Thomas Godoj (Neuer Superstar)

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 01. Jun. 2008 18:01

Če katera ni zasledila njegov nastop pri The Dome - spodaj sta nastop + krajši intervju :wink:

Za konec pa še nekaj slik :P
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 01. Jun. 2008 18:47

Ful dober nastop. Bogi, da je mogo razlagat kaj je Abseits :D
nikica84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica84 » 02. Jun. 2008 14:37

Poslušam Love is you na Berlins Hit Radio :supercool:

Kaj pa pr nas...še nč na nobenem radiu a ne, lan se spomnim, da je bil Madlock povsod :(
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 02. Jun. 2008 15:35

nikica84 napisal/-a:Kaj pa pr nas...še nč na nobenem radiu a ne, lan se spomnim, da je bil Madlock povsod :(

Bo treba zagnjavit radijskim postajam. Treba je večkrat si zaželet ta song, mogoče bojo pol gor prišli, da bi bil čas, da ga res predvajajo :P

Včeraj so pri Exclusiv Weekend meli "14 Tage Superstar" prispevek. V primeru, da ga katera ni zasledila, si ga lahko pogleda tukaj.. V bistvu se pa tak celi prispevek vrti okrog The Dome nastopa :P

Pa še malo Thomas doze v obliki slik :megacool:
Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zoya » 02. Jun. 2008 18:45

Freaky, kaj je s tem Rapidom? A se je treba registrirat, da lahko gledaš videe?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Jun. 2008 19:22

Sploh ne vem, kako sem lahko spregledala to temo. :eek: :D Midve s sestro sva prav navdušeni nad njim, kot sva včasih bili v najstniških letih nad kakšnim idolom. :D V bistvu sem oddajo samo parkrat spremljala, sestra tudi ni redno spremljala, sva pa upali, da bo zmagal Thomas, ker je nekatere komade zapel še boljše kot original. :wink: Npr. Same mistake od Jamesa Blunta (čeprav ma on itak svetoven glasek :oops: ), Stark itd. Pa tudi simpatičen je, edino zadnjič sem na Taff slišala, da naj bi šel zdaj, ko ima denar, na operacijo, da ne bi imel podočnjakov oz. da bi si "pomladil" kožo. Se mi je kar malce zameril s tem, ker sem mislila, da ni tak kot kakšen Dieter, ampak preprost fant, ki si je želel uspeti v glasbi, saj prej ni imel službe.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 02. Jun. 2008 20:16

@zoya
Ne ne .. nič se ni treba registrirat. Rapidshare je tak kak shrani.si samo za večje fajle :wink: Vse kaj moreš je stisnit na free gumb in počakat, da mine nekje 1 min potem pa lahko dol cukneš.

@Tamala_mrha
hhehe, oh glej, vedno več nas je. :zustimm:
Toti Thomas, ne... pravo lavino je sprožo. Tolko, ko se o njem premenim se še o nobenem DSDS zmagovalcu nisem - sploh pa ne v SLO jeziku :P How Awesome is that, hehe.

Drugače pa tisto o lepotni operaciji ni res. Ne bo šel pod nož. :zwinker: Samo njegov problem tak niso podočnjaki, ampak taki mali rumeni fleki na vekah, ki so, če sem prav razumela, nastali po operaciji na odnosnih votlinah (nekaj pri nosu - sinusi i guess?). Potem si jih je pa dal lasersko odstranit, zdaj so pa spet prikukali ven. Pravi pa, da ga zdaj manj motijo, kot so ga prej zato tudi ne razmišlja o kakem ponovnem posegu.

Kaj sn informirana, al sn informirana? hehehe :D
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 02. Jun. 2008 21:07

Men se tak smili, ko more na toto vprašanje glede operacije nonstop odgovarjat. Pa nasploh nonsto ista vprašanja, bi že lahko jaz namesto njega odgovarjala :D
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 02. Jun. 2008 21:22

lep glas ima, pa še simpatičen je :D :D vse v paketu
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zoya » 02. Jun. 2008 21:45

Hvala Freaky, mi je ratalo. :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 03. Jun. 2008 10:30

Vessy napisal/-a:Men se tak smili, ko more na toto vprašanje glede operacije nonstop odgovarjat. Pa nasploh nonsto ista vprašanja, bi že lahko jaz namesto njega odgovarjala :D

Joj ja.. meni tudi. Mislim kot da nea morejo pred intervjujem malo googlat in pogeldat na katera vprašanja je že 500x odgovoril.
Tak kak ono "Wie ist es ein Superstar zu sein?" (oz. nekaj v tem smislu) - če je že res 500x povedal, da sploh ne ve kaj beseda superstar pomeni. :roll: Ah ja ti mediji..

@zoya
No problemos!

Aja, Thomas je z njegovim songom Love is You pristal na prvem mestu single-chartsov (v Nemčiji seveda) :freude: :freude: :freude:

Thomas Godoj hat es geschafft: Mit seiner ersten Single "Love is You" hat er Ex-DSDS-Gewinner Mark Medlock vom Thron gestoßen. Laut RTL ist Thomas die Nummer eins in den deutschen Single-Charts (107.000 verkaufte Singles in einer Woche).

Godoj gelang die beste Startwoche aller Singles im Jahr 2008. Niemand verkaufte bisher in sieben Tage mehr als er.

Bi jih blo še več, če ne bi bil single prvi tedn že vsepovsod razprodan - Vključno z Avstrijo :P Počasi bi lahko padla zlata plošča (150.000 prodanih singlov) hehe. Pol pa še 1x tolko, pa dobi Platin.

Pa še video iz Punk 9, ko mu je njegov management povedal veselo novico. Čeprav padajo v prispevku tudi taki komentari iz strani reporterja, da bi ga najrajši vsekala. Slika
Uporabniški avatar
Lexx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lexx » 03. Jun. 2008 12:38

ja punce dajte klicat na radio...
glasbena želja : THOMAS GODOJ --Love is you!!
Čim več!! Slovenci ga morajo spoznati! :D

Meni grejo tudi na jetra že tej novinarji :? Naj malo razmišljajo preden odprejo usta in kaj vprašajo :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Jun. 2008 13:03

FreakChiq napisal/-a:@zoya

@Tamala_mrha
hhehe, oh glej, vedno več nas je. :zustimm:
Toti Thomas, ne... pravo lavino je sprožo. Tolko, ko se o njem premenim se še o nobenem DSDS zmagovalcu nisem - sploh pa ne v SLO jeziku :P How Awesome is that, hehe.

Drugače pa tisto o lepotni operaciji ni res. Ne bo šel pod nož. :zwinker: Samo njegov problem tak niso podočnjaki, ampak taki mali rumeni fleki na vekah, ki so, če sem prav razumela, nastali po operaciji na odnosnih votlinah (nekaj pri nosu - sinusi i guess?). Potem si jih je pa dal lasersko odstranit, zdaj so pa spet prikukali ven. Pravi pa, da ga zdaj manj motijo, kot so ga prej zato tudi ne razmišlja o kakem ponovnem posegu.

O, zdaj si me pa kar malo pomirila. :D Sem prav vesela zanj, da je zmagal, ker si res zasluži in je talent v pravem pomenu besede. Ko sem ga prvič slišala peti Stark, so mi kar solze pritekle po licih. :( Zdaj mu ni treba več živeti iz dneva v dan kot prej, ko je bil brez službe (mislim da dve leti ali koliko). Najbolj zanimivo je to, da nikoli nisem gledala tovrstnih superstar ipd. oddaj, ker so se mi zdele preveč predvidljive oz. so vedno prišli naprej neki polizanci (nič ne rečem, folk ki pride do tja valda da ima posluh, ampak to ni dovolj, moraš imeti prepričljiv glas in karizmo). Tokrat pa je zmagal tapravi (glede na to, kdo je lani - tisti z bradico, ne vem kako mu je ime :D).
Uporabniški avatar
Lexx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lexx » 03. Jun. 2008 13:12

tisti z bradico = Mark Medlock :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho