techno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja potegn si z neta pa je
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
katika87 napisal/-a:floribunda napisal/-a:kaj pa drum and bass in breakebeat? a to katera posluša
ej zdej si me spomnla na drum and bass...ka veš kakšne pesmi ka so ti full hude...ker mi je tud všeč sm nikjer se ga ne da slišat se mi zdi (al ga pa jst ne ).
ufff....to je tako široka in raznolika zvrst glasbe da ti težko kaj predlagam.
drugače se ga pa po radiu itak ne da slišat (razen kaki FM4 ali pa drum and bass radio na internetu...kjer ga dosti vrtijo...poslušaj:)
pri nas pa je to bolj party muzika. slišiš ga lahko na metelkovi in v 4ki, v času trnfesta se ga lahko naposlušaš vsak vikend.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
^^kar se mene tiče bolj slaba kategorizacija. pa brez zamere....
bolj bi blo tko:
liquid DNB: brazil DNB, downtempo, ambiental.... (marky, LTJ bukem, DJ patif,.....and many many others)
pol so pa tu še neuro funk, tech step, hard tech step in podobne, ki spadajo med trši DNB
ostane še jungle.
izvajalcev je pa čisto preveč.
pa še to je tko zlo na grobo.
bolj bi blo tko:
liquid DNB: brazil DNB, downtempo, ambiental.... (marky, LTJ bukem, DJ patif,.....and many many others)
pol so pa tu še neuro funk, tech step, hard tech step in podobne, ki spadajo med trši DNB
ostane še jungle.
izvajalcev je pa čisto preveč.
pa še to je tko zlo na grobo.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
^^Tisto sm z neta pobrala, tak da... Drgač se sploh ne spoznam na dnb. Mi je pa drgač ful všeč! Sem bla pred štirimi leti za novo leto v Ljubljani v nekem diskaču (nimam pojma, ka je biu zaedn, kr sm bla pijana ko kanta ; se mi pa zdi da nek Sub Sub...nimam pojma) in so sam to vrteli pa sm se zlo fajn naplesala!
-
katika87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
- Kraj: Nm
jst sm bla tud pridna in sm najdla en seznam
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ju ... ss_artists
tiste ka se spoznate-kater od teh vam je najboljši
da vemo katerga nalagat z emule
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ju ... ss_artists
tiste ka se spoznate-kater od teh vam je najboljši
da vemo katerga nalagat z emule
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
katika87 napisal/-a:če ne veš naslovov pa izvajalcev je bul težku naložit --> na drum&bass se ne spoznam
ey če maš winamp, maš na lavi strani v media libary dolg okenčk in poišči shaoutcast radio, in klikni d pa ti jih bo pokazal zvrsti pod d. tam maš tud drum. bassa pa ni. drgač glede te muske se pa tud js ne spoznam kj preveč maybe kj tle zvem, sam tam ko je floribunda razlagala o tem sm bčla sam taka . oz ne razumem no mogoč kj zvem nouga
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov