Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Se prejsnji teden sem o njem brala v casopisu in si mislila uj kaksnen cukercek, njegov glas je bozanski in da o pesmih sploh ne govorim......in potem danes kliknem na internet in ta novica..........ostala sem res brez besed. Res mi je zal za njega, pa sej se zdaj ne moren verjet da je res. Pa se nov album je na poti, res skoda. Tose pogresali te bomo.....
R.I.P.
R.I.P.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
"Kakor da je vse umrlo brez tebe, daj prebudi me, edina..."
Izsek iz pesmi Moja, pesmi, ki si jo zadnje dni skoz in skoz vrtim.. Danes sem bila popolnoma šokirana, zdaj sem pa samo še žalostna. Ena zelo življenjska stvar, nihče si ne zasluži umreti, sploh tako mlad in talentiran. Vsaj upam, da je res spal in ni videl kaj ga čaka v tistih sekudah
Naj počiva v miru.
Izsek iz pesmi Moja, pesmi, ki si jo zadnje dni skoz in skoz vrtim.. Danes sem bila popolnoma šokirana, zdaj sem pa samo še žalostna. Ena zelo življenjska stvar, nihče si ne zasluži umreti, sploh tako mlad in talentiran. Vsaj upam, da je res spal in ni videl kaj ga čaka v tistih sekudah
Naj počiva v miru.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
starii ko sm dans na športnem dnevu zvedla da je Toše umrl v prometni me je ono ful šok...zdei pa že ceu dan skos mislim sam nanjga pa na njegove bližnje...pa najbolj se spomnim ko sm ga v živo vidla...ko je zapev eno pesem v slovenščini....starii svetovnoo
R.I.P
R.I.P
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
najbolj žalostno mi je zaj to, da ga nisem tak poslušala, ko je še živ biu, ker mi zdaj vsaka pesem kurjo kožo povzroči, pa kr zmrazi me. pa sploh nisem bila neka oboževalka, zdaj pa je prepozno joj prejoj, niti za sekundo ga še nisem odmislila
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
BaUcYkA napisal/-a: pa sploh nisem bila neka oboževalka, zdaj pa je prepozno
Zakaj bi blo prepozno, nikol ni prepozno. Poglej Queene pa podobne skupine in ljudi, nekateri so večni.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Moj najljubši izvajalec (poleg Siddharte) ... UMRL JE, ne morem verjet. Zdaj gledam dva makedonska programa, vrtijo njegove pesmi, se javljajo v živo iz Skopja, kjer nepregledna množica ljudi žaluje ... Danes okrog polnoči naj bi pripeljali njegove posmrtne ostanke v Makedonijo. In maja naj bi se celo nameraval poročiti ... Imel je res izjemen vokal !! Že tako je malo kvalitetnih izvajalcev, potem pa še en od njih takole konča. R.I.P.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
ko mi je dans sošolka povedla me je skor kap...poleg tega sploh ni bil kriv pri nesreči, na siolu sm prebrala, da je bla nesreča ob pol 7 zju3 na avtocesti in da je bil na sopotnikovm mestu, ter, da so ble poškodbe prehude ...res je mel potencial, ni bil vzvišen, svoje pesmi je pel z nekim posebnim žarom...res ga bom pogrešala ...pustil nam je nekaj najlepšega: svoje pesmi in spomin na najlepši nasmeh kar jih je
toše R.I.P
toše R.I.P
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov