The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Nekje sem brala da samo 21 evrov. Ko bi blo le res. Sicer bi tudi kar nekaj več plačala za njih.
Ne preveč navalit, še zame kakšno pustite
Ne preveč navalit, še zame kakšno pustite
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*mala* napisal/-a:Aja, BTW: Junija pridejo v Slovenijo (organizira Mobitel). Js upam na karte tudi v prosti prodaji, ker bi res rada šla.
O a res, tega pa nisem vedela. Me malo mika koncert, no odvisno od tega koliko bo stala karta. Sicer so za moj stil glasbe malo preveč "počasni in mirni", ampak jih z veseljem poslušam, na vsake toliko.
-
*mala* - Cosmopsiho
Sm že plakate vidla po LJ. Punce ne jit, da mi ne pokupte vse karte, preden js pridem do njih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Gost
In kako lahko prideš do zastonj kart? Sem naročnica Itak paketa, ampak na njihovi spletni strani ni nobenih informacij, reklama na TV je že ... Vstopnic verjetno še ni in je samo reklama, a?
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
http://mobitel.si/slo/Press/Sporocilaza ... ruar09.asp
Ta veliki glasbeni spektakel bo organiziral največji slovenski mobilni operater Mobitel, ki bo velik del vstopnic za koncert podaril svojim zvestim ITAK naročnikom in novim naročnikom paketa Itak Džabest. Poleg tega bodo vstopnice za vse oboževalce The Killersov na prodaj tudi po »džabest« ceni 21,7 evra.
Pa tule še več piše:
http://thekillers.itak.si/
Ta veliki glasbeni spektakel bo organiziral največji slovenski mobilni operater Mobitel, ki bo velik del vstopnic za koncert podaril svojim zvestim ITAK naročnikom in novim naročnikom paketa Itak Džabest. Poleg tega bodo vstopnice za vse oboževalce The Killersov na prodaj tudi po »džabest« ceni 21,7 evra.
Pa tule še več piše:
http://thekillers.itak.si/
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz poznam sam Human komad in mi je kul. Na koncert pa zarad tega komada ne bi šla.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Glih dobila na mail...
Prejeli smo nekaj pomembnih podrobnosti glede koncerta The The KillersKillers v Ljubljani.Med lastnike ITAK paketov bo razdeljenih cca. 30.000 vstopnic, v samo prodajo pa bo dne 23.03.2009 dodanih največ 15.000 vstopnic.Cena posamezne vstopnice bo 21.70 EUR, same vstopnice pa bodo enotne, le prizorišče bo razdeljeno z varnostnimi ograjami .. se pravi npr. prvih 15.000 v prvem sektorju, ko se ta napolne se začne polniti 2. sektor...
Prejeli smo nekaj pomembnih podrobnosti glede koncerta The The KillersKillers v Ljubljani.Med lastnike ITAK paketov bo razdeljenih cca. 30.000 vstopnic, v samo prodajo pa bo dne 23.03.2009 dodanih največ 15.000 vstopnic.Cena posamezne vstopnice bo 21.70 EUR, same vstopnice pa bodo enotne, le prizorišče bo razdeljeno z varnostnimi ograjami .. se pravi npr. prvih 15.000 v prvem sektorju, ko se ta napolne se začne polniti 2. sektor...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Bulma napisal/-a:Glih dobila na mail...
emm a so se mal z ničlami zatipkal? 15.000 folka na The Killers??
haha to pa že paše pod izjavo tedna/leta/stoletja
drgač pa poznam sam komad Human, ki mi je ušeč, ga mam že zlovdanga...na koncert pa neb šla tud če bi bil zastonj
-
*mala* - Cosmopsiho
Komi čakam! Še 3 tedne do nakupa kart
I love them pa v videospotu Human mi je pevec noro seksi
sicer so pa njihovi starejši komadi veliko boljši!
I love them pa v videospotu Human mi je pevec noro seksi
sicer so pa njihovi starejši komadi veliko boljši!
- Gost
*mala*, mene odbija tisto perje na oblačilih in veliko preširoka ramena. Sicer pa je tale Brandon na določenih fotkah res zelo zelo simpatičen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov