Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
sončk napisal/-a:red*cherry napisal/-a:Dej nehite govort neumnosti, ker sploh ne veste, pa kar neki ugibate! Kr tko se pa tud ne morš zadušit! Valda ni bruhal v spanju??!?!?? Če so "zunanji" vzroki, se človek zbudi, ker možgani sporočajo, da je nekaj narobe (kot npr. ko ti roka ponoč zaspi). Kake mate! Sploh ne veste kaj se je dogajalo. Rajš mal pomislte na familijo, kot pa da tuki pametujete, da se je zadušil z bruhanjem-ne vem, al naj se smejem al kaj...
Umrl je na svoj rojstni dan. To se pravi je bil al pijan al zadet. Od ničesar pa mlad človek tut ne umre?
Pa kako si ti tako prepričana, da je bil pijan al pa zadet, a si bla tam? Kot da ni še noben mlad umrl od nič. Dons ni nč čudnega, če mladga pr 20-ih (kaj šele pr 36-ih) recimo kap, infarkt,... Sicer pa ne trdim, da 100% ni možna tvoja varianta, ampak itak ne veste, niti jst ne, tako da nehajte ugibat, edin to me mot, ker govorite, česar sploh ne veste!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sončk, ammm, a si kdaj slišala za to da te lahko kap zadane?brez ničesar?Tud 15 let starega?
Mislm ok, ja pijan je biu pa zadet,sam eni mate res...groza..
lahko je biu pa tud kej bolan, za kar mi ne vemo!lahko je blo karkoli!
zelo podobno se je zgodilo s fantom ene izmed naših uporabnic, ki ne obiskuje sicer več foruma...fanta je iznenada, mladega, čilega, zdravega, zadela kap.Se nti res zdi tok nemogoče?
Mislm ok, ja pijan je biu pa zadet,sam eni mate res...groza..
lahko je biu pa tud kej bolan, za kar mi ne vemo!lahko je blo karkoli!
zelo podobno se je zgodilo s fantom ene izmed naših uporabnic, ki ne obiskuje sicer več foruma...fanta je iznenada, mladega, čilega, zdravega, zadela kap.Se nti res zdi tok nemogoče?
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
To si pa povedala na tak način:''Ah sej je useeno kaj pišem itak to njegovi ne berejo''. Dej imej mal spoštovanja do pokojnih pa ne išči vedno najhujši scenarij k bi se lahko zgodiu. Tut ti ne veš kaj se je zgodil tko da če nimaš nč lepega za povedat pol bodi raje tiho.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sm tut takoj pomislila na to varjanto "bruhanja". Ker, da si nažgan koma in ležiš na hrbtu se ful hitro lahko zgodi.
Vem za nekoga, ki je isto v eni koči umrl za novo leto, ko so se ga tak narukali. Pa tudi mojga smo že obračali 1×, če bi ga pustili nevem kje bi bil.
Umrl je pa v počitniški koči, po praznovanju RD. Men se zdi kr možno, trdit pa itak noben ne more.
Drugač pa mi je žal za njega.
Vem za nekoga, ki je isto v eni koči umrl za novo leto, ko so se ga tak narukali. Pa tudi mojga smo že obračali 1×, če bi ga pustili nevem kje bi bil.
Umrl je pa v počitniški koči, po praznovanju RD. Men se zdi kr možno, trdit pa itak noben ne more.
Drugač pa mi je žal za njega.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sončk, ne ni lih tko redko.kapi in infarktou je usak dan več!in vedno več mladih prizadanejo!
kap se lahko tko hitro zgodi, da še verjetn ne moreš.lahko se enkrat poškoduješ, pa te niti tolk ne boli, pa maš notr kej natrgano, ne greš h zdravniku, nardi se tromoboza in voila.Brez zdravljenja, greš lahko kajkmalu v cugrunt!
je pa tud res, ne zdi se mi spoštljivo kr tkole obsojat.lahko je tud to eden izmed razlogov, sej ne vemo, ampak useeno.lahko pa bodo brali kdaj ta forum, lahko jim bo kdo drug povedal kaj tle piše.Sej to sploh ni point, al oni zvedo al ne kaj se tle piše.verjetno tud teb nebi blo všeč, če bi po smrti tvoje mame, tule pisali "jah verjetn se je tok nažgala al pa zadela, pa je šla".pa ne mi rečt, da bi ti bilo useeno, ker ti nebi bilo!
kap se lahko tko hitro zgodi, da še verjetn ne moreš.lahko se enkrat poškoduješ, pa te niti tolk ne boli, pa maš notr kej natrgano, ne greš h zdravniku, nardi se tromoboza in voila.Brez zdravljenja, greš lahko kajkmalu v cugrunt!
je pa tud res, ne zdi se mi spoštljivo kr tkole obsojat.lahko je tud to eden izmed razlogov, sej ne vemo, ampak useeno.lahko pa bodo brali kdaj ta forum, lahko jim bo kdo drug povedal kaj tle piše.Sej to sploh ni point, al oni zvedo al ne kaj se tle piše.verjetno tud teb nebi blo všeč, če bi po smrti tvoje mame, tule pisali "jah verjetn se je tok nažgala al pa zadela, pa je šla".pa ne mi rečt, da bi ti bilo useeno, ker ti nebi bilo!
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
*purple* napisal/-a:sončk, ne ni lih tko redko.kapi in infarktou je usak dan več!in vedno več mladih prizadanejo!
Se strinjam. Berejo, ne berejo, ni vazno sploh. Zlo nesramno je kr direkt obsodit, da je umrl, ker se ga je nazgau. Pa tud ce je ... kot da je to zdaj vazno. Pokojnika se spostuje.
In ja ... kapi med mladimi je vedno vec. Tudi moj bratranec je umrl star 27 let, zaradi kapi.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Joj no, razpočte se Še posebi ti *purple*. Kot pač vedno.
A da umreš od kapi je pa lepo? Oprosti, ne razumem. Ne vem kaj je grdega na tem, da umreš od pijače al pa od mamil. Smrt je smrt, takšna ali drugačna. In ne, ne bom tiho.
Tut ti ne veš kaj se je zgodil tko da če nimaš nč lepega za povedat pol bodi raje tiho.
A da umreš od kapi je pa lepo? Oprosti, ne razumem. Ne vem kaj je grdega na tem, da umreš od pijače al pa od mamil. Smrt je smrt, takšna ali drugačna. In ne, ne bom tiho.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Groza, mene je tole tud šokiral...Žalostno Sam Borisu pa življenje prov nč ne prizanaša
Zarad česa je umrl, se bo pa kmal pokazal, sj vrjetn so že nardil obdukcijo. Pa itak sploh ni važn.
Zarad česa je umrl, se bo pa kmal pokazal, sj vrjetn so že nardil obdukcijo. Pa itak sploh ni važn.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 21. Mar. 2009 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sončk, nehaj lepo te prosim. pomisli da bi zradi kapi umrl nekdo ki je tebi blizu in bi eni mali pametnajkoviči, ki ga sploh niso poznali tupili da se ga je napil al pa zadel do smrti - ker je pač to bolj zanimivo od naravne smrti in ne, ni važno če njegovi berejo al ne berejo ta forum ... mej malo spoštovanja do umrlega človeka ... če te res tako zelo zanima kako je umrl zadrži to zase, predvsem pa svoja ugibanja!
Let's swim to the moon .....
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
lahko nabijete še 5 strani od tega kko je umrl.. ne vemo, tko da brzeveze se kregat glede tega
se pa ne strinjam da je smrt smrt.. je ja, če gledaš objektivno, sam če bi se zgodilo komu bližnjemu ti nbi blo lih vseeno al umre zarad bruhanja in mamil al zarad kapi.. kr ni lih lepo slišat da nekdo umre zarad lastne neodgovornosti in si je ubistvu sam kriv..
se pa ne strinjam da je smrt smrt.. je ja, če gledaš objektivno, sam če bi se zgodilo komu bližnjemu ti nbi blo lih vseeno al umre zarad bruhanja in mamil al zarad kapi.. kr ni lih lepo slišat da nekdo umre zarad lastne neodgovornosti in si je ubistvu sam kriv..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov