Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
mily napisal/-a:NE! O mrtvih se ne govori na tak način. Imej malo spoštovanja!
Ko je umrl Hitler je bil vesel cel svet in so vsi rekli:"Hvala Bogu!"
Saj sem napisal, da razumem oboževalke...in to je to. O pokojnem pa sem opisal samo prvi vtis in razločno povedal, da ne poznam njegove glasbe in niti njega - danes prvič slišim zanj.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Tragedija. Toliko, kot je ta tragedija huda za vse oboževalce, starše, njegove bližnje, toliko je grozljiva za svetovno glasbeno sceno. Naj povem, da so Proeskega zelo občudovali tudi v Ameriki (Mottola, Sonyjev direktor)-kako da ne, ko pa je imel naravnost čudovit glas, ki so ga hvalili glasbeni umetniki in sami poznavalci glasbe po vsem svetu.
Toše, počivaj v miru
Toše, počivaj v miru

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Sem ga pravkar poslušal...no ja...jugo glasba mi niti pod razno ni všeč...nek Bocelli tudi ni bil...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Škoda ga je. Ustvarjal je res dobro in kvalitetno glasbo, glas je imel božanski. Jst ga bom pogrešala. Sm zadnič gledala Marlennino oddajo samo zarad tega, ker je bil on tam kot gost. Kako je prijel tisto kitaro ... Žalostno, res
P.S.: Pontifex, mislm, da je blo v prvem postu napisan, da se tle napiše par lepih besed o njem, za njega in ne take traparije, kot jih pišeš ti.

P.S.: Pontifex, mislm, da je blo v prvem postu napisan, da se tle napiše par lepih besed o njem, za njega in ne take traparije, kot jih pišeš ti.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
tudi jaz nimam rada jugo glasbe, ampak vseeno lahko rečem, da bi njegov glas še ne vem kako pesem naredil dobro. čeprav ga nisem strašno poslušala, če sem slišala na radiu njega, sem pustila in poslušala do konca, zdaj pa me tudi malo stiska pri srcu, ko sem poslušala njegovo pesem, ki jo je ena dala gor. strašno je, da se mu je to zgodilo. velika izguba
vse še je imel pred sabo
še ena njegova:
http://www.youtube.com/watch?v=jD4lna70 ... ed&search=

še ena njegova:
http://www.youtube.com/watch?v=jD4lna70 ... ed&search=
Zadnjič spremenil BaUcYkA, dne 16. Okt. 2007 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
http://www.youtube.com/watch?v=Uu0u6sb4NCE
Ta človek je pa tako užival v nastopih- res ga je bilo fajn gledat.. Pa še ena izmed njegovih pesmi (meni najljubša)
Ta človek je pa tako užival v nastopih- res ga je bilo fajn gledat.. Pa še ena izmed njegovih pesmi (meni najljubša)

-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
simpatičen dečko je bil, dober glas je mel in dobre pesmi. lani sem bla na njegovem koncertu in si obljubila, da se še vrnem ... ampak prepozno
voznik pa je že itak kaznovan s tem, da ga ima na vesti ...
rip!

voznik pa je že itak kaznovan s tem, da ga ima na vesti ...
rip!
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
tudi meni je ta pesem najlepša. Zadnje čase sem itaq samo to poslušala

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov