt, čeprav poslušajo tisto histerično kričanje najbrž od zore do mraka so skor vedno nasmejani & dajejo avtograme, se slikajo,...
Res upam d bodo mel kmal koncert tuki u Sloveniji, bi jih blo zanimiv vidt. Pa ta ta nov komad 1000 Meere je res zakon
Evo še mal slikc:
band:
dvojčka:
pa ta tip Bill ma tolk sweet nasmeh d dol padš
Res upam d bodo mel kmal koncert tuki u Sloveniji, bi jih blo zanimiv vidt. Pa ta ta nov komad 1000 Meere je res zakon
Evo še mal slikc:
band:
dvojčka:
pa ta tip Bill ma tolk sweet nasmeh d dol padš
-
x-sarch-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2007
trisha js se totalno strinjam s tabo res se ful trudjo za oboževalce pa to
samam sm jih osebno že spoznala ampak nism njihova sestrična al pa kej takšnga vse skupi je blo le gola sreča al pa naklučje ne vem!!
si pa vseen želim da bi pršl u slovenijo pa nardil en res dobr koncert!!
drugač pa tnx za slikce 1 mi je pa d best
samam sm jih osebno že spoznala ampak nism njihova sestrična al pa kej takšnga vse skupi je blo le gola sreča al pa naklučje ne vem!!
si pa vseen želim da bi pršl u slovenijo pa nardil en res dobr koncert!!
drugač pa tnx za slikce 1 mi je pa d best
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Mah tipičen band za najstnice... . Pač taka muzika in imidž so na katere so mokre 13,14,15,...letnice. Meni osebno izpadejo totalne pičkice k jih vidim/slišim...Eno je muzika, drugo je cirkus...
-
x-sarch-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2007
okej nisi edina k se ti je to zgodl js sm se prou smejala k sm zvedla d je tip!!Eileen napisal/-a:Ko sem prvič vidla tega Billa, sem mislila, da je baba... Lahko bi bil komot ženska, pa ne bi nikoli rekla, da zgleda kot moški. Upam, da nisem katere s tem užalila, a ne morem si pomagat...take poteze obraza ima.
res pa d nimajo muske za mal starejšo populacijo ampak tja to 16 let čeprou se najdejo tud izjeme!!
men je bend uredu čeprou jih osebno ne poslušam
-
trisha - Sramežljivka
Bill (pevec)&njegov brat dvojček imata 18 let, bobnar 19 let, ta drugi kitarist pa ima 20 let tko d tolk zelo mladi pa spet niso. Obstaja veliko bandov k so njihove starosti. Narobe je, da je enim ostal v glavi tist njihov imidž&Durch Den Monsun iz začetka njihove kariere, fantje so se pa od takrat kr fajn spremenil.
Dejstvo pa je, da so na sceni zdaj že 4 al 5 let in da postajajo bolj in bolj popularni in to ne samo po Evropi ampak tut v Ameriki, celo bližnjem vzhodu,... tko d jst jim ne bi rekla d so glih sfaleni. Itak ma pa vsak svoje mnenje.
x-sarch-x:Kje si jih pa srečala(če ni skrivnost)?
Dejstvo pa je, da so na sceni zdaj že 4 al 5 let in da postajajo bolj in bolj popularni in to ne samo po Evropi ampak tut v Ameriki, celo bližnjem vzhodu,... tko d jst jim ne bi rekla d so glih sfaleni. Itak ma pa vsak svoje mnenje.
x-sarch-x:Kje si jih pa srečala(če ni skrivnost)?
-
ghotic_girl - Sramežljivka
Men so oni ful hudi!!! Jst jih poslušam že kar nekaj časa. Sicer ne od samega začetka, ampak od takrat ko so posneli komad "Rette mich". Ta komad me je čist prevzel.
Pa glede tega izgleda, k nekateri pravite da ful grozn zgledajo (in oh in sploh)... jst bi samo to rekla, da mi je pri njih ravno ta vizualni stil še najbolj všeč! To da ima vokalist Bill en svoj poseben stil se mu šteje prej kot pozitivno kot negativno lastnost. Oni so glih zaradi tega vizualnega stila postali taka senzacija, ker s tem kažejo določeno unikatnost. Hvala bogu da niso nek polizan pop band, kjer sploh ne veš več kdo koga kopira.
Ta tanov komad "1000 Meere" je pa res eden izmed boljših... pa ne zaradi melodije, ampak zaradi samega besedila, ki se te res dotakne!
To pa sploh ne drži. Njihovi komadi so čist solidni in jih nikakor ne bi uvrstila v kategorijo za mlajše poslušalce. Ker kot prvo - komadi niso pocukrani, ampak imajo kar ornk globoka besedila, in vsebina teh se zmeri dotika nekih odraslih tem. Edino zaradi česar jih nekateri odrasli poslušalci ne poslušajo je zato, ker so člani skupine še dokaj mladi in takih poslušalcev se takoj oprime nek stereotip, češ, tole so itak eni mulci - kaj pa oni vejo o glasbi In kot drugo - ni res, da jih poslušajo samo 16 letnice, ker jst poznam velik starejših punc, ki se jim zdi njihova glasba zelo v redu. Tud sama sem stara 20 let in se mi zdijo ful v redu skupina. To da jih imajo nekateri še vedno za pocukran oz. sfanjen band je pa zato, ker se jih ponekod še zmeraj drži tisti začetni imdiž, ko so še kot 15-letniki peli "Durch den moonson". Ampak od takrat se je pri skupini ogromno stvari spremenilo!
Pa glede tega izgleda, k nekateri pravite da ful grozn zgledajo (in oh in sploh)... jst bi samo to rekla, da mi je pri njih ravno ta vizualni stil še najbolj všeč! To da ima vokalist Bill en svoj poseben stil se mu šteje prej kot pozitivno kot negativno lastnost. Oni so glih zaradi tega vizualnega stila postali taka senzacija, ker s tem kažejo določeno unikatnost. Hvala bogu da niso nek polizan pop band, kjer sploh ne veš več kdo koga kopira.
Ta tanov komad "1000 Meere" je pa res eden izmed boljših... pa ne zaradi melodije, ampak zaradi samega besedila, ki se te res dotakne!
x-sarch-x napisal/-a:res pa d nimajo muske za mal starejšo populacijo ampak tja to 16 let čeprou se najdejo tud izjeme!!
To pa sploh ne drži. Njihovi komadi so čist solidni in jih nikakor ne bi uvrstila v kategorijo za mlajše poslušalce. Ker kot prvo - komadi niso pocukrani, ampak imajo kar ornk globoka besedila, in vsebina teh se zmeri dotika nekih odraslih tem. Edino zaradi česar jih nekateri odrasli poslušalci ne poslušajo je zato, ker so člani skupine še dokaj mladi in takih poslušalcev se takoj oprime nek stereotip, češ, tole so itak eni mulci - kaj pa oni vejo o glasbi In kot drugo - ni res, da jih poslušajo samo 16 letnice, ker jst poznam velik starejših punc, ki se jim zdi njihova glasba zelo v redu. Tud sama sem stara 20 let in se mi zdijo ful v redu skupina. To da jih imajo nekateri še vedno za pocukran oz. sfanjen band je pa zato, ker se jih ponekod še zmeraj drži tisti začetni imdiž, ko so še kot 15-letniki peli "Durch den moonson". Ampak od takrat se je pri skupini ogromno stvari spremenilo!
-
little_biest - Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
ghotic girl napisal/-a:Ta tanov komad "1000 Meere" je pa res eden izmed boljših... pa ne zaradi melodije, ampak zaradi samega besedila, ki se te res dotakne!
Joj, ta komad je tud men tok hud. Ful ma lepo in žalostno besedilo.
Tale del iz komada mi je najlepši:
**Die Straßen leer
Ich dreh mich um - Die Nacht hat mich verloren
Ein kalter Wind
Die Welt erstarrt - die Sonne ist erfroren
Wir müssen nur noch tausend Meere weit
Durch tausend dunkle Jahre ohne Zeit
tausend Sterne ziehen vorbei
Wir müssen nur noch tausend Meere weit
Noch tausen mal durch die Unendlichkeit
Dann sind wir endlich frei**
Mogoče imajo (imamo) tisti ki razumejo nemško malce prednosti in jim njihovi komadi ratajo prej všeč. Nemščina pač ni nek jezik, ki bi bil vsakomur všeč in verjamem, da nekatere že samo to odvrne od poslušanja njihove glasbe.
-
trisha - Sramežljivka
ghotic_girl napisal/-a:Pa glede tega izgleda, k nekateri pravite da ful grozn zgledajo (in oh in sploh)... jst bi samo to rekla, da mi je pri njih ravno ta vizualni stil še najbolj všeč! To da ima vokalist Bill en svoj poseben stil se mu šteje prej kot pozitivno kot negativno lastnost. Oni so glih zaradi tega vizualnega stila postali taka senzacija, ker s tem kažejo določeno unikatnost. Hvala bogu da niso nek polizan pop band, kjer sploh ne veš več kdo koga kopira.
s temle se pa 100% strinjam.
Mah to da eni ne razumejo nemško sploh ni problem, ker so posnel že ful pemi v angleškem jeziku. Pa vse pesmi so že tut prevedene. In tut jst poznam kr neki folka čez 20 let(celo čez 30) k so jim všeč.
Tale komad mi je pa čist najlepši:
Tokio Hotel - Hilf mir fliegen
<33
-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Men so fuuul hudi!!!
Jst sm si že neki časa nazaj naložila par komadov od njih, glih tok da vidim kakšno muzko majo... in so me čist prepričal!!! Takoj naslednji dan sem si šla kupit njihov album.
Pa tale nastop ki so ga meli na "MTV europe music awards" je bil čist carski!
Kar se pa Billa tiče: on mi ima čist odštekan stil (v pozitivnem smislu) in mi je kot pojava ful zakon! Glih zarad tega, ker ne kopira nobenga in ima pač nek svoj stil ki ga nima noben. Res svaka čast! Njemu res dol visi kaj si drugi mislijo - in tud prav je tako!
Jst sm si že neki časa nazaj naložila par komadov od njih, glih tok da vidim kakšno muzko majo... in so me čist prepričal!!! Takoj naslednji dan sem si šla kupit njihov album.
Pa tale nastop ki so ga meli na "MTV europe music awards" je bil čist carski!
Kar se pa Billa tiče: on mi ima čist odštekan stil (v pozitivnem smislu) in mi je kot pojava ful zakon! Glih zarad tega, ker ne kopira nobenga in ima pač nek svoj stil ki ga nima noben. Res svaka čast! Njemu res dol visi kaj si drugi mislijo - in tud prav je tako!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov