Thomas Godoj (Neuer Superstar)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nikica84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
Ja fajn je blo sam prekratko
se ja dal še pol showa pr Kernerju gledat
Če še komu ni blo dost : Thomas na radiu v Hamburgu
se ja dal še pol showa pr Kernerju gledat
Če še komu ni blo dost : Thomas na radiu v Hamburgu
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Ja pri Raabu je res bil ful krartko
Je pa zato blo tolko bolj smešno hehe. Se sem menda že rekla, ampak prav opazi se, da se ne rabi zdaj več na vlko z nečim obremenjevat in je zato lahko tolko bolj sproščen
Če katera ni uspela pogledat Raaba - then go here Potem pa poiščite Thomasovo sliko in kliknite na njo, hehe.
Samo mi je pa čudno, da je Thomas sploh bil pri njem. Ni lani RTL ful nekaj kompliciral, da Max ne sme k njemu?? Dobro res da je takrat že odstopo, samo vseeno.
Kernera pa še nisem pogledla, ne, ker mi je šlo prešaltovanje sem in tja na živce hehe. Zraven tega sem si pa tak snemat dala tak da, sem vedla, da nea nič zamujam.
Če še katera ni gledala Kernera.. ta bo online enkrat potem, ko pridem domov.
----
Drugače pa se da na Amazonu prednaročit že album - 27.6. je izid!
Pa še par linkov:
Thomas - Highway to Hell
Fady - Highway to Hell (Za primerjavo hehe)
Tukaj pa najdete še na tri dela razdeljen intervju z našim Tomom.
Je pa zato blo tolko bolj smešno hehe. Se sem menda že rekla, ampak prav opazi se, da se ne rabi zdaj več na vlko z nečim obremenjevat in je zato lahko tolko bolj sproščen
Če katera ni uspela pogledat Raaba - then go here Potem pa poiščite Thomasovo sliko in kliknite na njo, hehe.
Samo mi je pa čudno, da je Thomas sploh bil pri njem. Ni lani RTL ful nekaj kompliciral, da Max ne sme k njemu?? Dobro res da je takrat že odstopo, samo vseeno.
Kernera pa še nisem pogledla, ne, ker mi je šlo prešaltovanje sem in tja na živce hehe. Zraven tega sem si pa tak snemat dala tak da, sem vedla, da nea nič zamujam.
Če še katera ni gledala Kernera.. ta bo online enkrat potem, ko pridem domov.
----
Drugače pa se da na Amazonu prednaročit že album - 27.6. je izid!
Pa še par linkov:
Thomas - Highway to Hell
Fady - Highway to Hell (Za primerjavo hehe)
Tukaj pa najdete še na tri dela razdeljen intervju z našim Tomom.
-
Lexx - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
WooW! Ne morem verjeti! Na kaj sem naletela?! Thomas fans To jaaa! Prebrala sem cel topic kaj ste pisale in se popolnoma strinjam. Thomas je zvezda. Taki se rodi vsako stoletje le en Upam trditi. Ima res edinstven glas in kaj se izgleda tiče .... 1a! Boljši ne bi mogel biti.
FreakChiq vidim da si si ti z vsem na tekočem. Me veseli, da sem končno našla tudi take s katerimi sem na isti valovni dolžini.
FreakChiq gledala sem ta zadnja dva videa. Highway to hell. No tu morem povedat, da je Fady kar vredu zapel. Drugače mi kot pevec ni všeč. Gledala sem DSDS. Nobenega dela nisem zamudila in se mi ne zdi da bi bil kaj posebnega (no razen She's like the Wind je dobro zapel). Thomas si je res zaslužil zmago!
FreakChiq vidim da si si ti z vsem na tekočem. Me veseli, da sem končno našla tudi take s katerimi sem na isti valovni dolžini.
FreakChiq gledala sem ta zadnja dva videa. Highway to hell. No tu morem povedat, da je Fady kar vredu zapel. Drugače mi kot pevec ni všeč. Gledala sem DSDS. Nobenega dela nisem zamudila in se mi ne zdi da bi bil kaj posebnega (no razen She's like the Wind je dobro zapel). Thomas si je res zaslužil zmago!
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Sem gledala včeraj Stefana, se strinjam, da je blo prekratko, sam je pa zlo fajn videt kak se ma fajn, ko ma možnost zdaj končno delat to kar si želi. Pa zlo lepo je videt kako podporo fanov ma
FreakChiq hvala ti, da nas držiš na tekočem, jaz trenutno nimam tolko časa zaradi izpitov in mi s tem res dosti olajšaš zadevo!
FreakChiq hvala ti, da nas držiš na tekočem, jaz trenutno nimam tolko časa zaradi izpitov in mi s tem res dosti olajšaš zadevo!
-
FreakChiq - Kofetarica
nikica84 napisal/-a:Če še komu ni blo dost : Thomas na radiu v Hamburgu
Uuh, danke za link!
Slik še nisem vidla.. Heheh ono blontno na tretji sliki sem pri Kerneru vidla. Glih gledam njen plakat. Kak awesome je to a -> 11233 = 10 = 1 heheh usoda je vidla Thomasa že od vsega začetka na 1. mestu.
Thomasov (pa vmes je še nekaj Fadyja) obisk pri Kerneru pa sem mogla razdelit na dva dela.
Thomas @JB Kerner - Part I
Thomas @JB Kerner - Part II
Heheh keri pa je the best part pri Kerneru? Thomas zapoje LiY (unplugged, btw), publika pa v voll Thomi. Mislim, kdo bi jim zamero hehe. Hah, muss das schön sein
Vessy napisal/-a:Pa zlo lepo je videt kako podporo fanov ma
Heheh mater ja, vsepovsod so. Kerner je bil puni Thomas fanov. Pri Raabu so tud bli. Srečneži, ne pa tak kot me, ko se lahko samo na TV lepimo.
Glede držanja na tekočem pa no problemos. Res.
@Lexx
Welcome to the club
Heheh ja jaz sem tudi bla presenečena nad Fadyjevo Highway to hell verzijo. Sploh se ni tak hudo slišalo kot sem pričakovala. Ne vem zakaj je pri DSDSu skoz z nekimi baladami naprej hodo? Hehe njega slišat ta song pet bi bil skoraj taki highlight kot Thomasova Let it Be verzija. Ampak ok tudi če bi to zapel ne bi spremenila mnenja, da je Thomas bil in tudi bo ostal najboljše kaj se je lahko DSDSu zgodilo.
-
Lexx - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Ja...saj že z vsega začetka je bilo razvidno da bo zmagal. Ni mel ne vem kake konkurence
Nekaj me zanima. Te majce, ko jih nosijo njegovi fani. Ko spredaj piše Ohne plan b. Jaz bi prekleto rada mela eno tako. Najbrž se jo razen v Nemčiji drugje ne da nabavit. Sem razmišljala da bi si jo dala potisnit. Ampak ne najdem nobene slike, kjer bi se lepo videla sprednja in zadnja stran. Če boste kje naleteli na kake kake slike bi bila zelo vesela, če bi mi jih posredovali
Danke schön!
Nekaj me zanima. Te majce, ko jih nosijo njegovi fani. Ko spredaj piše Ohne plan b. Jaz bi prekleto rada mela eno tako. Najbrž se jo razen v Nemčiji drugje ne da nabavit. Sem razmišljala da bi si jo dala potisnit. Ampak ne najdem nobene slike, kjer bi se lepo videla sprednja in zadnja stran. Če boste kje naleteli na kake kake slike bi bila zelo vesela, če bi mi jih posredovali
Danke schön!
-
FreakChiq - Kofetarica
Ja no saj naročit si jo lahko daš ne.. Samo poštnina te zna prit skoraj tolko kot sama majca
Drugače mam pa jaz samo sprednjo stran - LINK - ampak mislim, da je slika v premajhni resoluciji, da bi ti jo lahko v pravi oz. normalni velikosti natisnili na majco.
Drugače mam pa jaz samo sprednjo stran - LINK - ampak mislim, da je slika v premajhni resoluciji, da bi ti jo lahko v pravi oz. normalni velikosti natisnili na majco.
-
FreakChiq - Kofetarica
Pri Stern TV je že bil, ja
http://www.megaupload.com/de/?d=0VI02PW6 - Evo ti link, hehe. Težava je pa sedaj samo v tem, da ti ne bo pustilo downloadat, ker so vsa mesta iz SLO že zasedena (stupid, I know). Zato pa prvo idi na to stran vpiši zgornji link v polje address, odklukaj no scripts (torej tam ne sme bit klukice) in stistni gumb. Pol ti bo pa pustilo, ker stran ne bo vedla s katere države prihajaš
Drugače je pa Tom ta mesec še samo pri The Dome (ju3, 1x ob 16h na RTL2, če se ne motim bo prenos). Pol pa kot kaže se bo malo pomirlo, vsaj z nastopi na TV (bo preveč zaposlen s snemanjem albuma ).
Ko sem že pri albumu - Plan A! cover
http://www.megaupload.com/de/?d=0VI02PW6 - Evo ti link, hehe. Težava je pa sedaj samo v tem, da ti ne bo pustilo downloadat, ker so vsa mesta iz SLO že zasedena (stupid, I know). Zato pa prvo idi na to stran vpiši zgornji link v polje address, odklukaj no scripts (torej tam ne sme bit klukice) in stistni gumb. Pol ti bo pa pustilo, ker stran ne bo vedla s katere države prihajaš
Drugače je pa Tom ta mesec še samo pri The Dome (ju3, 1x ob 16h na RTL2, če se ne motim bo prenos). Pol pa kot kaže se bo malo pomirlo, vsaj z nastopi na TV (bo preveč zaposlen s snemanjem albuma ).
Ko sem že pri albumu - Plan A! cover
-
FreakChiq - Kofetarica
Kaj mi je moj najboljši bruder na svetu prineso danes?!
Love is you single!
Kaj si nor, ne samo, da je to prvi kupljen CD po dolgem, dolgem času. Zraven tega je prvi (in tudi zadnji) CD od nekoga, ki je sodeloval v neki casting oddaji. Mater, kaj nea človek vse za nekega določenega gospoda Godoja narede heheh
Love is you single!
Kaj si nor, ne samo, da je to prvi kupljen CD po dolgem, dolgem času. Zraven tega je prvi (in tudi zadnji) CD od nekoga, ki je sodeloval v neki casting oddaji. Mater, kaj nea človek vse za nekega določenega gospoda Godoja narede heheh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov