Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:mily napisal/-a:NE! O mrtvih se ne govori na tak način. Imej malo spoštovanja!
Ko je umrl Hitler je bil vesel cel svet in so vsi rekli:"Hvala Bogu!"
Saj sem napisal, da razumem oboževalke...in to je to. O pokojnem pa sem opisal samo prvi vtis in razločno povedal, da ne poznam njegove glasbe in niti njega - danes prvič slišim zanj.
punca ti imaš pa res čutno razmišlanje! Lep pozdravček
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Pontifex Maximus napisal/-a:Hja...ne poznam ga, niti nikoli nisem slišal nobenga njegovega komada...po izgledu, kar sem uspel videti danes fotk, mi je antipatičen (tipično čefurski)...ampak razumem oboževalke (oboževalce), ki ste ga radi poslušali...
J.... g.... people die sooner or later.
si napisal *tipično čefurski*...kaj naj ti napišem, ti fantič brez spoštovanja...malo več olike !!!!
upam,da ob tvoji smrti ne bo kdo tako nesrčno izjavil takih grdih besed...
se opravičujem,vem da sem pišemo nekaj v njegov spomin...ampak take grde izjave ob tragedijah,me pa *zucnejo*
...itak mi vse diši po tebi...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
dovolj sem rekla!
NACI na vse Pontifex Maximus objave. Ti se pa tudi malo umiri. Ok, muzika ti ni všeč, preskoči temo!
bejbika napisal/-a:če se tole širjenje nestrpnosti v temah o Tošeju takoj ne nehajo, letiš s foruma! Dovolj mi je že tega norčevanja in podcenjevanja vseh, ki niso Slovenci!
NACI na vse Pontifex Maximus objave. Ti se pa tudi malo umiri. Ok, muzika ti ni všeč, preskoči temo!
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Janja84 napisal/-a:*purple* napisal/-a:Njegova najlepša pesmica
tudi meni je ta pesem najlepša. Zadnje čase sem itaq samo to poslušala
men je ta pesem tud ful lepa... njega je blo pa res škoda, pa k je biu res dobr človek... bil je najmlajši unicefov ambasador dobre volje
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mulatto_f napisal/-a:Janja84 napisal/-a:*purple* napisal/-a:Njegova najlepša pesmica
tudi meni je ta pesem najlepša. Zadnje čase sem itaq samo to poslušala
men je ta pesem tud ful lepa... njega je blo pa res škoda, pa k je biu res dobr človek... bil je najmlajši unicefov ambasador dobre volje
resnično je bil on redek primer zvezdnika, ki ni bil niti malo povišan nad drugimi.res je bil čist navaden človek, kot vsi ostali in videlo se je da prekleto dobrega srca.takih ljudi je škoda, njega je bilo prekleto škoda.Jst kar ne dojamem, nočem dojet.Res, to pa lahko rečem, da mi je zanj resnično hudo.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Res ga je škoda!! Bil je odličen pevec in preprost človek-vsaj tak občutek mi je dajal. Plus še to, k je bil ambasador unicefa. Takih ljudi je zloo malo,na žalost! Drugače pa nisem bila neka njegova oboževalka,sma kar sem pesmi slišala po radiu pa nekaj sem jih posnela,k je mel res dobre pesmi. Žal mi je zanj in sočustvujem z vsemi,ki so mu blizu in s tistimi,ki ste ga oboževali!! Še enkrat: počiaj v miru,Toše
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Tudi jaz ne, sploh ne morem verjet.
Toše, R.I.P.
Toše, R.I.P.
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Še kar ne morem verjeti. RIP Toše
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Pa tako mlad. Ne vozite zaspani, spoh ne boste vedli, kdaj boste zaspali.
Še en mlad je šel .
Še en mlad je šel .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov