The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
(upam da ni prevelika slika)
Skupina iz Las Vegasa, ki nastala leta 2002.
Do sedaj so izdali 4 albume:
* Hot Fuss (2004)
* Sam's Town (2006)
* Sawdust (2007)
* Day & Age (2008)
Še nekaj njihovih najbolj znanih komadov:
* Mr. Brightside
* When you were young
* Jenny was a friend of mine (live)
* Human
Aja, BTW: Junija pridejo v Slovenijo (organizira Mobitel). Js upam na karte tudi v prosti prodaji, ker bi res rada šla.
Torej, so vam všeč? Jih poslušate? Kateri komadi so vam pri srcu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
o ja,jst definitvno grem,sam da karte dobim baje jih bodo dal med itak uporabnike tudi kar nekaj zastonj tko da upam da bom med lucky one
med moje fave sta definitivno human pa read my mind
lohka jih poslušam skos na skos
http://www.youtube.com/watch?v=fYvY4w1Psag
med moje fave sta definitivno human pa read my mind
lohka jih poslušam skos na skos
http://www.youtube.com/watch?v=fYvY4w1Psag
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
candy. napisal/-a:Uf, ne, nobeden od njihovih komadov mi ni preveč všeč, ne poslušam jih tako da na koncert ne grem
Kaj sploh pišeš, če ti niso kul, pa ne greš na koncert:roll:
The best skupina. Bi šla.. zarad cene ne pa ne poznam nobenega, ki bi poslušal, tk da.. na kakšen zastonjski koncert
Pesm ki mi je najbolj všeč je pa Bones, pa spot je fenomenaln...
- Gost
Meni je samo pevec všeč - pa še to v verziji brez čudne frizure in brčic pod nosom
Glasba pogojno - Human, Mr. Brightside pa še kakšna med singli, zgoščenke me ne prepričajo.
Glasba pogojno - Human, Mr. Brightside pa še kakšna med singli, zgoščenke me ne prepričajo.
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
marypa napisal/-a:The best skupina. Bi šla.. zarad cene ne pa ne poznam nobenega, ki bi poslušal, tk da.. na kakšen zastonjski koncert
a sem prav zastopila,da zaradi cene pa zato ker nobeden ne posluša ne greš na koncert? kar se cene tiče, naj bi mel neki uporabnikov itak paketa itak zastonj vstop,ker mobitel organizira, drugače pa naj bi ble cene po 21 € (sam ne vem ali samo za tiste z itak ali za vse)
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
marypa napisal/-a:candy. napisal/-a:Uf, ne, nobeden od njihovih komadov mi ni preveč všeč, ne poslušam jih tako da na koncert ne grem
Kaj sploh pišeš, če ti niso kul, pa ne greš na koncert:roll:
Zato ker ni tema namenjena samo tistim, ki grejo na koncert, ampak je namenjena skupini ter temu da izrazimo svoje mnenje kako se nam zdijo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Hot Fuss pa Sam's Town sta mi taka fajn u izi albuma, včsih dobim kar craving po rocku, pa si jih zavrtim. Da bi bla pa neka orto fenica pa ne. Mi je pa absolutno njihov najboljši komad Midnight Show
Za koncert pa, če ne bo zasoljena cena karte, se zna zgodit da sem tam... Ful rada hodim na koncerte, tut če nisem lih največja fenica bendov
Za koncert pa, če ne bo zasoljena cena karte, se zna zgodit da sem tam... Ful rada hodim na koncerte, tut če nisem lih največja fenica bendov
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
radenska napisal/-a:marypa napisal/-a:The best skupina. Bi šla.. zarad cene ne pa ne poznam nobenega, ki bi poslušal, tk da.. na kakšen zastonjski koncert
a sem prav zastopila,da zaradi cene pa zato ker nobeden ne posluša ne greš na koncert? kar se cene tiče, naj bi mel neki uporabnikov itak paketa itak zastonj vstop,ker mobitel organizira, drugače pa naj bi ble cene po 21 € (sam ne vem ali samo za tiste z itak ali za vse)
hvala za inf., se bom mal pozanimala:)
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
O, ful fajn *mala*, da si odprla temo o njih, sm jo jst tud mislila, pa si me prehitela Men so ful fajni. Tud na koncert bi ful šla, sam je ravno takrat, ko imam največ izpitov in ne vem, če mi bo zneslo
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ma js grem na koncert, pa magari če na izpit nasledn dan.
Kak me skrbi, da bi zamudila prvi dan prodaje, ker res hočm jit.
Me je mikalo jit že v Munchen, pa sm trenutno mal na tesnem z denarjem.
Komaj čakam koncert!
Kak me skrbi, da bi zamudila prvi dan prodaje, ker res hočm jit.
Me je mikalo jit že v Munchen, pa sm trenutno mal na tesnem z denarjem.
Komaj čakam koncert!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov