Thomas Godoj (Neuer Superstar)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 185 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Očitno ne bo tak hitro..
Jaz še sicer nimam naročenega (mogoče bomo ravno takrat kaj po Avstriji letali - who knows), no da pridem k pointu.. izid albuma so prestavli in sicer iz 27. na 4.7.!
Zraven tega pa zgleda tak, kot da so Leaving komad črtali iz trackliste. Vsaj na SonyBMG je 13 songov naštetih (moglo bi jih bit 14) *jok*
Pa ker ni že to dovolj hudo, pride 4.7. prav tako Fadyjev Blessed single ven. *boring*
Jaz še sicer nimam naročenega (mogoče bomo ravno takrat kaj po Avstriji letali - who knows), no da pridem k pointu.. izid albuma so prestavli in sicer iz 27. na 4.7.!
Zraven tega pa zgleda tak, kot da so Leaving komad črtali iz trackliste. Vsaj na SonyBMG je 13 songov naštetih (moglo bi jih bit 14) *jok*
Pa ker ni že to dovolj hudo, pride 4.7. prav tako Fadyjev Blessed single ven. *boring*
-
FreakChiq - Kofetarica
Kak je pa ta človek posrečen, ne
Glih pogledla Oli Geissen show.. se nisem mogla k sebi prit, ko sem slišala ovi stavek "dreck im gesicht"
Se to ne moreš da fejkaš. Tip je res legenda heheh.
Par fotk iz Bild Osgar prireditve:
Pa še nekaj fotk:
Glih pogledla Oli Geissen show.. se nisem mogla k sebi prit, ko sem slišala ovi stavek "dreck im gesicht"
Man achtet schon dass man bisschen gepflegter aussieht, oder so halt ne.
Dass man nicht gerade eben irgenwdie dreck im gesicht hat oder so. Man muss sich auch mal waschen zwischendurch
Se to ne moreš da fejkaš. Tip je res legenda heheh.
Par fotk iz Bild Osgar prireditve:
Pa še nekaj fotk:
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
thomas na dirki nemskega prvenstva DTM na norisringu:
http://thomasgodojnews.blogspot.com/200 ... ilder.html
http://thomasgodojnews.blogspot.com/200 ... ilder.html
-
FreakChiq - Kofetarica
To morte slišat!!!
Na iTunes se kolko opažam že da dobit album .. zraven pa tudi neki bonus song I'm Not OK (upam, da bo na albomu tud).
Meni je song ful ql.. Tak kot da bi zamenjal pevca od Snow Patrol s Thomasom.
Video je tak btw iz Oli Geissen showa - Da ne bo pomote, tam je LiY pel heheh.
Na iTunes se kolko opažam že da dobit album .. zraven pa tudi neki bonus song I'm Not OK (upam, da bo na albomu tud).
Meni je song ful ql.. Tak kot da bi zamenjal pevca od Snow Patrol s Thomasom.
Video je tak btw iz Oli Geissen showa - Da ne bo pomote, tam je LiY pel heheh.
- singing*girl23
- Sramežljivka
imam album...ce katera zeli---just tell me
-
FreakChiq - Kofetarica
Pri nas kupla? Če ja, kje?!
Da vidim če si bom lahko poštnino šparala...
Sem pa ugotovila da tisti I'm Not OK song dobiš samo pri iTunes
Pri Musicload pa Suspicious Mind cover - Ta song pa celo mam dobre kvalitete. Če katera želi met naj pove
Da vidim če si bom lahko poštnino šparala...
Sem pa ugotovila da tisti I'm Not OK song dobiš samo pri iTunes
Pri Musicload pa Suspicious Mind cover - Ta song pa celo mam dobre kvalitete. Če katera želi met naj pove
- singing*girl23
- Sramežljivka
ne, prinesla sem si ga z avstrije...lahko vam posljem komade, ali pa cd presnet da si prihranite denar, ce zelite
-
Lexx - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Hey! O, me pa res dolgo ni bilo na spregled Malo sem bla odsotna... In medtem je že izšel Thomasov 1. album. Vidim, da ga že skoraj vse imate, samo jaz še ne Bom morala kar se da hitro malo prek v Avstrijo skočit. Res je, da pesmi z CD-ja imam (ena punca mi jih je poslala), ampak vseeno kot pravite...originalen CD, je pač originalen CD in treba je Thomasu zaslužek delat, a ne?
Ja zoya, zamisli si dobila sem jo!!!!
Pisala sem si z Jenni na TGC-ju, pa mi je rekla, da se več ne ukvarja s temi stvarmi, vendar njej je nekaj majc ostalo in ko sem ji napisala kakšno veličino bi rabila, je rekla da mam srečo, ker glih ma še eno tako. Pol sve se pa začele pogajat za ceno in kar je neverjetno, ampak je res!, mi jo je poslala zastonj! Nisem mogla verjeti. Samo poštnino sem plačala, pa še to samo 6,65€. Tak da sem brez besed Jenni je enkratna!!
zoya napisal/-a:
LEXX- a si si že zrihtala majčko?
Ja zoya, zamisli si dobila sem jo!!!!
Pisala sem si z Jenni na TGC-ju, pa mi je rekla, da se več ne ukvarja s temi stvarmi, vendar njej je nekaj majc ostalo in ko sem ji napisala kakšno veličino bi rabila, je rekla da mam srečo, ker glih ma še eno tako. Pol sve se pa začele pogajat za ceno in kar je neverjetno, ampak je res!, mi jo je poslala zastonj! Nisem mogla verjeti. Samo poštnino sem plačala, pa še to samo 6,65€. Tak da sem brez besed Jenni je enkratna!!
Prvi neprebran prispevek • 185 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov