techno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
densy napisal/-a:drgač sploh nisem nevemkakšen privrženec elektronske glasbe. sm bla pa prejšn tedn lih v izoli na morju in sm šla pol še na moralesa v soboto v ambasado. in mi je blo čist hudo
ooo srečkica js bi tud šla na moralesa v ambasado. mmm
pomoje je moglo bit carsko ane...folka je pa tud blo da so kao mogli narest obvoznco ker je blo tolk avtomobilov parkiranih dol po izoli
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- rozica123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Ja hudo-nov techno wawe prihaja v Slovenijo: Tretji sezonski Elements večer A gre kdo?
- pasiflora
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
Jst sm bla pa nazadnje v ambasadi na Guetti- je blo zakon, drugač pa Benassi v Inboxu je blo tud fajn- škoda je blo edino ker ni Satisfaction v originalni verziji vrtel, ampak ga po delčkih ob drugih komadih- brez besedila.. Blo je pa usen fajn!
Bo šla kera na Hard Ass Techno
Bo šla kera na Hard Ass Techno
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Poslušala techno že dolllga leta nazaj, k me doma še niti podrazno niso spustil na žur. , zdej smpol sm čist prešalatala na rock pa s tipom k je dj, tko da so spet vrnil dobri stari techno časi. moj prvi žur je bil v novi gorici v krimu, ker je poleg spacedjz rolal še ene par dj, med njimi tut moj ma najlepš ga je vidt za platarji, tut ko doma rola, se ga kr ne morm nagledat.
drgač sm bla pa 20.12 v ambasadi na sven väthu, pa za novo leto tut, kr dobr je pokal, zdj so pa žuri mal na pavzi, ker nč pametnga ni + recesija, kar pomen da smo mal na slabem z denarjem.
je pa res kr je že floribunda rekla.. .sami uvaljeni xi, ni šanse kej kvalitetnga dobit, vsi hočjo nekej uvalit pa na hitr do dnarja pridt.
drgač sm bla pa 20.12 v ambasadi na sven väthu, pa za novo leto tut, kr dobr je pokal, zdj so pa žuri mal na pavzi, ker nč pametnga ni + recesija, kar pomen da smo mal na slabem z denarjem.
je pa res kr je že floribunda rekla.. .sami uvaljeni xi, ni šanse kej kvalitetnga dobit, vsi hočjo nekej uvalit pa na hitr do dnarja pridt.
Our passion is our strength <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov