Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
a ni bla se neki dni nazaj odprta tema kjer si se lahko kregu med sabo?
konc koncev sploh ni vazn kako je umrl, najbl zalostn je to, da se mu je sploh nardil in nbena ugibanja pa obdukcije ga ne bojo nazaj prpelale..
konc koncev sploh ni vazn kako je umrl, najbl zalostn je to, da se mu je sploh nardil in nbena ugibanja pa obdukcije ga ne bojo nazaj prpelale..
Zivljenje je piskotek!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Kreg je itak na celem forumu
Konec koncev je vseeno kako je umrl. Če je imel težave z drogami je to njegova stvar, družina je nabrž vedela.
Me pa vedno znova preseneča kako se eni radi naslajajo nad smrtjo (tako ena kot druga stran, eni povzdigujejo ljudi v angele drugi jih pa črnijo).
Konec koncev je vseeno kako je umrl. Če je imel težave z drogami je to njegova stvar, družina je nabrž vedela.
Me pa vedno znova preseneča kako se eni radi naslajajo nad smrtjo (tako ena kot druga stran, eni povzdigujejo ljudi v angele drugi jih pa črnijo).
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
No, kdo bo še citiru moj post in mi zapovedal, naj utihnem? Oz. rekel da se naslajam nad smrtjo? Anyone? Ker kokr jst vem, so bli moji posti čist on topic, medtem ko pa vaši nekak niso. Lahko bi jih označili kot kokodajsanje.
Mislm k da je važn? Fak stari, ene pa res nimate pametnejšga dela kot pa da kliknete vsako temo posebi in berete med vrsticami. Jst sm vsaj "nesramna" do mrtvih, nekatere ste pa do živih še veliko bolj.
River Phoenix je umrl zaradi mamil, pa ga kratko malo častim.
Mislm k da je važn? Fak stari, ene pa res nimate pametnejšga dela kot pa da kliknete vsako temo posebi in berete med vrsticami. Jst sm vsaj "nesramna" do mrtvih, nekatere ste pa do živih še veliko bolj.
River Phoenix je umrl zaradi mamil, pa ga kratko malo častim.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
gemini napisal/-a:
Ja, res je vseeno. Me pa sam zanima kdo oz. od kje je bila ideja, da je meu probleme z drogami? To je ktera kje prebrala al je bla pač osebna domneva?
To prašam sam zato, ker mi ful ne deluje tak tip. Men je blo možno sam od alkohola (ker naruka se ga pa vsak kdaj).
Drugače mi je pa ful čudno, ker ne poročajo mediji tolk o tem. Sej ne, da je s tem kaj narobe, ampak bi si človek mislu, da bo ful halo okol tega.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
kokain + alkohol.... slišano iz zdravniških krogov
- sončk
- Cosmofrik
Ja sej, jst sm vedno odkrita, na običajno negodovanje ostalih. Mogoče je res lažje in bolj "vljudno" rečt, da je umrl nič kriv, ampak to je v takih primerih ponavadi zatiskanje oči. Ljudje morjo vedt kaj se zgodi, če mal preveč prakticiraš mamila in da se to dogaja tudi pri nas in da smrt ne izbira. Upam, da se bodo nekatere tle mal zamislle, ker drugač jim bo življenje enkrat zabodlo nož globoko v hrbet. Življenje ni vedno lepo, v rešilcih ne peljejo samo nosečnic in nihče ni brez grehov.
Seveda sožalje družini, kakorkoli je že umrl.
Seveda sožalje družini, kakorkoli je že umrl.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej mislm da se ne gre zato, da bi /je umrl zaradi drog oziroma podobnih zadev.Gre se za obtoževanje na slepo, da je umrl zarad tega.Nevem, jst vidm v tem obsojanje brez podlage in neke vrste blatenje dobrega imena.kaj pa če se nikoli droge sploh pritaknil ni?Da je dejansko umrl od srčnega infarkta?Tule je bil pa proglašen za narkomana?
usekakor ne paše skupaj, ker ne vemo razloga.
usekakor ne paše skupaj, ker ne vemo razloga.
- sončk
- Cosmofrik
Zadušitev v spanju ni glih simptom infarkta.
Kdo je omenjal narkomana? Kokain + alkohol (kot je omenila *zverinica*, da je slišala iz zdravniških krogov), še zdaleč nista znaka odvisnosti od drog. To je isto kot enkrat v temi z depresijo, povemo, da ma neka ženska depresijo, ti pa v luft, da ne, da kako jo lahko obtožujemo, da je to huda psihična motnja in da tega ne mormo vedt, če nismo diplomirani psihiatri. Ne vem, v tvojem svetu je res vse tabu, in depresija in droge in alkohol. Men je to vsakodnevnica, ne bi rekla, če bi koga označeval za pedofila al pa kj. Depresija pa res ni nč tazga, kokain pa še manj.
Kdo je omenjal narkomana? Kokain + alkohol (kot je omenila *zverinica*, da je slišala iz zdravniških krogov), še zdaleč nista znaka odvisnosti od drog. To je isto kot enkrat v temi z depresijo, povemo, da ma neka ženska depresijo, ti pa v luft, da ne, da kako jo lahko obtožujemo, da je to huda psihična motnja in da tega ne mormo vedt, če nismo diplomirani psihiatri. Ne vem, v tvojem svetu je res vse tabu, in depresija in droge in alkohol. Men je to vsakodnevnica, ne bi rekla, če bi koga označeval za pedofila al pa kj. Depresija pa res ni nč tazga, kokain pa še manj.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja nekje je bilo navedeno da gre za zadušitev, spet nekje da mu je odpovedalo srce, brez kšnega drugega razloga.
in sploh se ne gre za tabu teme.droga in alkohol zame nista nobeni tabu temi,je pa res, da na drogo gledam s strani in je ne prenašam.
in nekak se mi pač obtoževanje ne zdi, če ne veš.druga je da če dokažejo pri obdukciji, da je dejansko šlo za zastrupitev z drogo.Potem je pač to res.zdej pa ne veš še nič.
ja z depresijo se pa dons poimenuje usazga ki je pet minut slabe volje ampak verjetno Damian ni bil depresiven, tko da to ne paše tle notr.
Lih tko je, ko je od ene kolegice fotr dobil cirozo jeter, pa u žiulenju ni pil alkohola in je cela soseska šušljala naokol kakšn pjanc je mogu bit.Ja kako lahko proglasiš enga za neki tazga če ne veš?In še vedno ostaja dejstvo v glavah ljudi, ki ne znajo razmišljat, da je biu alkoholik in njej pač to ni prijetno.pričakovala sem, da boš glede na tvoje izkušnje razumela kaj hočm povedat.Verjetno ti nebi bilo ugodno, če bi po smrti tvojega očeta naokoli govorli in obtoževali svašta.Meni nebi bilo, mene bi prizadelo, ker mi gredo na žiuce zlobni jeziki,ki z samo eno besedo lahko prizadanejo človeka prekleto!
aja pa zadušiš se lahko tud zarad alergije,recimo.
skratka ne bom rekla dekletu ki je en tedn slabe volje, da ma depresijo lih tko kot ne bom rekla, nekomu ki je umrl v čudnih okoliščinah, da je umrl zarad nevemčesa.Dokler to ne bo zdrauniško dokazano.
in sploh se ne gre za tabu teme.droga in alkohol zame nista nobeni tabu temi,je pa res, da na drogo gledam s strani in je ne prenašam.
in nekak se mi pač obtoževanje ne zdi, če ne veš.druga je da če dokažejo pri obdukciji, da je dejansko šlo za zastrupitev z drogo.Potem je pač to res.zdej pa ne veš še nič.
ja z depresijo se pa dons poimenuje usazga ki je pet minut slabe volje ampak verjetno Damian ni bil depresiven, tko da to ne paše tle notr.
Lih tko je, ko je od ene kolegice fotr dobil cirozo jeter, pa u žiulenju ni pil alkohola in je cela soseska šušljala naokol kakšn pjanc je mogu bit.Ja kako lahko proglasiš enga za neki tazga če ne veš?In še vedno ostaja dejstvo v glavah ljudi, ki ne znajo razmišljat, da je biu alkoholik in njej pač to ni prijetno.pričakovala sem, da boš glede na tvoje izkušnje razumela kaj hočm povedat.Verjetno ti nebi bilo ugodno, če bi po smrti tvojega očeta naokoli govorli in obtoževali svašta.Meni nebi bilo, mene bi prizadelo, ker mi gredo na žiuce zlobni jeziki,ki z samo eno besedo lahko prizadanejo človeka prekleto!
aja pa zadušiš se lahko tud zarad alergije,recimo.
skratka ne bom rekla dekletu ki je en tedn slabe volje, da ma depresijo lih tko kot ne bom rekla, nekomu ki je umrl v čudnih okoliščinah, da je umrl zarad nevemčesa.Dokler to ne bo zdrauniško dokazano.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Kaj je bil razlog, da je umrl ne bomo izvedeli nikoli. Če so bila razlog mamila, pa sploh ne. Javna družina sigurno ne bo šla pred tv in povedala, naš sin se je pa zafiksal. Ja pa na opis okoliščin res, vsakemu prišel na misel alkohol.
In strinjam se s sončk-om. To danes ni nič novega, da nekdo umre zaradi alkohola.
In strinjam se s sončk-om. To danes ni nič novega, da nekdo umre zaradi alkohola.
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov