Thomas Godoj (Neuer Superstar)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Svašta se to ne moreš verjet. Danes sem bla v avstriji v mediamarktu pa sem šla pogledat če majo Love is you premium verzijo.. Kaj so mi rekli? Ausverkauft.
Včeraj pa je prišo single na police. Če toti ne bo podrl vseh rekordov, potem pa naj me vrag.
Včeraj pa je prišo single na police. Če toti ne bo podrl vseh rekordov, potem pa naj me vrag.
-
FreakChiq - Kofetarica
Upam, da se Thomas zaveda, da sem zdaj samo zaradi tega, da bi njega vidla nastopat, prostovoljno prenašala nemške šlager pevke *huh*
In kaj sem dočakala?? WINKE!
Vsi trije, torej kitarist, basist, bobnar, so bivši Winki... Nekah mam občutek, da se bo kmalu namesto "hier ist Thomas Godoj" glasilo "und hier sind WINK!" Aaaa legenda!!! Da je Thomasu celo uspelo njegove kolege polek potegnit. Ql ql ql! Tip je res GODoj!
Aaa jaz morem spat...
In kaj sem dočakala?? WINKE!
Vsi trije, torej kitarist, basist, bobnar, so bivši Winki... Nekah mam občutek, da se bo kmalu namesto "hier ist Thomas Godoj" glasilo "und hier sind WINK!" Aaaa legenda!!! Da je Thomasu celo uspelo njegove kolege polek potegnit. Ql ql ql! Tip je res GODoj!
Aaa jaz morem spat...
- nikica84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
A tole, k je Thomas pel v soboto po evroviziji na ARD, so bli winki zraven?
bolj spremlam Thomasa tko, da res nisem opazila kdo je bil še na odru,
večkat ga gledam na nastopih, bolj bi bla rada enkrat v bližni prihodnosti na njegovem koncertu res je super
bolj spremlam Thomasa tko, da res nisem opazila kdo je bil še na odru,
večkat ga gledam na nastopih, bolj bi bla rada enkrat v bližni prihodnosti na njegovem koncertu res je super
- kyria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
ah, če sem čisto iskrena, sem si želela, da bi thoma pri meni vsaj malo popustila, zdaj ko je konec, pa nič, še kar vztraja
zato predvsem hvala za link do videospota, ker imam sicer nekaj težav z youtube. ta link pa celo dela. v glavnem, hvala.
v soboto nisem gledala njegovega nastopa, ampak novica, da se wink nekak spet formirajo skupaj tik po njegovi zmagi, je kar malo presentljiva. sem pričakovala, da ga bodo malo dlje časa imeli "na vrvici". kakoroli že, v prvi vrsti je to dobra novica. tako imajo vsi skupaj več možnosti, da zdržijo več kot eno leto na sceni, ko sicer zvezde podobnega formata začnejo počasi umirati.
sem si pa ravnokar ogledala na rtl-ovi spletni strani news in sem bla kr zgrožena kakšno sliko thomasove ex so dali gor. dobro, saj punca ni neka blazna lepotica, ne bi pa mogla reč, da je grozna, pač povprečna. joj, ampak tam se mi je pa res zdela grozna. se mi je kr malo zasmilila je pa ne razumem, zakaj se je začela zdaj tako medijsko izpostavljat.
zato predvsem hvala za link do videospota, ker imam sicer nekaj težav z youtube. ta link pa celo dela. v glavnem, hvala.
v soboto nisem gledala njegovega nastopa, ampak novica, da se wink nekak spet formirajo skupaj tik po njegovi zmagi, je kar malo presentljiva. sem pričakovala, da ga bodo malo dlje časa imeli "na vrvici". kakoroli že, v prvi vrsti je to dobra novica. tako imajo vsi skupaj več možnosti, da zdržijo več kot eno leto na sceni, ko sicer zvezde podobnega formata začnejo počasi umirati.
sem si pa ravnokar ogledala na rtl-ovi spletni strani news in sem bla kr zgrožena kakšno sliko thomasove ex so dali gor. dobro, saj punca ni neka blazna lepotica, ne bi pa mogla reč, da je grozna, pač povprečna. joj, ampak tam se mi je pa res zdela grozna. se mi je kr malo zasmilila je pa ne razumem, zakaj se je začela zdaj tako medijsko izpostavljat.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ta teden je en dolg članek v nemškem BRAVO-tu o Thomasu... in v njem Dieter Bohlen kr neki naklada, kako je za Thomasa ful rizično, ker se hoče spustit v rockerske vode... in kao da bi bolj užgalo, če bi sprejel tisto, kar mu oni "servirajo"
- kyria
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
seveda
http://www.rtl.de/musik/superstar_945680.php
so pa punce že nekaj slik dale gor, ampak pri dsds topiku.
http://www.rtl.de/musik/superstar_945680.php
so pa punce že nekaj slik dale gor, ampak pri dsds topiku.
-
FreakChiq - Kofetarica
nikica84 napisal/-a:A tole, k je Thomas pel v soboto po evroviziji na ARD, so bli winki zraven?
Jap! Jaz sem sem se pa prav osredotočla (kolko se je pač šlo osredotočit na koga drugega razen Thomasa hehe - kak je na odru deloval sproščeno, pa taki občutek sem mela kot da je 1/2 če ne ki 3/4 folka samo zaradi njega tam. Je ena rekla, da kak je bil njegov nastop mimo se je začelo praznit heh) na ozadje, ker je blo rečeno, da bo šlo par kolegov z njim. Saj se je že predvidevalo, da bodo bivši Winki njegov band na raznih nastopih, samo vseeno moreš tako ql novico na lastne oči videt hehe.
Vsaka čast njim, da so sprejeli kinda grenko dejstvo, da morajo zdaj namesto Wink nastopad pod Thomas Godoj. Pa končno so tudi ovi v biznesu skapirali, kaka gold jama so ti.
Če katera želi si lahko sobotni nastop na ARD pogleda tukaj!
My favorite fotka iz nastopa:
kyria napisal/-a:ah, če sem čisto iskrena, sem si želela, da bi thoma pri meni vsaj malo popustila, zdaj ko je konec, pa nič, še kar vztraja
v soboto nisem gledala njegovega nastopa, ampak novica, da se wink nekak spet formirajo skupaj tik po njegovi zmagi, je kar malo presentljiva.
Heheh jaz sem tudi mislila, da se bo po DSDSu malo umirlo moje spremljanje raznih kanalov a la RTL. Dreka. Še hujše je Damn!
Če je kaj presenetljivo na tej zadevi je to, da so ovi šefi skapirali kaki potencial (s tem mislim predvsem keš) so dobili s Thomasom. Potem pa še dodaj temu dejstvo, da večina fanov zdaj ve, da nastopa kvazi v Wink formaciji potem pa so/bodo kase tak 3x bolj polne Če so že samo singli razprodani like vsepovsod (in to v enem dnevu!!!) te si lahko misliš kako bo na kakem koncertu. Tokio Hotel za starejšo generacijo hehe.
@Bumerang
Bohlen sploh ve kaj govori? Nea ne? Jaz tak vem kaj je njegov problem. Strah ga je, da bo Thomas kmalu njegovega Marka iz 1. mesta potisno.
-
FreakChiq - Kofetarica
Mala doza Thomasa nea nikoli škodi
Drugače pa lahko tukaj poslušate današnji kratki intervju pri 1Live. Njegov song Helden gesucht, ki bo tudi na albumu, je zapel!!
Drugače pa lahko tukaj poslušate današnji kratki intervju pri 1Live. Njegov song Helden gesucht, ki bo tudi na albumu, je zapel!!
-
FreakChiq - Kofetarica
Aja prej sem čisto pozabla dodat še to, da si bomo thomatizirani fani jutri želeli bit na dveh krajih hkrati.. oz. v tem primeru gledat dva programa hkrati
V glavnem Thomas je s Fadyjem vret jutri pri JB Kerner (ZDF - 23.15) istočasno pa je tudi pri Raabu - TV Total (Pro7 - 23.15).
Sedaj pa nastane problem kaj gledat?
Jaz sem se odločla za TV Total .. Oddajo na ZDFu pa sem že programirala, da mi bo snemalo. Sicer pa mislim da bota obe oddaji slej kot prej nekje za zdownloadat - Vsaj tisti del s Thomasom not.
V glavnem Thomas je s Fadyjem vret jutri pri JB Kerner (ZDF - 23.15) istočasno pa je tudi pri Raabu - TV Total (Pro7 - 23.15).
Sedaj pa nastane problem kaj gledat?
Jaz sem se odločla za TV Total .. Oddajo na ZDFu pa sem že programirala, da mi bo snemalo. Sicer pa mislim da bota obe oddaji slej kot prej nekje za zdownloadat - Vsaj tisti del s Thomasom not.
-
FreakChiq - Kofetarica
kyria napisal/-a:FreakChiq, ko bom jaz velika in bogata, te vzamem v službo, saj mi nič ne bo treba delat
Komot! Dokler bo plača štimala heheh
Treba je poskrbet za to, da se Thoma tudi v SLO nadaljuje, a ne? (čeprav to kinda škodi real lajfu, pa j*bi ga hehe)
In tak kak mene filajo drugi na german forumih z različnim stuffom tak jaz pol najvažnejše stvari vam posredujem
-----
Nekaj slik iz včerajšnega Kerner showa. Ne skrbet, nič niste zamudile, včeraj so samo snemali oddajo. Predvajana še bo zmeraj danes. Baje, da je blo spet puno Thomas fanov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov