tokio hotel

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavender » 24. Jun. 2007 19:43

Tokio hotel so baje, pred enim mesecem, brez večjih težav, do konca zapolnili olimpijsko halo v Münchnu, z 14.530 oboževalci! :eek: V enem članku sem brala, da so s tem podrli rekord, saj s tolikšnim številom trenutno nihče od nemških bandov ne polni koncertne dvorane. Respect! Slika

Men osebno so oni ful huda skupina. Bill pa mi ma čist odštekan stil (v pozitivnem smislu)... ena izmed njegovih "kreacij" je definitivno ta spodi :D

Slika

Mene so oni sicer bolj z glasbo prepričali, ampak tud vizualno niso tok grozni, kokr se nekateri tuki zgražate (predvsem glede Billa). V resnici pa poba sploh ni napačen... men je čist simpatičen...

Slika Slika

Aja, pa to k ga nekateri povezujejo z geyi in oh in sploh... to definitivno ne drži, ker je bil že doskrat viden z ženskami. Ena izmed mnogih slik:

Slika
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 24. Jun. 2007 20:50

to, da ga dost vidjo z ženskami, še ne pomen da ni gay :wink:

je pa res smotan, da folk ocenjuje na podlagi videza o spolni usmerjenosti :?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Jun. 2007 11:02

Meni je Bill ful tak poseben človek. Mogoče je tak postal zaradi slave... Samo meni je res všeč njegov videz in nastop.

Btw, je kdo poslušal njihov angleški album? Jaz sem si ga končno dol potegnila in me je fajn presenetil. Bill ima res čist spremenjen glas, ni več tisti otročji kot je bil na začetku. Pa tudi sama glasba mi je všeč. Mogoče bi lahko še malo delali na bobnih in trši kitari, ali ok... to je subjektivno. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 25. Jun. 2007 12:10

Jst sm poslušala angleško verzijo in je ful huda :gut:
Na začetku mi je blo mal čudn, ker sem jih bla navajena poslušat v nemščini, ampak pol se hitr navadiš in grejo besedila hitr v ušesa.

g00fy_qa napisal/-a:Meni je Bill ful tak poseben človek. Mogoče je tak postal zaradi slave... Samo meni je res všeč njegov videz in nastop.

Se čist strinjam! Men je Bill ful zanimiva osebnost in ful rada poslušam njegove intervjuje na tv-ju, ker se mi zdi tip ful pameten in na splošno dosti zrel za svoja leta.

Pa ful mi je zanimiv ta "preobrat" ki ga je nardila skupina... ful so se otresli tega "teeny imidža" :cool:
Uporabniški avatar
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lolirot » 26. Jun. 2007 10:47

Men so tokio hotel že od samega začetka ful všeč. Sprva sm bla čist "zaprisežena" fanica in sm bla ful užaljena, če je kdo kej čez njih reku… ampak zdej sm se (hvala bogu :D) mal umirila in me razni (negativni) komentarji čez skupino ne ganejo več. Jst pač vem, da ustvarjajo dobro glasbo in da tisto, kar nekateri nevoščljivci (ki nimajo pojma o glasbi) pišejo pač ni res. Oni so zelo talentirana skupina, ki še zelo dolgo ne bo zatonila v pozabo, saj se vsak dan bolj držijo.

Tokio hotel so že zdavnaj dokazali, da niso ena izmed plehkih skupin, ki se na ekranih obdržijo le par mesecev! So definitivno zvezde svetovnega formata, kar dokazujejo njihovi (trenutno) rekordno razprodani koncerti po Evropi. V Madridu, kjer so pred parimi dnevi imeli koncert, so ble karte baje razprodane v samo 24 urah :wink:

Jst bom po moje njihova fanica še dolg :cool:
Uporabniški avatar
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavender » 16. Jul. 2007 14:53

Tokio hotel so mel včeraj v Parizu koncert pred pol milijona ljudi :cool:

Video: Tokio hotel - Le concert de la fraternité
Uporabniški avatar
Pookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pookie » 17. Jul. 2007 15:15

^^ huuuudo!!!

Tist ta drug komad je ful hud! Čist tak rokerski :gut: Pa tist "sound" od bas kitare čist zmaga!
Baje je blo nekaj več kot 500.000 folka pred Eiffelovim stolpom :eek:

Pa a se to samo men zdi, al so teli fantje ful nekam zrasli?! Tisti pevec Bill je baje že 1.84 visok...
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a trisha » 17. Jul. 2007 16:27

ful noro :ja:
zdj jih že neki časa spremlam in se mi zdi d vsaka nasledna pesem k jo nardijo je boljša od prejšnjih. :zustimm: se jim vid d so mal zrastl ne sam vizualno ampak tut glasbeno :wink:

sam tiste cvileče fanice k so zmeri zravn mal najedajo :roll: :wink:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 17. Jul. 2007 18:49

Lavender napisal/-a:Tokio hotel so mel včeraj v Parizu koncert pred pol milijona ljudi :cool:
Video: Tokio hotel - Le concert de la fraternité

Tale nastop je res fenomenalen. To so mel francozi nek nacionalni praznik in so pred Eiffelovim stolpom gostili tud ful drugih glasbenih izvajalcev. Jst sm gledala na NRJ-ju (francoski program) celoten koncert od vseh izvajalcev in mi je ta nastop od Tokio hotela takoj ful v oči padel. Res ful huda izvedba... :gut:

In ja, tist ta drug komad absolutno zmaga. Res neverjetno, kako so se teli "mulčki" glasbeno razvil. Svaka čast!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Jul. 2007 20:28

Same dobre kritike tega koncerta, zato sem si ga še sama pogledala. :D

Meni je tudi všeč tisti drugi komad. Res pohvalno da jim vsa ta slava kot mladim ljudem ni stopila v glavo in da še imajo ustvarjalno žilico. Zanimiv band, ni kaj. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Lady sadness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady sadness » 18. Jul. 2007 10:53

Jap teli Tokio hotel res presenečajo zadne čase... men so vse bolj všeč! Kar se tiče tega koncerta v Parizu pa lahko samo rečem --> kapo dol. Ker hud glas ma tale Bill kr na enkrat! K se še spomnem tistga "baby" glasu ko je pel "ich muss durch den Monsoon, hinter die Welt..." :D Zdej pa kr na enkrat bolj na "hard" useku. Hudo :gut:

trisha napisal/-a:Sam tiste cvileče fanice k so zmeri zravn mal najedajo

Če koga zanima eden večjih fan ekstremov, kar so jih člani skupine po moje doživeli, naj si pogledajo tale dva linka:

1. tokio hotel fans
2. tokio hotel fans

Fani so dobesedno napadli avto v katerem so bli tokio hotel, tko da člani skupine sploh niso mogli (oz. se niso upali :D) izstopiti ven iz avta. Pol so pa morali bodyguardi vsakega posebi čez tisto množico ven izvlečt :D
Zadnjič spremenil Lady sadness, dne 24. Avg. 2007 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
margarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a margarita » 19. Jul. 2007 16:56

Omg, pol milijona ljudi... tole pa je že svojevrsten uspeh. :wink:
Diamonds are a girl`s best friend.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 10. Nov. 2007 16:46

fantje so zmagali na letošnjih MTV Europe Music Awards 2007 v kategoriji Best Inter Act

Na prireditvi so tudi nastopili s komadom Monsoon... konec nastopa je zanimiv :D

Zadnjič spremenil sinička, dne 16. Nov. 2007 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 10. Nov. 2007 19:13

tanou komad 1000 meere je zakon
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 10. Nov. 2007 19:49

sinička napisal/-a:fantje so zmagali na letošnjih MTV Europe Music Awards 2007 v kategoriji Best Inter Act

Na prireditvi so tudi nastopili s komadom Monsoon... konec nastopa je zanimiv :D

Jst ko sem vidla ta nastop sem na koncu samo tkole gledala --> :eek: :eek: Respekt za tole izvedbo!

Najbolj zanimivo pa je to, da so na teh MTV - europe music awards nastopali ful znani pevci in skupine kot so Avril Lavigne, Amy Winehouse, My Chemical Romance, Nicole Scherzinger ... in vsi nastopijo na playback... :? in potem jih prekašejo neki 18-letniki z bombastičnim "life performance-om"... LOL.

Men kr še zmeri ne gre v glavo kako so se teli fantje glasbeno razvil. Na začetku so mi šli fuuul na živce, zdej so mi pa čist zanimivi ratali.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov