Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Damyanchyka napisal/-a:Purple k si lih omenjala Nejca Erazma iz Bepopa..zdej mu bodo u spomin organiziral koncert. Meu naj bi namreč rojstni dan. Novembra. Ful lepo. Nastopal bodo pa Tabu, Dan d..
Ful lepo..Kje pa bo?
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, purple, ne morš prčakvat, da bo pa zarad smrti nekega peuca en mesc usak dan pou poročil namenjenih njemu. Poročal so o nesreči, na Popu so ga dal pod Ime tedna (al kako že), bli so kasnej tut prispeuki o tem, kaj nej bi se zares zgodil ... sej kej več pa nimajo poročat. To ne spada več u poročila, prej u kšne bl tabloidne medije. Ne moreš zato vn pometat neke ažurne in relevantne novice.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Oki sm se zmotila za Tabujevce Dan d, Kocka(pomoje zarad klemna k st abla velka prjatla, pa tut pesm mu je ob smrti napisu oz za uspomin, še hčerki je dau Neja ime..), pol bo godba u kateri je Nejc tut igrou, pa še dve skupini k sta mislm bl neznani še..pač s tega okraja.. bo pa na Mirni pr Trebnjem, 24.11. ob 20.30, v športni dvorani. Karte so pa na voljo eno uro pred koncertom.. to je to
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
No, da še jaz napišem svoje mnenje o tem, koliko se piše o umrlih po smrti. Seveda, sčasoma novic ni več, saj tudi ni novih projektov izpod rok preminulih. To pa ne pomeni, da so te osebe pozabljene. Saj vendar ne morejo v časopisu pisati " tako nam je žal, ker je umrl" in to trobiti v nedogled. Verjamem, da je marsikomu hudo za Pavarottijem, a njegova smrt je bila posledica starosti, pričakovana, in dano mu je bilo v celoti izpolniti svoje poslanstvo, izpiliti svoj talent do maksimuma, kar je čisto nekaj drugega, kot če nas smrt useka iznenada, kot recimo zdaj pri Tošetu. To ne pomeni, da je Pavarottijeva smrt kaj manj vredna, le javnost jo drugače dojema in lažje sprejme, ker je nanjo pripravljena. Zaenkrat so slovenski časopisi še polni člankov o Tošetu, ampak naši le povzemajo informacije iz hrvaških in to počnejo zelo slabo, s kakšno besedno zvezo celo spremenijo prvotni pomen. Meni so veliko ljubši hrvaški, srbski & ostali časopisi in revije kolikor jih je pač sploh možno dobiti pri nas. Čaka me še cel kup neprebranih stvari o Tošetu... reportaže po 3, 6 strani... Gloria, Story, Extra... Gotovo pa se sčasoma tudi o njem ne bo več toliko pisalo, preprosto zato ker- kaj pa naj napišejo??? Ampak to še ne pomeni, da ni nobenemu več hudo za njim.
Nejca je bilo tudi škoda. Tako simpatičen in toliko bi še lahko naredil! Res ni pravice na tem svetu!
Nejca je bilo tudi škoda. Tako simpatičen in toliko bi še lahko naredil! Res ni pravice na tem svetu!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
IZABELA napisal/-a:Verjamem, da je marsikomu hudo za Pavarottijem, a njegova smrt je bila posledica starosti
Njegova smrt je bila posledica bolezni - rak. Z ostalim se pa strinjam.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Ah, purple, ne morš prčakvat, da bo pa zarad smrti nekega peuca en mesc usak dan pou poročil namenjenih njemu. Poročal so o nesreči, na Popu so ga dal pod Ime tedna (al kako že), bli so kasnej tut prispeuki o tem, kaj nej bi se zares zgodil ... sej kej več pa nimajo poročat. To ne spada več u poročila, prej u kšne bl tabloidne medije. Ne moreš zato vn pometat neke ažurne in relevantne novice.
sej vem da ne morem prčakvat, ampak nebi blo pa slabo
jst sm pač tko kot IZABELA, rada prebiram člake in berem, ker praktično, na žalost, ravno v času neke smrti izvem največ o njegove delu/življenju.
metuljčica..IZABELA je hotela verjetno poudarit t, da je pavaroti skozi svoje življenje, ki je bilo nedvomno precej daljše-kot recimo Tošino/nejčevo, izpolnil vse svoje sanje, imel otroke družino, dobro kariero.Za razliko od tega da Toši in Nejcu recimo tega ni ratalo.
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:metuljčica..IZABELA je hotela verjetno poudarit t, da je pavaroti skozi svoje življenje, ki je bilo nedvomno precej daljše-kot recimo Tošino/nejčevo, izpolnil vse svoje sanje, imel otroke družino, dobro kariero.Za razliko od tega da Toši in Nejcu recimo tega ni ratalo.
Se strinjam. Tošejeva smrt ni šokirala zato, ker je umrl nek makedonski pevec, ampak zato, ker se je to zgodilo mlademu pevcu pri komaj 26 letih. Če bi on umrl recimo pri 40 ali 50 letih grem stavit da ne bi bil tolikšen bum okoli tega. Toše je pa tako umrl zelo mlad, in to takrat ko mu je šlo najbolje... in glede na to, da je bil zelo mlad je imel največ mladih fanov. Takih se pa smrt še najbolj dotakne.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Purple, Lopatka - saj sem razumela, kaj je hotela povedati in sem tudi napisala, da se strinjam z njo! Popravila sem jo samo pri tem, da ni umrl od starosti (se pravi ''naravne'' smrti), ampak od bolezni. Se pa strinjam, da je razlika, ja!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Damyanchyka napisal/-a:Purple k si lih omenjala Nejca Erazma iz Bepopa..zdej mu bodo u spomin organiziral koncert. Meu naj bi namreč rojstni dan. Novembra. Ful lepo. Nastopal bodo pa Tabu, Dan d..
Ma grozn je to, da tuk mladi umirajo..
ja pa Kocka bo tm-k Klemen Peternelly-je bil njegov kolega pr Popstarsih-oziroma po Popstarsih
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
jemina napisal/-a:blondygirl napisal/-a:sashy* napisal/-a:blondygirl a se spomniš tega dneva si gledala to tekmo?
ja se spomnem tega dneva ja...pa se kako se ga spomnem se zdej mam vse v zivo v spominu pa k sm ene par tednov nazaj gledala neko fancosko dokumentarno oddajo ravno o njegovi smrti so govoril kako sta sla on pa se en sotekmovalc zdej sm pozabla ker par mescov prej gledat kje morta pazit tist se je temu izogn,senna je pa blo kar je blo ne
Jz se tudi spomnem te smrti. Sem gledala tekmo, ker jo je šu atigledat in me je zanimalo, če ga bom kje vidla. In pol un, ko ga jeodneslo v ograjo in helikoper, ki je pršu ponga in vsi uni prplašeni. Prov spmnem se Ališiča, ki ni vedu, kaj bi reku, kaj se sploh dogaja. prov v živo se spomnim tega.
jst se tega se zdej spominjam pa je ze kr neki let od tega-sam se mi vcasih zdi,kt da je blo to ucer.. mislm prov cudn filing je bil..pr men je sel tud ati dol,mami je hotla it sam je bla na sluzbenem potovanju v angliji pa pol ni sla
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
@ jemina: zanimiv, da se spomneš Ališiča, ki ni vedu kaj nej reče...sploh zato, ker so takrat F1 prenašali še na tv slo in je komentiral Niko Mihelič
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
No pol pa on. Jz sem mislila, da že od vsega začetka komentira ALišič, pa tud izpad je imel popolnoma isti kot ga ima Ališič.
Jz se spomnem fotra takrat, ko je bil čiz sesut, ker on je bil res zanga naki heroj. In pol je v spalnico njegov plakat nalimov namesto slike dokler ga ni mai prepričala, da ga lahko sname in zj je na podstrešju na omari naliman
Jz se spomnem fotra takrat, ko je bil čiz sesut, ker on je bil res zanga naki heroj. In pol je v spalnico njegov plakat nalimov namesto slike dokler ga ni mai prepričala, da ga lahko sname in zj je na podstrešju na omari naliman
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov