The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ker jih večina ne pozna več kot pol leta. Slovenski radiji pa vsi vemo, da skoz ene in iste pop komade predvajajo. K nam pa itak pride vse za časom. Pa mislim da se zadnje čase precej vrti tudi Spaceman.
Aja, pa še ta večina, ki jih pozna pol leta, pozna le komad Human, ki jim pa itak že preseda, ker se skoz vrti. V tujini so velik bolj znani. Pri nas pač ne...
Pa mislim da količina in število predvajanih komadov po radijih ni ravno izraz kakovosti (če že pol ure poslušaš, vidiš kake komade vrtijo...).
Glede na to, da so bili predskupina U2 na prejšnji turneji, imajo pesem v dobrodelne namene pri organizaciji RED, so bili njihovi komadi na Victoria's Secret Fashion Showih, remikse njihovih komadov dela celo Tiesto, kar nekaj nominacij za grammye, MTV nagrade, kar nekaj razprodanih koncertov, itd... ne more nihče rečt da niso slavni. Žal so pa naši mediji bedni...
Nastop z U2& Coldplay:
škoda ker ni boljše kvalitete posnetka
Aja, pa še ta večina, ki jih pozna pol leta, pozna le komad Human, ki jim pa itak že preseda, ker se skoz vrti. V tujini so velik bolj znani. Pri nas pač ne...
Pa mislim da količina in število predvajanih komadov po radijih ni ravno izraz kakovosti (če že pol ure poslušaš, vidiš kake komade vrtijo...).
Glede na to, da so bili predskupina U2 na prejšnji turneji, imajo pesem v dobrodelne namene pri organizaciji RED, so bili njihovi komadi na Victoria's Secret Fashion Showih, remikse njihovih komadov dela celo Tiesto, kar nekaj nominacij za grammye, MTV nagrade, kar nekaj razprodanih koncertov, itd... ne more nihče rečt da niso slavni. Žal so pa naši mediji bedni...
Nastop z U2& Coldplay:
škoda ker ni boljše kvalitete posnetka
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Folk v SLO jih ne pozna, drugod po Evropi pa razprodajo VSAK koncert...
tako se pač zgodi, ko v državi mediji določajo, koga poznamo in koga ne, kdo je 'slaven' in kdo ne, o kom je treba govoriti (Damjan Murko) in kdor ni vreden omembe...
veliko ljudi v naši majhni državi pa pač bazira uspeh in kvaliteto Killersev (ker pač ostale ne pozna) po enem komadu-verjetno je to Human (ki resda mogoče ni njihov najboljši, je pa vseeno presneto dober, pa vseeno folk ne dojame pomena tega komada- na štanc potegne zato, ker se sklada z besedilom in pomenom besedila)... škoda, ker so The Killers eni najbolj kvalitetnih izvajalcev zadnjih let, glasbo in besedila pišejo sami-vsi štirje v skupini, prodali so 14 milijonov CD-in to samo prva dva albuma, za nagrade so bili nominirani 71-krat, dobili pa so jih 17... in še bi lahko naštevala...
v glavnem, meni so prekrasen bend, logično pa da niso vsem všeč... imajo ogromno dobrih komadov, za katere pa smo preko radijev prikrajšani...
tako se pač zgodi, ko v državi mediji določajo, koga poznamo in koga ne, kdo je 'slaven' in kdo ne, o kom je treba govoriti (Damjan Murko) in kdor ni vreden omembe...
veliko ljudi v naši majhni državi pa pač bazira uspeh in kvaliteto Killersev (ker pač ostale ne pozna) po enem komadu-verjetno je to Human (ki resda mogoče ni njihov najboljši, je pa vseeno presneto dober, pa vseeno folk ne dojame pomena tega komada- na štanc potegne zato, ker se sklada z besedilom in pomenom besedila)... škoda, ker so The Killers eni najbolj kvalitetnih izvajalcev zadnjih let, glasbo in besedila pišejo sami-vsi štirje v skupini, prodali so 14 milijonov CD-in to samo prva dva albuma, za nagrade so bili nominirani 71-krat, dobili pa so jih 17... in še bi lahko naštevala...
v glavnem, meni so prekrasen bend, logično pa da niso vsem všeč... imajo ogromno dobrih komadov, za katere pa smo preko radijev prikrajšani...
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
radenska napisal/-a:na katero trolo treba it iz entra da pridem do tja oz čim bližje? pa v katero smer? ker moja orientacija je bl tko....
Na Itak strani piše takole glede prevozov:
Parkiranje za vse obiskovalce koncertnega spektakla bo zato urejeno v parkirni hiši Citypark in na parkiriščih BTC Ljubljana. Od tam bodo od 15. ure dalje s postajališča ŽITO vsakih 20 minut vozili brezplačni avtobusi do Hipodroma v Stožicah. Od 22. ure zvečer pa se bodo lahko obiskovalci koncerta z njimi tudi vrnili s Hipodroma Stožice nazaj do parkirnih mest.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
foals napisal/-a:A see že ve v katerem hotelu bodo prespali?
a jih mas namen pred hotelom cakat ?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ah, a so komu všeč al ne je itak odvisno od okusa .. Definitivno pa niso slab bend. Glede na to, keri bendi pr nas največ cedejev prodajo in kaj se pr nas najbl vrti po radiih in tko, bi pa znal bit, da dostim ljudem pr nas niso najbl všeč.
Exactly. Jz sem bla tri dni čist vzhičena, k sm zvedla, da bojo tle pr nas. Še ene dve kolegici isto. Takoj: kdaj, kje, kako, kok so karte? ... Pol so pa pr nas tok tale Human toooook skoz vrtel, da nam je vsem presedlo. Jz sm še neki mal razmišlala, da bi šla na koncert, ma ne grem. Unidve pa tut ne. Če bi še kej druzga, starejšga kdaj po radiu slišala, bi mi jih res zaluštal .. Tko pa doma poslušam starejšo robo, se odločim, da mejbi bi pa šla ščekirat koncert, pol pa spet nek Human slišim pa se spet odločim, da ne, ne grem.
Sej mi je mal bedno zarad enga samga komada ne it na koncert, ampak se mi res tok obrača ob njem, da joj. So mi zagabli ti naši superduper promotorji celo stvar.
Aphrodite napisal/-a:imajo ogromno dobrih komadov, za katere pa smo preko radijev prikrajšani...
Exactly. Jz sem bla tri dni čist vzhičena, k sm zvedla, da bojo tle pr nas. Še ene dve kolegici isto. Takoj: kdaj, kje, kako, kok so karte? ... Pol so pa pr nas tok tale Human toooook skoz vrtel, da nam je vsem presedlo. Jz sm še neki mal razmišlala, da bi šla na koncert, ma ne grem. Unidve pa tut ne. Če bi še kej druzga, starejšga kdaj po radiu slišala, bi mi jih res zaluštal .. Tko pa doma poslušam starejšo robo, se odločim, da mejbi bi pa šla ščekirat koncert, pol pa spet nek Human slišim pa se spet odločim, da ne, ne grem.
Sej mi je mal bedno zarad enga samga komada ne it na koncert, ampak se mi res tok obrača ob njem, da joj. So mi zagabli ti naši superduper promotorji celo stvar.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Gost
miikena, ah, to pa res po nepotrebnem kompliciraš. Human je samo eden izmed zaigranih komadov na koncertu, sledi še najmanj 10 drugih, zato se mi ne zdi smiselno izpustiti koncerta, če te zadeva v splošnem zanima.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
MsN napisal/-a:miikena, ah, to pa res po nepotrebnem kompliciraš. Human je samo eden izmed zaigranih komadov na koncertu, sledi še najmanj 10 drugih, zato se mi ne zdi smiselno izpustiti koncerta, če te zadeva v splošnem zanima.
Sej vem, sej vem. Sam se mi je na splošn tok obrnl, da mi je nehal bit mikavno in sm se odločla, da bom raj šla na kak drug koncert. Pa mam free karto pa useen. Ne vem, ne paše mi.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
No evo pa mi je še ena pesem od njih celo všeč postala (thanks Tiesto). In sicer Tiestov remix njihove pesmi Spaceman. Tukaj je link:
http://www.youtube.com/watch?v=mUhQCMPQ ... re=related
Nisem rekla, da niso v redu pa kul bend, ampak zgleda, da mi res njihov stil oz. zvrst muzike ne odgovarja, ker tale remix mi je pa zakon .
http://www.youtube.com/watch?v=mUhQCMPQ ... re=related
Nisem rekla, da niso v redu pa kul bend, ampak zgleda, da mi res njihov stil oz. zvrst muzike ne odgovarja, ker tale remix mi je pa zakon .
- Gost
kelsi napisal/-a:A ktera ve kere komade bodo zaigrali?
Ja, meni je Brandon prišepnil, da mi bo zaigral Read my mind
Poguglaj 'killers concert list 2009' in najdeš približne sezname zaigranih komadov na trenutni turneji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov