Smrti znanih [ZT]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 20. Nov. 2007 17:38

jemina napisal/-a:No pol pa on. Jz sem mislila, da že od vsega začetka komentira ALišič, pa tud izpad je imel popolnoma isti kot ga ima Ališič.

Jz se spomnem fotra takrat, ko je bil čiz sesut, ker on je bil res zanga naki heroj. In pol je v spalnico njegov plakat nalimov namesto slike dokler ga ni mai prepričala, da ga lahko sname in zj je na podstrešju na omari naliman :D

ja dej no,to ni smesno sploh
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Nov. 2007 19:24

Jah meni je. Tebi pa ni treba, da je
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 22. Nov. 2007 21:16

To glede Tošeja,
26.11.ob 20:10 na HTV1 naj bi bila oddaja"Latinica" o Toši, pod naslovom "Karizma". HTV ekipa ja te dni snemala prilogo v Kruševu.
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 23. Nov. 2007 7:28

kaj pa to, ko dora, sestra tošeta, trdi, da je slutil svojo smrt???

Pred nekaj meseci je namreč začel graditi dodatno nadstropje v hiši njunih staršev, sestra pa ga je zaradi nastopanja po tujini dnevno obveščala, kako gradnja napreduje. Brat ji je nekega dne dejal, da naj bo vesela, da gradnja lepo napreduje, saj se bo ravno ona preselila v nove prostore.

Nekaj tednov kasneje je Toše prispel v rodno Kruševo in med kosilom očeta zaprosil za pogovor na štiri oči. Kot pravi Risteska, je Toše očetu dejal, naj si ga dobro ogleda, saj da ga bo kmalu lahko videl le še na fotografijah.

Sestra je dejala, da to obnašanje ni bilo podobno njenem bratu in da takšen ni bil nikoli. Vseskozi je bil namreč nezadovoljen, zamišljen in žalosten, a ob tem ni želel pomoči družine.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 23. Nov. 2007 12:28

časopisi napišejo vse...
Škoda da ni več teme o Tošetu, pa bi lahko malo pokomentirali, tukaj bi bilo pa že preveč OT :?
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 23. Nov. 2007 13:00

Močno dvomim da je to res. Sicer je res da se nekateri ljudje pred smrtjo malce čudno obnašajo... ampak da bi nekdo tako natančno nekaj rekel, kot je: "kmalu me boste videli le še na fotografijah" je pa malce za lase privlečeno. Sploh pa takrat ko mediji to izjavijo :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Nov. 2007 13:14

men se tud zdi, da tole ne drži.nevem zakaj bi kr tko govoril.Tudi če čutiš, čutiš drugače, ne pa da kar veš da boš umru no.jst temu res ne verjamem.
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sashy* » 23. Nov. 2007 16:34

jst bom pa takole rekla mogoče je res mogoče pa ni res glede tega da bi Toše čutil svojo smrt...Ljudje se pred smrtjo čudno obnašajo,malo so raztreščeni in izgubljeni mislim pa da je velika možnost da nekdo čuti da prihaja njegov čas...nevemo in nikoli ne bomo izvedeli kaj je bilo v Tošetovem življenju res in kaj ne..mediji bodo seveda sedaj iskali najbolj šokantne zgodbe samo zato da bi jim mi nasedli medtem ko bi oni mastno služili...Koliko lažnih zgodb je že bilo v zvezi z njim...žalostno kaj premore človeška domišljija....
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 23. Nov. 2007 22:36

No, to, da ga bojo kmalu gledal samo še na fotografijah, bi blo čist možno, da bi rekel, ampak verjetno je pri tem imel v mislih kariero, zaradi katere bi se moral zdaj konec leta preseliti za nekaj mesecev v London. Potem bi ga pa domači res gledali bolj na fotografijah.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Nov. 2007 0:31

sashy* napisal/-a:jst bom pa takole rekla mogoče je res mogoče pa ni res glede tega da bi Toše čutil svojo smrt...Ljudje se pred smrtjo čudno obnašajo,malo so raztreščeni in izgubljeni mislim pa da je velika možnost da nekdo čuti da prihaja njegov čas...nevemo in nikoli ne bomo izvedeli kaj je bilo v Tošetovem življenju res in kaj ne..mediji bodo seveda sedaj iskali najbolj šokantne zgodbe samo zato da bi jim mi nasedli medtem ko bi oni mastno služili...Koliko lažnih zgodb je že bilo v zvezi z njim...žalostno kaj premore človeška domišljija....

ponavadi ludje, ki čutijo svojo smrt, čutijo na drugačen način in ne da neki jasno govorijo brez razloga.V to ne verjamem.
Drugače je pa čist možno to kar je IZABELA napisala, da je bilo mišljeno v zvezi z njegovo zunanjo kariero.
no, zdej ga na žalost res gledamo samo še na sliki :(
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 24. Nov. 2007 13:39

ja mogoče je res Toše slutu svojo smrt.
Ampak če bi jo tega ne bi povedou nikomur, k on ni hotu d bi biv kdo žalostn zarad tega če bi ga zares uzev...
Čeprou mi usi vemo d je Toše angel, angeli pa vejo vse... tko da je to čist možn...
In rada bi vedla kje je Toše zdej, a je po smrti res use konc, a res postaneš zvezda, a so res nebesa..... to me zlo zanima in vem d tega nam prej pogruntala preden bom umrla....
Če je Toše zvezda, pol želim bit njegova sosednja zvezda po smrti, če je po smrti vsega konec... je itak usega konec.....Če so nebesa in pekel, želim u nebesa d ga še enkrat vidm...
k mi je kdaj pa kdaj kkšnanjegova izjava res ubrnla svet, negove besedila pesmi so ble tko lepe, globoke..... njegovi koncerti so blo božanski, in vid se d ga je folk obožvou največ kar se sploh lohka da...
Tko da... kjerkol je se ma lepo... pol pa če je to slutu ali ne
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 24. Nov. 2007 15:44

a bo kera snemala dns na Net tv dokumentarc o tošetu? ja ok off-topic ja... sam brezveze da temo odprem sam za to vprašanje! :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Nov. 2007 16:50

tema o Tošeju se ponovno odpira ... zato tole temo NE smetit, ker vam bom vse zaklenila ...
pa držite se pravil ...
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sashy* » 24. Nov. 2007 21:41

ja kdaj pa je ta dokumentarec?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Nov. 2007 15:59

22.11.2007 umrl baletnik Maurice Bejart...

pozna kdo?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov