techno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
In še eden mojih najljubših dj-ev ----> Armin Van Buuren
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ha ha teologinja tale z tokio hotelom je dobra.
ja uf purple tale ta prvi komad ey...shranz to smo mi učerj neki poslušal se je moja frendica prou zgražala
ta drug je pa od umeka. joj js ko sm ga prvič slišala sm se res ful smejala ker mi je tak smešn in pa grozliv hkrat jej umek...specialc
ja uf purple tale ta prvi komad ey...shranz to smo mi učerj neki poslušal se je moja frendica prou zgražala
ta drug je pa od umeka. joj js ko sm ga prvič slišala sm se res ful smejala ker mi je tak smešn in pa grozliv hkrat jej umek...specialc
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
katika87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
- Kraj: Nm
men je pa res fulllll všeč ta pesmca Agnelli & Nelson - Everyday
http://www.youtube.com/watch?v=0Jlgb0Bpag0
stalno jo poslušam in se je ne morem naveličat... ...pa čeprav je mal starejša.
http://www.youtube.com/watch?v=0Jlgb0Bpag0
stalno jo poslušam in se je ne morem naveličat... ...pa čeprav je mal starejša.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js sem se do nedavnega poslusala rock glasbo, zdej me je pa kr neki zagrabl in poslusam schranz Prou obozujem to musko. Tko sem mau cekirala po youtube, pa k vidm tiste tipcke k cist not padejo en densajo k zmesani aaaaaaa
A na partije kej hodte?
A na partije kej hodte?
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sm poslušala schranz,hard techno ipd.,zj sm pa prešaltala na bl take u izi verjante Kšn dance,komerciala...čeprov če na kšni žurki schranz vrtijo in js to čist not padem,me tud ni za ustavt na splošno mi je taka glasba zlo všeč no,nism js za kšn rock,pa metal pa to Na partije nism ne vem kok pogosto hodila,tud nism kšnih x-ov jemala ipd.Bi pa tud js šla kej na Ibizo pogledat..
Sometimes there is no next times,no time outs,no second chances...sometimes is now or never.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
i love parties
sicer hodim samo na DNB partije, ampak na le-te se odpravim vse do dunaja, če se sej finega suka po platerjih. v garzu smo bli tudi ene parkrat letos, drugače je pa itak vse v LJ skoncentrirano.
sicer hodim samo na DNB partije, ampak na le-te se odpravim vse do dunaja, če se sej finega suka po platerjih. v garzu smo bli tudi ene parkrat letos, drugače je pa itak vse v LJ skoncentrirano.
Prvi neprebran prispevek • 110 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]