Smrti znanih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
sunshyne napisal/-a:ja R.I.P sicer pa mislim da je tudi veliki šok 29.12.2007 doletel Srbijo,saj so umrli trije člani Velikega Brata-oziroma Big Brotherja....mislim da je bilo leto 2007 prekleto leto...R.I.P
leto 2007 je za Srbijo res šok.... R.I.P. sem slišala za njih ja... tragedija
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
sunshyne napisal/-a:ja R.I.P sicer pa mislim da je tudi veliki šok 29.12.2007 doletel Srbijo,saj so umrli trije člani Velikega Brata-oziroma Big Brotherja....mislim da je bilo leto 2007 prekleto leto...R.I.P
kaj pa je blo? več podrobnosti bi...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
star7 napisal/-a:sunshyne napisal/-a:ja R.I.P sicer pa mislim da je tudi veliki šok 29.12.2007 doletel Srbijo,saj so umrli trije člani Velikega Brata-oziroma Big Brotherja....mislim da je bilo leto 2007 prekleto leto...R.I.P
kaj pa je blo? več podrobnosti bi...
http://www.siol.net/svet/crna_kronika/2 ... other.aspx
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
člani Srbskega Velikega Brata so odšli na neko zabavo(to so bili že izpadli člani)in so pač zleteli iz ceste na nekem ovinku torej so šli z avtom po bregu dol in v reko...Voznik je preživel a trije člani so na veliko žalost pač prekmalu zapustili naš svet.Umrli so Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić in Elmir Kuduzović.
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
bella_ napisal/-a:HEATH LEDGER je umru!!!
ej tole me je pa tko pretreslo... kolk mlad igralec, s takim talentom in kar... ...mislm kr neki...
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Mene je tut full pretresl, pa sploh ne vem točno zakaj.. Mogoče ker se mi je zard tolkrat pogledane Brokeback Mountain kr zdel da ga mal poznam, heh.. Full hudo, no, res. Velika škoda.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov