The Killers
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men pa zdej prvič v življenju žal, da nisem na Mobitelu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Gost
In kje ste izvedeli, da lahko pošljete sms in dobite brezplačne vstopnice? Prvič slišim To se mi zdi čudno - brezplačne vstopnice podeljene, a veliko ljudi sploh ni vedelo, da se delijo.
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Jaz sem videla v Oni na zadnji strani, pa sem poslala, vstopnica je moja
-
*mala* - Cosmopsiho
MsN napisal/-a:In kje ste izvedeli, da lahko pošljete sms in dobite brezplačne vstopnice? Prvič slišim To se mi zdi čudno - brezplačne vstopnice podeljene, a veliko ljudi sploh ni vedelo, da se delijo.
Ja, bedni so vidte, mobitel je bedn Sicer sm na Simobilu, sam bi pa zihr najdla koga, da bi zame vzel.
Fovš sem tistim, ki imate karte.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Gost
Danes sem sanjala, da sem dobila brezplačne karte. Očitno se sploh ne zavedam, koliko je moji podzavesti do tega koncerta
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Aha, jaz sem limona, k rabim en dan, da najdem to temo.
Torej punce, če kateri pomaga, spet delijo karte za Killerse. V glavnem za tistie, ki prešaltajo na Mobitel Itak (torej prej niso bili na Mobitelu), če jih priporoči prijatelj, ki je na Itak, dobi pa še on zraven. Meni je sicer tudi že zadnjič ratal (Žurnal zmaga), ampak mogoče kateri koristi.
Več na thekillers.itak.si
Torej punce, če kateri pomaga, spet delijo karte za Killerse. V glavnem za tistie, ki prešaltajo na Mobitel Itak (torej prej niso bili na Mobitelu), če jih priporoči prijatelj, ki je na Itak, dobi pa še on zraven. Meni je sicer tudi že zadnjič ratal (Žurnal zmaga), ampak mogoče kateri koristi.
Več na thekillers.itak.si
-
*mala* - Cosmopsiho
Enkrat sm zasledila, da se 23. začnejo prodajat. Kak je res, bomo pa vidl.
Js že nestrpno čakam (aja, pa zakaj so lih volitve na isti dan in bom morala na volišču delat???)
Js že nestrpno čakam (aja, pa zakaj so lih volitve na isti dan in bom morala na volišču delat???)
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Zdaj je še v igri akcija "pripelji prijatelja na Džabest". Tole piše na Mobitelovi strani:
"Pri tem vsak obstoječi Itak naročnik dobi brezplačno vstopnico za ogled glasbenega spektakla Itak Džafest – koncert The Killers, hkrati pa za vsakega prijatelja, ki sklene novo naročniško razmerje Itak Džabest, pridobi še 100-odstotni popust na mesečno naročnino za prihodnja dva meseca. Brezplačno vstopnico za ogled omenjenega glasbenega spektakla pa prejme tudi novi naročnik Itak Džabest."
"Pri tem vsak obstoječi Itak naročnik dobi brezplačno vstopnico za ogled glasbenega spektakla Itak Džafest – koncert The Killers, hkrati pa za vsakega prijatelja, ki sklene novo naročniško razmerje Itak Džabest, pridobi še 100-odstotni popust na mesečno naročnino za prihodnja dva meseca. Brezplačno vstopnico za ogled omenjenega glasbenega spektakla pa prejme tudi novi naročnik Itak Džabest."
-
*mala* - Cosmopsiho
Mah ja, zarad tega pa res ne mislm jit na Mobitel (me ne vidjo več tam). Js še zmeri upam,da mi rata karto v prosti prodaji dobit. Drgač bom probala pa kak preko vez
All these things that I've done
All these things that I've done
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst jo mam tut. Sm bla odločena, da ne grem, pol sm pa po naključju spet poslušala album Hot Fuss in jim bom dala še eno priložnost. Upam, da igrajo čim manj zadnjega albuma, še posebi štanc pesmi "Are we human or are we dancer".
Karto sm pa dobila na bolhi, za 20€. Grem pa iz simobila na mobitel kmalu, ampak čakam mal bolšo ponudbo mobitelov.
Karto sm pa dobila na bolhi, za 20€. Grem pa iz simobila na mobitel kmalu, ampak čakam mal bolšo ponudbo mobitelov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov