Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
MIYA napisal/-a:Bernie Mac-R.I.P. Umrl zaradi pljučnice
Res je bil dober komedijant.
[url]
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/um ... e-mac.html[/url]
Omg, za njega pa nisem vedela Škoda res.. RIP
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
softTouch napisal/-a:sicer ni bla ful neki znana ampak kakšna grozna smrt za Mariane Bridi da Costa, pa samo 20let je mela
klik
sem spremljala članke o njej. ful grozno.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Am... Zadnič sm ujela pogovor dveh punc, ki sta se pogovarjali, da je umrla Ruslana... Ni mi čist jasno al je to res, ker nism brala po nobenih časopisnih nič... Kaj sm jz kej narobe razumela?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ mogoče sta mislni model Ruslano Korshunovo, ki je julija lani naredila samomor v NY.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Sam tisti manekenki je ime Mariane Bridi di Costa. Ni ravno povezave z imenom Ruslana. (je link na prejšnji strani)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*mala* napisal/-a:^^ mogoče sta mislni model Ruslano Korshunovo, ki je julija lani naredila samomor v NY.
Ja, najbrž so res mislne to.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
sem šla v wikipedijo gledat, kdo je to. nisem vedela.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Wow, pa šele 45 let je bla stara. Sicer nisem vedela kdo je, bolj poznam njenega moža Liama Nelsona.
- Gost
*mala* napisal/-a:^^ Wow, pa šele 45 let je bla stara. Sicer nisem vedela kdo je, bolj poznam njenega moža Liama Nelsona.
Neeson.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Hvala za popravek. Res že pol življenja narobe mislm (to pa tist k na hitr prebereš včasih, ker mislš da je tak). Ubogi Liam in otroci.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
mene je prov šokiral k sem prebrala da je Natasha Richardson umrla... se mi je zdel skor nemogoče, da se kej tazga lohk zgodil zarad enga baje čist nedolžnega padca na smučišču... pa me je moj pouču, da to baje sploh ni tko neverjetn in da zna bit tud en manjši pretres možganov usoden... sam še zmer je težko verjet ... še en dokaz o tem kolk mal je treba, pa te več ni
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov