Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
...rahla pomote..
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 25. Mar. 2008 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Halooo pa sej še ni mrtu no! A lahko date človeku šanso, ne pa da ga pokopljete kr takoj
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:Umrla igralka Semka Sokolovic Bertok.Igrala je tud u filmu Varuhi meje.
a je to žena zijaha?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
mulatto_f napisal/-a:slavko cerjak R.I.P. kr nism mogla verjet, ko sm vidla novico, ja kaj pa peta hiša na levi in vse njegove gledališke... on mi je bil ful dobr slovenski igralec
mi malo starejši se ga spominjamo kot kapetana Florestana iz nadaljevanke Čisto pravi gusar ...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Patric ma raka na trebušni slinavki,pa so začel že s kemoterapijim,tak da ni nujno da bo kr umru
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Glede raka na trebušni slinavki.. ful je mala možnost da preživiš, oz. mislim da je sploh ni. (rak pankreasa ima najnižjo stopnjo preživetja)
Nam je profesor (kirurg pa zdravnik) reku, da ti ostane kvečjemu 2-3 mesca zdravljenja! Kemoterapija pa ubistvu tak sam bolečine lajša.
Nam je profesor (kirurg pa zdravnik) reku, da ti ostane kvečjemu 2-3 mesca zdravljenja! Kemoterapija pa ubistvu tak sam bolečine lajša.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov