Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Včeraj je umrl Tommy Ramone, zadnji od originalnih članov The Ramones.
RIP Tommy Ramone
RIP Tommy Ramone
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Robin Williams
Baje je storil samomor.
Baje je storil samomor.
- Andrejmocnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2014
RIP Robin Willaims, 11.08.2014 pa ravno na moj rojstni dan
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
V zahvalo in poklon, resnično dobri duši, ki je s svojim glasom delala družbo mnogim in njene pesmi, ki so z otroštvom povezani spomini.
https://www.youtube.com/watch?v=BRsrGOZK_w0
https://www.youtube.com/watch?v=BRsrGOZK_w0
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
Lemmy...
Če kombiniram vso propagando za/proti, novoletno turnejo, mačje videe in jamranje o vremenu v zadnjem mesecu, ki se pojavilja na mojem fb zidu, niti zdaleč ne doseže jokavih postov, fotk ljudi, kako ob Lemmyjevi sliki nazdravljajo z bolj ali manj močnim žganim (eden je celo po staro grški navadi žganje v njegovo čast zlival po tleh), med sabo se tudi tolažijo, da rock bo živel tudi brez kralja. Eni si že printajo majce z njegovim datumom rojstva in smrti. Vsi po vrsti pa pišejo kolikokrat so ga videli in kako jim je to spremenilo življenje.
Naši konci so res klasa zase
Če kombiniram vso propagando za/proti, novoletno turnejo, mačje videe in jamranje o vremenu v zadnjem mesecu, ki se pojavilja na mojem fb zidu, niti zdaleč ne doseže jokavih postov, fotk ljudi, kako ob Lemmyjevi sliki nazdravljajo z bolj ali manj močnim žganim (eden je celo po staro grški navadi žganje v njegovo čast zlival po tleh), med sabo se tudi tolažijo, da rock bo živel tudi brez kralja. Eni si že printajo majce z njegovim datumom rojstva in smrti. Vsi po vrsti pa pišejo kolikokrat so ga videli in kako jim je to spremenilo življenje.
Naši konci so res klasa zase
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^^hahahahahahahahaha
Jaz sem rocker, moji frendi so rockerji...nikoli noben ne zganja drame. Tip je živel dober lajf, pobegnil je iz svoje vasi, delal je dobre komade, in zato smo mu hvaležni.
Meni bo ostal v spominu kot glas iz odlične igre Brutal Legend.
Jaz sem rocker, moji frendi so rockerji...nikoli noben ne zganja drame. Tip je živel dober lajf, pobegnil je iz svoje vasi, delal je dobre komade, in zato smo mu hvaležni.
Meni bo ostal v spominu kot glas iz odlične igre Brutal Legend.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
zadnje čase jih pobira iz dneva v dan... Alan Rickman nek mu bude laka zemlja
- cdccdc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2023
This is really a very good article. I like it very much. Thanks to the author for sharing, let me learn more interesting things.https://aitoolmall.com/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov