The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Hehe, folku se kar trga od teh Killersov. Malo sem brala po tujih forumih, pa so vsi čist navdušeni nad koncerti, kar jih je bilo. Baje je bil München zakon. Mi bomo morale pa še do junija čakat. Morali, sorry Saso.
OK, punce, v kakšni družbi boste šle? Jaz grem jasno z dragim, pa še dve koligici sta včeraj po karte leteli. Samo se mi zdi, kakor Facebook kaže, dabo dosti znancev tam.
OK, punce, v kakšni družbi boste šle? Jaz grem jasno z dragim, pa še dve koligici sta včeraj po karte leteli. Samo se mi zdi, kakor Facebook kaže, dabo dosti znancev tam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js grem z fantom (ki jih sploh ne posluša, tak da bo nekje pri šanku ), pa 2 bratrancema in njihovima puncama. Taka stalna družba
Itak da so navdušeni, če pa ful dobro zvenijo v živo. Sm pa tud js hotla jt v Munchen, sam ni blo financ, tako da super da bodo v Slo.
Spaceman (live)- z najnovejšega albuma
Itak da so navdušeni, če pa ful dobro zvenijo v živo. Sm pa tud js hotla jt v Munchen, sam ni blo financ, tako da super da bodo v Slo.
Spaceman (live)- z najnovejšega albuma
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Men je pa z tistega cd-ja For reasons unknown najljubša. Tak fajn besedilo mi je (ko sem lih ta komad ful poslušala, sem se prov najdla v njem). Drgač je pa men ogromno komadov.
Somebody told me (kero smešno besedilo)
Well somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
Somebody told me (kero smešno besedilo)
Well somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ta ja, pa
Jenny was a friend of mine
Sam's town
Mr Brightside
When you were young
Indie rocknroll
Jao, men jih je še zdej ful neprijetno poslušat, k sm jih res ful z bivšim preposlušala, pa res jih zdej ful časa nism prenesla. Zdej se pa ponovno vračam v njih in ustvarjam nove spomine na skladbe
Jenny was a friend of mine
Sam's town
Mr Brightside
When you were young
Indie rocknroll
Jao, men jih je še zdej ful neprijetno poslušat, k sm jih res ful z bivšim preposlušala, pa res jih zdej ful časa nism prenesla. Zdej se pa ponovno vračam v njih in ustvarjam nove spomine na skladbe
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja, upam da res, k ga mal mori tole. No sej, Michelle Branch me pa spominja na še prejšnjega bivšega in ne vem, vedno ko slišm kšn komad od nje, se nanga spomnem. Pa sm oba že pošteno prebolela. Kok je to bedno no A se še keri to dogaja?
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Jaz sem jih spoznala prek Singstar Rocks, majo tam gor komad Somebody told me, njihov prvi videospot drugač. Pesem mi je tak skoraj najboljša gori
Drugač pa sta mi Human in še posebej Spaceman dobri, sem si dol potegnla tudi ostale z novega cd-ja, samo jih še nisem uspela poslušat.
Drugač pa sta mi Human in še posebej Spaceman dobri, sem si dol potegnla tudi ostale z novega cd-ja, samo jih še nisem uspela poslušat.
-
*mala* - Cosmopsiho
sončk napisal/-a:Ja, upam da res, k ga mal mori tole. No sej, Michelle Branch me pa spominja na še prejšnjega bivšega in ne vem, vedno ko slišm kšn komad od nje, se nanga spomnem. Pa sm oba že pošteno prebolela. Kok je to bedno no A se še keri to dogaja?
Žal ja sam na srečo s sami bednimi komadi (kakimi hrvaškimi- katero fazo sem mela pri 17), tak da mi čist kul da tistih komadov ne poslušam nič več. Edino na komad With or Without you (U2) sm si morala že 2× nove spomine ustvart. Temu komadu se pa ne odpovem
Js se že počutim napol na koncertu
Read my mind
škoda ker ni videospota nikjer več na Youtube.
Girls Just wanna have fun- LOL
-
Huuu ja, to mi deli. Jaz sem tudi že čist naspiridana. Vse smo žrtve
Treba pogledat, če imajo na Ultrastarju več komadov od Killersov, ziher so. Pa bi bil lahko večer pred koncertom Killer Karaoke Night.
Treba pogledat, če imajo na Ultrastarju več komadov od Killersov, ziher so. Pa bi bil lahko večer pred koncertom Killer Karaoke Night.
-
Ahhh, to bo kar doma, sej bodo vsi sosedi povabljeni, pa bo super žur, ne? Samo res, jaz živim v glavnem med mladimi, pa veš kaj, je kar dostikrat slišat, da gre te dni radio bolj naglas, ko so Killersi, če so okna odprta. Letos bomo doživeli poln hipodrom, gotovo!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
pomoje bo brezvezen oz. ultrakratek glede na to, da ma nek mobitel svoje akcije pa da karta ni ful draga, me pa tak ne zanimajo tolk, da bi jih hotela v živo videt
njihova glasba mi je ql, ampak kar se mene tiče tako depresivno vzdušje ustvari
njihova glasba mi je ql, ampak kar se mene tiče tako depresivno vzdušje ustvari
-
Eh, to pa samo zavist govori. Na samo, da karta ni ful draga, zelo poceni je. Ampak to zato, ker jih je Mobitel povabil (in plačal, I guess ). Valjda niso neumni, da bi jih povabili samo za kratek koncert, kje se pa pol splača tak plac zakupljat pa ves oder postavljat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov