Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Umrl 'peti Beatle'
V starosti 66 let je umrl Neil Aspinall, prijatelj skupine The Beatles, njihov prvi menedžer za turneje in vodja založbe Apple Corps.
V starosti 66 let je umrl Neil Aspinall, prijatelj skupine The Beatles, njihov prvi menedžer za turneje in vodja založbe Apple Corps.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Tammy_De napisal/-a:Stanley Kamal, igralec (Monkov psihiater) srčni zastoj
ojoj, tega pa poznam k je vedno mogu Monka poslušat pa prou navezan je bil nanj. pa tut v večih filmih je igral. RIP
pa še star ni bil neki.
-
Bloodelf - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
cimet napisal/-a:dobro, žal mi je edino kurta cobaina
Mene se pa ravno njegova smrt ni nikoli pretirano "dotaknila". Vem, da se sliši čudno, ampak tako je. Tip je imel na splošno ful zjebano življenje, drogiral se je, imel samomorilna nagnjenja... v svoji slavi se je počutil utesnjeno itd. Ne vem zakaj, ampak jaz za take rečem samo to, da 'so se rešili'. Ne morem čutiti usmiljenja za nekom, ki še sam ni cenil svojega življenja.
Žal mi pa je za tiste, ki so bili polni življenja... za tiste, ki so videli smisel v svojem življenju... uživali v svojem delu... pa jih je kljub temu doletela nenadna in kruta smrt.
- Gost
Zalostno.
Ravno zadnjic sva se z mamo pogovarjale o njem, kako prijeten je - vsaj po tv sodec, kako razumno govori, pa kako simpaticen moski je ... Mah, se en znan clovek poleg Drnovska katerega mi je v zadnjem casu res iskreno zal.
Ravno zadnjic sva se z mamo pogovarjale o njem, kako prijeten je - vsaj po tv sodec, kako razumno govori, pa kako simpaticen moski je ... Mah, se en znan clovek poleg Drnovska katerega mi je v zadnjem casu res iskreno zal.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Yves-Mathieu Saint Laurent 1936 - 2008
Po dolgi in težki bolezni je v nedeljo zvečer v 71. letu starosti umrl legendarni francoski modni kreator Yves Saint Laurent.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
noele napisal/-a:Danes umrl dr. Andrej Marušič.
Ne morem verjet, nikol si ne bi misnla, da lahko oddide nekdo,ki je tako nadarjen in tako mlad. To življenje res ubira čudne poti...
Počivaj v miru!
Ja, bil je dober psihiater. Ampak ne morem zopet mimo, da ne bi komentiral drugega dela tvojega sestavka. Joj, men je umrl bratranc, ki je bil star 10 mesecev...res...a to tut ne morš vrjet, kako mlad je odšel...pa še možnosti ni mel pokazati svoje nadarjenosti, čeprav glede na vse, bi bil retard. Še en feces bovinae
Naj Marušič počiva v miru - čimprej!
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Sočustvuvjem s tabo in s tem, da ti je umrl bratranec. Vsaka smrt nas pretrese, sploh pa če človeka poznamo, pač ... življenje ni vedno pravljica in v bistvu je pogostokrat zelo kruto.
Ni pa potrebno, da daješ pripombe na to kar napišem, ker konec koncev se v tej temi govori o smrti znanih.
Ni pa potrebno, da daješ pripombe na to kar napišem, ker konec koncev se v tej temi govori o smrti znanih.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov