Smrti znanih [ZT]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 16. Nov. 2007 23:15

sashy* napisal/-a:Res je danes je okoli mesec dni od te tragične nesreče...meni osebno je še vedno težko ker se mi vse skupaj zdi nemogoče da je odšel in to za vedno...No se pa strinjam s purple ker res je kakšen teden največ dva se o smrti(katerekoli)znane osebnosti piše na veliko nato pa resnično vse potihne...Tudi mene je veliko smrti šokiralo no najbolje sigurno od Senne,Princese Diane,Nejca iz Bepopa in Tošeta kajti nekaj drugega je da je človek star kot pa da je mlad in zapusti svet....R.I.P

no na Senno sm pa jst pozabila cist-ja tud njegova smrt je bla sok
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sashy* » 16. Nov. 2007 23:21

blondygirl a se spomniš tega dneva si gledala to tekmo?
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 16. Nov. 2007 23:31

sashy* napisal/-a:blondygirl a se spomniš tega dneva si gledala to tekmo?

ja se spomnem tega dneva ja...pa se kako se ga spomnem se zdej mam vse v zivo v spominu pa k sm ene par tednov nazaj gledala neko fancosko dokumentarno oddajo ravno o njegovi smrti so govoril kako sta sla on pa se en sotekmovalc zdej sm pozabla ker par mescov prej gledat kje morta pazit tist se je temu izogn,senna je pa blo kar je blo ne :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Nov. 2007 23:55

sam men je vse to neki čudn.tošeta recimo sem poslušala sicer že prej, ampak konkretno in stalno sem si pa njegove komade začela vrtet le par mescov pred njegovo smrtjo.Potem ga pa kar ni bilo več :(
Isto recimo Nejc iz bepopa.Ok, e rečem da sem jih ful poslušala, ampak ekr je kolegica tud sodelovala v popstarih sem pač bolj konkretno spremljala situacijo.Pa ga spet kr ni blo več.
In isto s princeso diano.malo pred njeno smrtjo sem pobližje spoznavala njeno "delo" in vse skupaj.Potem pa smrt.
Mislm nevem, pomoje bom kr nehala poslušat in gledat vse skupej, ker očitno nikamor ne pelje :?

Me pa ful moti, da si mediji nardijo eno senzacijo v času ko nekdo od znanih umre, kakšen tedn/dva pišejo, potem pa konec.
Ok revija nova je recimo zdej objavila članek o Toši in intervju z Andrijano.Ampak ostalo je pa vse tiho.O pavarotiju recimo nikjer nič ne zasledim več.Ne morem sicer rečt da mi je bil nevemkako zakon, vseeno pa je imel res noro dober glas.

Pa ravno zadnjič sem zasledila videoposnetke nogometašev ki so umrli na igrišču.In zelo sem proti da taki posnetki sploh obstajajo na netu, ker verjamem da njegovim bližnjim ni ravno fajn gledat tega, prideš do tega posnetka pa lahko tudi takoj in čist naključno, kot sem jaz :? Tko kot tele slike s Tošo ko mu še ročica gleda ven iz razbitega avta.To ni za objavljat!
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 16. Nov. 2007 23:57

*purple* napisal/-a:
Pa ravno zadnjič sem zasledila videoposnetke nogometašev ki so umrli na igrišču.In zelo sem proti da taki posnetki sploh obstajajo na netu, ker verjamem da njegovim bližnjim ni ravno fajn gledat tega, prideš do tega posnetka pa lahko tudi takoj in čist naključno, kot sem jaz :? Tko kot tele slike s Tošo ko mu še ročica gleda ven iz razbitega avta.To ni za objavljat!

to tud mene ful moti.mislm teh slik sploh ne bi smel bit na internetu kaj sele,da jih drugi posiljajo po e-mailih etc
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sashy* » 17. Nov. 2007 0:15

Ja res je tudi jst sm proti tem slikam da bi se objavljale mislim to je čisto preveč šokantno že samo za nas kaj šele za družino umrlega človeka.Pa ne samo iz tega stališča ampak to se enostavno nebi smelo delati zaradi spoštovanja.
In blazno mi gre na živce ko bi ene rade videle sliko tošeta(v krsti).Nevem no jst si ga rajši in tudi ostale na žalost pokojne predstavljam v lepši luči!
In purple ne ne smeš razmišljsti na takšen način da si pobližje spoznavala dela od teh ljudi in so nato umrli.Jst pravim to je usoda nesreča nikoli ne počiva in te prehitro najde.Smrt je del življenja....
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 17. Nov. 2007 19:34

Purple k si lih omenjala Nejca Erazma iz Bepopa..zdej mu bodo u spomin organiziral koncert. Meu naj bi namreč rojstni dan. Novembra. Ful lepo. Nastopal bodo pa Tabu, Dan d..

Ma grozn je to, da tuk mladi umirajo.. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 17. Nov. 2007 20:09

ja,res je,ful je grozn to ce kdo umre,sploh mlad clovek...in ce je ze o njecu govora,mene je njegova smrt dost sokirala..sploh pa je mel takrat komaj 17 let :? ...
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 17. Nov. 2007 20:14

Sej mene je isto. Sm ga skos spremljala na Popstarsu.. Sm bla tut na pogrebu takrt. Še zdej k pomislm doskat nanga pa k grem mim kraja kjer je bla nesreča je prou kruto..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 17. Nov. 2007 20:18

tud jst sm ga ja.sam na pogrebu nism bla..sla sm sam 1x na njegov grob svecko przgat..pa me je tud cist pretresl k sm bla tistem mestu pa to :? ...pa mi sploh ni blo logicno na kraju nesrece kk se je lahko tm to nrdil..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Nov. 2007 22:30

Purple, sam eno uprašanje.

Pisala si o tem, kok so mediji glasni teden, dva po tem, ko se zgodi neka nesreča, pol pa konc ... In kako nej bi se po tvoje mogl nadaljevat?

Tak "zaključek" pompa je pač logičen in prčakvan. Ljudi ne zanimajo več stvari, o kerih so slišal/prebral že "use", mediji iščejo nove, sveže zgodbe in ustvarjajo nove dogodke in senzacije, k bodo spet prtegnl zanimanje taistih ljudi. Sm pa ke se bo vedno najdla kšna vestička al pa prispeuk, sam lih na velko se pa pač ne bo več pisal (sej se tut nima o čem).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Nov. 2007 10:22

(sej se tut nima o čem)

seveda se ma.sej ni živel en dan.Sploh recimo o pavarotiju, pa tko.
jst čist razumem, da ne pišejo več, ampak roko na srce tud nevem kako niso.Če izpostavim dva preminula pevca v zadnjem času.pavarotija in tošeta.O Tošetu sem še kje kej prebrala, o pavarotiju pa zares bore malo.pa tudi televizije in vse, so bolj štrajkale.Ampak važno da majo oni od ene bedne računalniško zretuširanga glasu-Britney spears, vse možne slike in podatke :roll:
za napisat je zihr še velik stvari, res pa je da če ni škandala, ljudje pač ne berejo, ker dandanes je očitno moderno da se folk naslaja nad nesrečo drugih.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Nov. 2007 10:28

Ah meni se zdi pa logično, da se je o Tošetu pisalo dosti več kot o Pavarottiju. Za medije so najbolj zanimivi mladi, lepi in uspešni ljudje, sploh če predpostavimo, da največ trač revij pokupijo dekleta.
Revije s Tošetovim obrazom na naslovnici se pač bolje prodajajo kot revije s Pavarottijevim.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Nov. 2007 10:38

To je verjetno res.sam vseeno je imel pavaroti res dober glas, poleg tega da je bil daleč nazaj najbolj znan tenorist.
sicer pa recimo če izpostavim Tošo, televizije skorej nč niso o njem poročale.Ok, da je umrl in to je to.Lohk bi mal politike skrajšal pa pop in raztegnl :? in pol spet recimo če bi britney šla (kot vidimo jo imajo na poptv precej radi) bi pomoje še 24 ur prekinl da bi loh poročal o tem.se mi zdi, da če si danes dober pevec, ti ne pomaga nič.Če hočeš se moreš pač ostudno obnašat, kar se pa meni ne zdi prav.Že nasplošno se o dobrih ljudeh bolj malo piše. :?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Nov. 2007 11:48

blondygirl napisal/-a:
sashy* napisal/-a:blondygirl a se spomniš tega dneva si gledala to tekmo?

ja se spomnem tega dneva ja...pa se kako se ga spomnem se zdej mam vse v zivo v spominu pa k sm ene par tednov nazaj gledala neko fancosko dokumentarno oddajo ravno o njegovi smrti so govoril kako sta sla on pa se en sotekmovalc zdej sm pozabla ker par mescov prej gledat kje morta pazit tist se je temu izogn,senna je pa blo kar je blo ne :(

Jz se tudi spomnem te smrti. Sem gledala tekmo, ker jo je šu atigledat in me je zanimalo, če ga bom kje vidla. In pol un, ko ga jeodneslo v ograjo in helikoper, ki je pršu ponga in vsi uni prplašeni. Prov spmnem se Ališiča, ki ni vedu, kaj bi reku, kaj se sploh dogaja. prov v živo se spomnim tega.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov