The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 285 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
ooo, MsN is back! WB :bussi:
(btw.. kaj se je pa zgodilo s tvojim profilom?)
Amm.. povsod piše drugače, samo na imdb piše da je 180cm
Na nekaterih piše da je sicer 175cm, samo mislim da je zgornja cifra bolj pravilna, ni spet tako manjši od preostalih članov v bendu.
Amm.. povsod piše drugače, samo na imdb piše da je 180cm
Na nekaterih piše da je sicer 175cm, samo mislim da je zgornja cifra bolj pravilna, ni spet tako manjši od preostalih članov v bendu.
- MsN
keya napisal/-a:ooo, MsN is back! WB :bussi:
Nimam pojma - sabotaža Sicer pa hvala.
A da je 180 cm? Oh, to pa sploh ni tako malo kot izgleda na odru Mi je že (še) bolj všeč
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hvaala aphrodite
Omg kak se lepo smeje v The world we live in
Omg kak se lepo smeje v The world we live in
-
keya - Komunikatorka
Js dvomim, da mi je lahko še bolj všeč kot mi že je!
Jooj, še te posnetke si poglejte, kak je naspidiran in dobre volje in ohh.. da sm na mestu te punce, ki je to snemala bi po moje parkrat kr umrla
1. "Joy Ride" The Killers @ Zenith Arena (Paris) sexy dancing, grrr
Jooj, še te posnetke si poglejte, kak je naspidiran in dobre volje in ohh.. da sm na mestu te punce, ki je to snemala bi po moje parkrat kr umrla
1. "Joy Ride" The Killers @ Zenith Arena (Paris) sexy dancing, grrr
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Oh my God, I just died tale tretji posnetek kr kurjo polt sem dobila
ta moški je BOŽANSKI! :knuddel:
sem kr fejst ljubosumna na to ženo njegovo ... ah ja ... pa dobro, tak tip si zasluži bit ljubljen in to fejst
kaj pa to, ko danes Brandon praznuje 28. rojstni dan???
ta moški je BOŽANSKI! :knuddel:
sem kr fejst ljubosumna na to ženo njegovo ... ah ja ... pa dobro, tak tip si zasluži bit ljubljen in to fejst
kaj pa to, ko danes Brandon praznuje 28. rojstni dan???
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Milsm da sem nbajdla svoj sanjski poklic: Groupie
Neki je na teh 'muzikantih' ...
Drgač pa Hepi brzdeeeej :bussi: sem sigurna da boš brau tole..
Ah I feel like 12 again ^^
Neki je na teh 'muzikantih' ...
Drgač pa Hepi brzdeeeej :bussi: sem sigurna da boš brau tole..
Ah I feel like 12 again ^^
-
hahahahaha GROUPIE join the club
Happy Birthday, sweetie
obstaja forum ki je namenjen "slinjenju" po The Killers, večinoma po Brandonu
p.s. katera je rekla da so ji všeč roke Brandona?
Happy Birthday, sweetie
obstaja forum ki je namenjen "slinjenju" po The Killers, večinoma po Brandonu
p.s. katera je rekla da so ji všeč roke Brandona?
I just wanna be myself and I want you to love me for who I am.
I just wanna be myself and I want you to know,
I am my hair.
I am my hair.
-
saarijarvi napisal/-a:http://thekillersfangirls.proboards.com/index.cgi?board=fangirl&action=display&thread=69
Hahaa =D
hja, marsikaj se najde ...
I am my hair.
I am my hair.
-
keya - Komunikatorka
Ma punce ve ste Z L O B N E ! ! !
Js firbec pač, sem se seveda mogla takoj registrirat da vidim ker topic je tako zanimiv (sej splooh nimam dela za fax tulk, da ne bom rabla spat ponoči).. in omfg.. mislim da se nenadzorovano slinim že od kar sem odprla prvo stran pred par minutami.. huh, a je še komu kar naenkrat grrrozno vroče? Sej ne da mam okno odprto, ampak filing mam pa da je 35°C in da pripeka brez najmanjše sapice vetra:D
ufff.. ne smem niti napisat kaj mi po glavi hodi, bi me po moje itak cenzuriralo (če me nebi zaradi neprimernosti še kje zbrisali in blokirali)
Moje stanje je trenutno nekje med totalno mehkimi koleni in samovžigom, LOL
Aja, pa eno zelo resno vprašanje:
Zakaj je to dobro, da naš Brandon nikoli ne da te smotane majice/srajce/.. dol?! šmrc, zlobež
Js firbec pač, sem se seveda mogla takoj registrirat da vidim ker topic je tako zanimiv (sej splooh nimam dela za fax tulk, da ne bom rabla spat ponoči).. in omfg.. mislim da se nenadzorovano slinim že od kar sem odprla prvo stran pred par minutami.. huh, a je še komu kar naenkrat grrrozno vroče? Sej ne da mam okno odprto, ampak filing mam pa da je 35°C in da pripeka brez najmanjše sapice vetra:D
ufff.. ne smem niti napisat kaj mi po glavi hodi, bi me po moje itak cenzuriralo (če me nebi zaradi neprimernosti še kje zbrisali in blokirali)
Moje stanje je trenutno nekje med totalno mehkimi koleni in samovžigom, LOL
Aja, pa eno zelo resno vprašanje:
Zakaj je to dobro, da naš Brandon nikoli ne da te smotane majice/srajce/.. dol?! šmrc, zlobež
-
we are evil and we love it!!!
cjo, js mam tut tolk za fax za naredit pa se že nekje pol dneva slinim
uff ... Brandon, take it all off!!!
Mislim da je na forumu celo topic o tem klik
cjo, js mam tut tolk za fax za naredit pa se že nekje pol dneva slinim
uff ... Brandon, take it all off!!!
Mislim da je na forumu celo topic o tem klik
I am my hair.
I am my hair.
-
keya - Komunikatorka
Ahahaha, ne moreš - dejansko imajo celo res temo posvečeno temu? Pa še res, a deej
No, js nimam nič proti, še posebi če jih bo poslušal :twisted: kr naj limajo tiste njegove čist hothot fotke tam, rrrrr
Samo js ne smem gledat teh fotk do konc izpitnega, ker danes je šlo glih za glih čez s tem rokom čisto samo zaradi unih fotk, mislim resno no.. kako se naj človek zbere po pogledu na tiste fotke??
Kaj pa kakšne fotke njegove žene in sina?
Nevem no, meni se zdi res zanimivo, da kljub slavi Killersov in prepoznavni čisti fukabilnosti Brandona fuul ni podatkov in/ali slik od njih. Se morda kateri sanja kako to? Pa vbistvu ne samo od Brandona, ampak tudi od drugih..
No, sej js sm našla neki, bom malo kasneje nalepla, samo se mi zdi fuul malo
No, js nimam nič proti, še posebi če jih bo poslušal :twisted: kr naj limajo tiste njegove čist hothot fotke tam, rrrrr
Samo js ne smem gledat teh fotk do konc izpitnega, ker danes je šlo glih za glih čez s tem rokom čisto samo zaradi unih fotk, mislim resno no.. kako se naj človek zbere po pogledu na tiste fotke??
Kaj pa kakšne fotke njegove žene in sina?
Nevem no, meni se zdi res zanimivo, da kljub slavi Killersov in prepoznavni čisti fukabilnosti Brandona fuul ni podatkov in/ali slik od njih. Se morda kateri sanja kako to? Pa vbistvu ne samo od Brandona, ampak tudi od drugih..
No, sej js sm našla neki, bom malo kasneje nalepla, samo se mi zdi fuul malo
- MsN
Čeprav, roko na srce, na določenih fotkah je Brandon kot gej. Nič proti slednjim, ampak a ni na trenutke malce 'sumljiv'? Mimika, mejkap, oblačila, gibi?
Ne vem, kako spisati ta post, da ne bom obsojena za homofoba, ker nisem
P.s.: Hvala za prste ... lepi
Ne vem, kako spisati ta post, da ne bom obsojena za homofoba, ker nisem
P.s.: Hvala za prste ... lepi
-
ene fotke so res take, da si ne moreš pomagat
glede družine in tega so pa Killersi zelo 'private' ... js mam eno sliko, kjer so Brandon, Tana in Ammon gor,
izbris .. prevelika slika
in eno kjer sta Brandon in Ammon
... vem da je Ronnie poročen, vendar ni slik, Dave ima sina, tudi ni slik ... ne vem, niso tak kot ostali 'slavni' ki prodajajo svoje slike revijam ... so kot normalni ljudje
joj ja! tiste slike na začetku kariere so nekatere res dvoumne ... svoje sta naredile še dve pesmi (Andy, you're a star in Where the White boys dance) da so ljudje bili 100% da je gej ... but he proved us wrong
na določenih slikah je malo pretiraval z guylinerjem, na nekaterih pa je zgledal celo sexy z njim ... ne vem no mi je pa ful zanimivo to, da je za vsak album imel svoj 'look' Hot Fuss (za katerega je rekel, da zveni kot boys having fun) make up in fensy šmensi oblačila; Sam's Town (Brandon izajvil da so to boys becoming men) brčice, formalna oblačila ipd.; Day&Age pa spet čisto drugačen stil oblačenja
klik
glede družine in tega so pa Killersi zelo 'private' ... js mam eno sliko, kjer so Brandon, Tana in Ammon gor,
in eno kjer sta Brandon in Ammon
... vem da je Ronnie poročen, vendar ni slik, Dave ima sina, tudi ni slik ... ne vem, niso tak kot ostali 'slavni' ki prodajajo svoje slike revijam ... so kot normalni ljudje
joj ja! tiste slike na začetku kariere so nekatere res dvoumne ... svoje sta naredile še dve pesmi (Andy, you're a star in Where the White boys dance) da so ljudje bili 100% da je gej ... but he proved us wrong
na določenih slikah je malo pretiraval z guylinerjem, na nekaterih pa je zgledal celo sexy z njim ... ne vem no mi je pa ful zanimivo to, da je za vsak album imel svoj 'look' Hot Fuss (za katerega je rekel, da zveni kot boys having fun) make up in fensy šmensi oblačila; Sam's Town (Brandon izajvil da so to boys becoming men) brčice, formalna oblačila ipd.; Day&Age pa spet čisto drugačen stil oblačenja
klik
I am my hair.
I am my hair.
Prvi neprebran prispevek • 285 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov